lezis posle carskog kao najgori invalid?o cemu pricas?pa nije svima isto.ja sam takodje imala carski,posle dva dana niko nije hteo vise da me oblaci u bolnici niti da me pere pa sam vec tada ustajala,doduse pogrbljena ali sam se tusirala i isla do toaleta.posle 5 dana sam kupala bebu i povijala je posle 8 dana kod kuce ostala sama s bebom jer je muz radio po ceo dan.ili ti teze podnosis ili si malko razmazenasanja&darko:Prvi deo tvoje price u vezi trudnoce je identican sa mojim slucajem ali drugi deo me navodi na jedno pitanje: Jesu li tebe sestro slatka, sekli po materici ili nisu?.
Posto pises o tome kao da to nije operacija i kao da posle te operacije ne lezis u krevetu kao najgori invalid bez mogucnosti ni da se osmehnes, jer strahovito boli, a kamoli da se pomeris.Ja mogu slobodno da kazem da sam se posle carskog reza osecala grozno kao da su me operisali zbog neke teze bolesti a blindirane sobe u "Narodnom frontu" su me dovodile do ludila i trcala sam svaki dan do prvog WC gde ima prozor da udahnem malo vazduha.I drugi carski je bio grozan samo sam ga psihicki lakse podnela.
A sto osecas rez skoro svaki dan( ume da seva kad treba da "dobijes",pa na lose vreme,...),tek da te podseti na "fenomenalan porodjaj". Koga ti lazes?
A strah od ponovne trudnoce kao nemas? A sta ako opet bude sec,sec.
Ja imala vec dva. Pomisao na trecu trudnocu me polovi na dva dela i izludjuje.
Sa jedne strane volim decu i zao mi je da zavrsim sa dvoje dece a sa druge i moj zivot mi je mio kao i sudbina ovo dvoje andjelcica koji imaju samo jednu mamu.A to u kakvoj zemlji zivimo necu ni da pricam.

meni na kraju bilo i olaksavajuce sto sam imala carski,nit sam se pocepala nit sam gurala
dole sam jos uvek nevina 
sto ne razmisljas malo tako,pozitivno?
jeste tesko al bas toliko