velika ljubav prema toj deci, nece da ih uce ako ne plate papreno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Имам неку екипу људи који ме познају, овде, ево их смеју се.... Tebe najbolje opisuje činjenica da si obožavalac Aleksandra Vučića.
Jesmo li jedina zemlja u kapitalizmu? Što svi ovi naši socijalisti beže u kapitalizam i kako njihov kapitalizam ne znači ( mislim na zemlje Evrope) , ja imam milione a ti idi jedi parizer i dva jaja?Па, сметао некима социјализам, сад смета капитализам, па шта сад да радимо?![]()
Neki afterparti posle Sremske Mitrovice juče, sumiraju se utisciИмам неку екипу људи који ме познају, овде, ево их смеју се...![]()
Pazi da nepoverujem.Mada koliko god da ih ima to sve treba da jede ,pije,oblaci se...Pitam po stoti put odakle im pare a nigde nerade?Ko ih placa?
Pazi da nepoverujem.Mada koliko god da ih ima to sve treba da jede ,pije,oblaci se...Pitam po stoti put odakle im pare a nigde nerade?Ko ih placa?
За мало.Neki afterparti posle Sremske Mitrovice juče, sumiraju se utisci
Pola roditelji. Pola neke NVO. Predvodnica Mila Pajić je zaposlena u RTV Vojvodina. Pokrajinska TV kojom vlada esenes.Pazi da nepoverujem.Mada koliko god da ih ima to sve treba da jede ,pije,oblaci se...Pitam po stoti put odakle im pare a nigde nerade?Ko ih placa?
Žasu!
covek ?Covek lepo pita. Pogledajte od 12:00
Covek lepo pita. Pogledajte od 12:00
Jesmo li jedina zemlja u kapitalizmu? Što svi ovi naši socijalisti beže u kapitalizam i kako njihov kapitalizam ne znači ( mislim na zemlje Evrope) , ja imam milione a ti idi jedi parizer i dva jaja?