drbob
Iskusan
- Poruka
- 6.294
Pojasni mi molim te,jer ne znam engleski,šta ti ovo znači?Da li možda treba da se uplašim?Kelis:back to the topic
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pojasni mi molim te,jer ne znam engleski,šta ti ovo znači?Da li možda treba da se uplašim?Kelis:back to the topic
Што су старији људи се све више плаше....смрти и махом такви умиру у великим мукама.А смрти се не треба плашити,јер свима је одређено када ће умрети(не треба ни журити у смрт),али се у сваком случају не треба плашити.blesica:suociti se sa problemom u ovom slucaju strahom,kako starimo neki strahovi se povecavaju a neki smanjuju, ziveti zivot u strahu ,je ziveti pola zivota.
Izbacanjem gena starosti već je počela besmrtnost!!!drbob:Што су старији људи се све више плаше....смрти и махом такви умиру у великим мукама.А смрти се не треба плашити,јер свима је одређено када ће умрети(не треба ни журити у смрт),али се у сваком случају не треба плашити.
Савет за те који се плаше смрти:ако је галаксија округла,ако је земља округка,ако се све врти у круг,шта је живот,а шта је смрт?Ха?
Trilijan:Evo vam jedan iskren odgovor:
Ja se trudim da strah zaobidjem.
Inace imam strah od prevazilazenja svojih strahova.
Ja sam kukavica.![]()
Човек,фактички,одређује сам свој животни век,у зависности каквим животом живи,али то није за ову тему.ristob:Izbacanjem gena starosti već je počela besmrtnost!!!
Odstranjenjem gena starosti čovek će živeti dok mu ne padne meteor na glavu ili se zbog prebrze vožnje ne zakuca u autobus. Čak i onda će moći da ga ožive.Angelico-Payne:Mislim da nije tacno da je odredjeno ko kad umire, kao sto nije ni odredjeno ko ce se kad roditi. Kad bi to bilo tacno koncept slobodne volje, slobode izbora koji nam je dat od Boga, ne bi postojao. I po cemu bi se onda mi razlikovali od drugih Bozjih stvorenja?
Strah je dobar nekada, ali to su stake koje ti pomazu da prohodas, i da ih jednog dana odbacis. Ali ponekad ljudi se plase da hodaju bez njih, strah ih paralizira, i nikad ne prohodaju bez staka. Pa cak ni ja ne hodam bez staka u potpunosti. Ali to je cilj, i svaka cast onom ko uspe, ima veliku podrsku i cestitku od mene.tu a a moi, ah ouias?