STIROPOR SVE IZVESNIJI

s_O_k_O

Domaćin
Poruka
4.979
večernje novosti

Vlast još zvanično ne odgovara na zahtev SNS da se raspišu vanredni izbori. Cvetković: Razgovor u okviru mandata. Nikolić: Još mogu da se predomisle

pol-sns.jpg

Miting naprednjaka pred Skupštinom



VLADAJUĆA koalicija još zvanično nije odgovorila na zahtev SNS da se do aprila raspišu vanredni izbori, niti će se tim povodom formalno obraćati opozicionom rivalu.

Iz vlasti poručuju da su načelno spremni za razgovore o svim temama, osim o prevremenom izlasku na birališta, dok naprednjaci ponovo poručuju da neće odstupiti od najavljene blokade Beograda, ako ne bude dogovora.

- Nemam nikakvih problema da razgovaram sa Nikolićem, niti sa bilo kim. Naravno, samo u okviru svog mandata - poručio je Mirko Cvetković.

Predsednik Vlade nije precizirao da li bi bio spreman da priča i o izborima. On podseća da je nedavno ”tačku po tačku” odgovorio na Nikolićevo pismo, u kojem je bilo pet zahteva, i smatra da su odgovori bili korektni.

I potpredsednica DS Jelena Trivan tvrdi da njena partija ne beži od stola:

- Sa opozicijom možemo da razgovaramo o svemu što je korisno za državu, ali se zna kako se raspisuju izbori. Vlada ima neophodnu većinu, a SNS, iza čijeg zahteva stoje lični interesi, je u manjini.

Lider naprednjaka Tomislav Nikolić kaže nam da se sa Borisom Tadićem nije čuo ni pre ni posle mitinga i da od vlasti nema nikakvog glasa.

- Kao i uvek vlast brine o svojim interesima, a ne o sudbini države. Sad se zamajavaju međusobnim sukobima, a ne vide da vreme prolazi i da je stanje u Srbiji sve gore. Oni bi izgleda da razgovaraju samo sa opozicijom koja bi rušila Beograd. Mi nismo ti, ali bi im bilo mnogo pametnije da nas pozovu. Sa nama može da se razgovara, a sa ulicom ne može. Neka sami biraju - poručio je Nikolić.
 
А хоће ли и пригодне шешире и картонске кутије да понесу ....

beggar-1.jpg


Можда се неко и сажали,
па удели нешто сиромашцима ....

Треба од нечега платити Монтгомерија ....
 

Back
Top