Stigla su nam deca

ko ce da skupi taj kriticni milion (ili dva) glasova za 'alternativu'?

Pa pitanje je dal će uopšte i biti izbora, ja pre mislim da idemo ka nekoj prelaznoj vladi i nekom privremenom rešenju , ono godinama se govori da je ova moguće smeniti samo na ulici a vrlo moguće da je većina naroda to i ukapirala i da se sada upravo to i dešava, mislim sad i da budu izbori i da Vučić opet proglasi pobedu ono momentalno bi imao još masovnije i radikalnije proteste.
Sad šta će se desiti ne znam, to niko ne zna, ali mislim da jednostavno ne postoji način da ovi ostanu još nekoliko godina na vlasti i da vladaju bezbrižno i apsolutno kao što su do sad (jednostavno istekao im je rok upotrebe i to vreme je prošlo) i da ta opcija definitivno otpada.

Сасвим једноставно
Ако Мурија ухвати преступника и Акта проследи дежурном Тужиоцу,он је дужан по Сили Закона да против Изгредника подигне Оптужницу и не постоји никакав муслију,премијер,предс.општине,ни Бог Отац не сме га спречава у томе.
У свом Домену Посла је Тужилац јачи од горе наведене банде.Они се ништа не питају.
Pa dobro, ali neće se sistem u Srbiji promeniti zbog toga...

Pa pitanje je dal će uopšte i biti izbora, ja pre mislim da idemo ka nekoj prelaznoj vladi i nekom privremenom rešenju , ono godinama se govori da je ova moguće smeniti samo na ulici a vrlo moguće da je većina naroda to i ukapirala i da se sada upravo to i dešava, mislim sad i da budu izbori i da Vučić opet proglasi pobedu ono momentalno bi imao još masovnije i radikalnije proteste.
Sad šta će se desiti ne znam, to niko ne zna, ali mislim da jednostavno ne postoji način da ovi ostanu još nekoliko godina na vlasti i da vladaju bezbrižno i apsolutno kao što su do sad (jednostavno istekao im je rok upotrebe i to vreme je prošlo) i da ta opcija definitivno otpada.

Izbori kad se oslobode mediji.
I kada se prvo ispune zahtevi - dakle kada se pohapse svi odgovorni, od majstora koji je preseko kotve do nalogodavca za angazovanje firme sa nestrucnim kadrom: Aleksandra Vucica.

A sta rade setaju kolko vidim
Promasio sam, sa delom koji se ne vidi na slici dostize 2500
1739626810572.png

Poslednja izmena:

Realno sa jedne strane u KG imamo narod i more ljudi koji su sami po ovoj kiši i hladnoći došli u Kragujevac (mnogi i peške) a sa druge strane u SM imamo sendvičare dovezene autobusom s brda s dola (i to za 50 evra (skočila tarifa i to dosta) jer ni oni više neće da se lomataju i prave budale od sebe za jednu ili dve crvene) kojima protim meštani žele da blokiraju ulaz u grad i onemoguće da uopšte održe taj miting (vidimo koliko su omiljeni i tamo) , tako da ono izbor je vrlo jasan ako se može reći da uopšte i postoji ikakav "izbor" ili možda nedoumica kod nekog.

Da vidimo šta kaže bivši predsednik Srbije...

Pa naravno da priča o "obojenoj revoluciji" je naravno samo za unutrašnju upotrebu i za one sa jeftinim ulaznicama i ne baš najbistrije što po ceo dan gledaju pink, vesti i zadrugu , inače Vučić kao što sve daje svima kako bi što duže ostao na vlasti tako i sad kuka svima , ono Rusima će da kuka kako je to "obojena revolucija" a u EU će da kuka kako iza svega stoje Rusi, a zna on vrlo dobro šta se dešava i da je jedina istina to da je dopizdio narodu koji ne želi više da ga gleda.

Back