- Poruka
- 4.419
Ne znam meni uvek striktno kazu da najstarije sto mogu da budu rezultati je oko mesec dana i to mi jedva prime.Mozda je ovo neka druga tehnika...jbm li ga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa evo sta ja mislim: naravno da je bolje da su rezultati svezi, ali mislim da nece zlezda najednom poceti da radi normalno, pa ce ono sto ovi rezultati pokazuju i dalje biti tacno za njeno stanje za 5 meseci. S druge strane, valjda je normalno da ona krene sa lecenjem sto pre![]()
HVALA !problem je sto ovde kod nas ima ta jaedna doktorka i ona radi samo ponedeljkom i sredom u domu zdravlja , a ovo su mi treci rezultati koje sam radila i svaki put mi je THS VECI I VECIHVALA !
jesu li ti radili neka antitela mozda?
verovatno ce ti doktor traziti da uradis Anti-TPO antitela, da utvrdi da li je u pitanju Hashimoto tireoiditis. To je bitno za konacnu dijagnozu, ali ti ces svejedno dobiti hormone kao lekove. Ta antitela mogu da se urade i privatno, ali to kosta cini mi se oko 1000 dinara.

Zasto si ocekivala da se doktorka potrese? Pa tako bi i kod tebe samo stvorila strah, koji je s obzirom na ovu "laku" bolest potpuno nepotreban (nijedna bolest nije laka ali je svaka koja se dobro drzi pod kontrolom bez mnogo muke bolja od vecine Ne znam kako ovo da napisem a da ne zvucim grubo i da ne budem shvacen pogresno, ali ustanovljen ti je Hasimoto, ne karcinom plucaZasto si ocekivala da se doktorka potrese? Pa tako bi i kod tebe samo stvorila strah, koji je s obzirom na ovu "laku" bolest potpuno nepotreban (nijedna bolest nije laka ali je svaka koja se dobro drzi pod kontrolom bez mnogo muke bolja od vecine
)

Ti stvarno treba da poradis na svojim socijalnim vestinama. Ili ovde dolazis samo da se svadjas?