- Poruka
- 4.419
Ok izmedju ostalog trazim i to,i?Ako ce neko da trpi neke gluposti svaki dan eto boze moj sitne su pa nikom nista ja vala necu.
Ok izmedju ostalog trazim i to,i?Ako ce neko da trpi neke gluposti svaki dan eto boze moj sitne su pa nikom nista ja vala necu.
A je*em te ludu bre na pr. sa Lorazepamom sam se tako mucila svi su me ubedjivali da je ok lek,dok je meni puls isao do 141 cak sto nije nimalo prijatno,i jedva sam skapirala po sistemu i corava koka zrno ubode i promenila ga i resila se bede,pa isto tako pitam za ovo da me ne uhvati neka glupost slicna.Ne nisam ja "luda" sto se raspitujem vi ste ludi ako trpite.Samo napred neka vas tretiraju kao stoku i treba tako.Mene vala nece.
A ko je rekao da ga ne pijem?I nemoj meni prodavati tu pricu o "finoci" kao poslednja udavaca ne stoji ti.
Jao i sta ce da mi bude?Evo umrla samBolje da nas posavetujes kao buduci zdr, radnik nego sto si zaludan ovako.
Vec si dobila visestruke savete da posetis psihijatra, a osim toga savet je da nadjes nekog muskarca da te malo razdrma. Nesto si, kanda, histericna.
Mozes li samo da nam napises da li ti ovaj drugi i treci broj u svakom redu predstavljaju granicne vrednosti?
Ako to jesu granicne vrednosti, onda:
Stitna zlezda ti ne luci normalno hormone. To su te hipoehogene zone koje slabije rade. Zbog toga ti je TSH (tireotropin stimulisuci hormon) povisen. On se luci u hipofizi i tera stitnu zlezdu da vise luci hormone. Zato su ti T3 i T4 u granicama normale, jer ih TSH tera da se luce vise. Medjutim, to onda dovodi do uvecanja same stitne zlezde.
U tom slucaju, lecenje se sprovodi zamenama za hormone stitne zlezde i tada TSH pada na normalu jer nema potrebe za njegovim pojacanim lucenjem, a sama zlezda prestaje da se uvecava.
Medjutim, ne znam napamet te granicne vrednosti, a one koje sam ja pronasao se ne poklapaju sa ovima, pa zato ne garantujem da je ovo sto sam napisao tacno.
Znaci nemas cega da se plasis ja mislim ako je uvecana samo a verovatno jeste bude sve ok,posle 2-3 leka se vec oseti "u glavi" poboljsanje.
ft4 17.7 - 10.3-25.8
THS 17.84 - 0.30-6.20
ft3 5.44 - 2.14-6.43 ove prve vrednosti su moji rezultati ,a ovo su normalnme vrednosti od - do ,ako me razumes![]()
razumem. tako sam i mislio
onda vazi ono gore sto sam ti rekao![]()