Schrodinger
Elita
- Poruka
- 16.313
Oko 5000 pokazuje snimakИзброј људе данас на обележавању Сретења у престоном граду Крагујевцу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oko 5000 pokazuje snimakИзброј људе данас на обележавању Сретења у престоном граду Крагујевцу.
ko ce da skupi taj kriticni milion (ili dva) glasova za 'alternativu'?
Изброј људе данас на обележавању Сретења у престоном граду Крагујевцу.
A sta rade setaju kolko vidimOko 5000 pokazuje snimak
Pa dobro, ali neće se sistem u Srbiji promeniti zbog toga...Сасвим једноставно
Ако Мурија ухвати преступника и Акта проследи дежурном Тужиоцу,он је дужан по Сили Закона да против Изгредника подигне Оптужницу и не постоји никакав муслију,премијер,предс.општине,ни Бог Отац не сме га спречава у томе.
У свом Домену Посла је Тужилац јачи од горе наведене банде.Они се ништа не питају.
Pa pitanje je dal će uopšte i biti izbora, ja pre mislim da idemo ka nekoj prelaznoj vladi i nekom privremenom rešenju , ono godinama se govori da je ova moguće smeniti samo na ulici a vrlo moguće da je većina naroda to i ukapirala i da se sada upravo to i dešava, mislim sad i da budu izbori i da Vučić opet proglasi pobedu ono momentalno bi imao još masovnije i radikalnije proteste.
Sad šta će se desiti ne znam, to niko ne zna, ali mislim da jednostavno ne postoji način da ovi ostanu još nekoliko godina na vlasti i da vladaju bezbrižno i apsolutno kao što su do sad (jednostavno istekao im je rok upotrebe i to vreme je prošlo) i da ta opcija definitivno otpada.
Srbija i jeste pod okupacijom...okupacijom UDBE i njenih potomakaja ne podržavam pravo na činjenje zla.
politički pripadam onom delu srpskog naroda koji se nije svrstao ni u poziciju ni u opoziciju.
ako izadjem na izbore naši glasovi će vam presuditi. kad vidim šta opozicija radi dodje mi da glasam za okupaciju.
Promasio sam, sa delom koji se ne vidi na slici dostize 2500A sta rade setaju kolko vidim
u Jagodini je bio skup komunalnih sluzbi iz cele Srbije..verujes, da su oni koimunalci stvarno tamo dosli svojom voljom...sve same javne sluzbeKazu sad u kragujevcu ima ih milion.
Gotov je vucic.
Studenti pobedjuju.
A gde ti vidis udbu hahaSrbija i jeste pod okupacijom...okupacijom UDBE i njenih potomaka
A mislis talibani ups studenti stigli u kragujevac svojom voljomu Jagodini je bio skup komunalnih sluzbi iz cele Srbije..verujes, da su oni koimunalci stvarno tamo dosli svojom voljom...sve same javne sluzbe
vidis li Boga, ako verujes u Boga,,,nije za poredjenje, ali da malo razmislimoA gde ti vidis udbu haha
A sta ti radis? Cime se ti bavis? Jesi zaposlena u drzavnoj firmi ili vodis svoj privatan posao?A gde ti vidis udbu haha
Ona navija iz Nemacke sram je biloA sta ti radis? Cime se ti bavis? Jesi zaposlena u drzavnoj firmi ili vodis svoj privatan posao?
ja te pitam za ove sta rade.A sta ti radis? Cime se ti bavis? Jesi zaposlena u drzavnoj firmi ili vodis svoj privatan posao?
Evropljanka je iz Berlina...negde od 1989 ili 1990g...najavljuje povratak. iz patriotskih razlogaOna navija iz Nemacke sram je bilo
Vauu ovo ko u dinastiji nezna se ko koga
управо гледамо у њуA gde ti vidis udbu haha
због чега?Pa dobro, ali neće se sistem u Srbiji promeniti zbog toga...