al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da bi bilo dobro da se definiše šta je spam jer postovi Registre i Vintage-a su samo šira analizaops:
ops:evo necemo vise
![]()
spam je desetak poruka koje sam obrisala,a koje se ne vide.Mislim da bi bilo dobro da se definiše šta je spam jer postovi Registre i Vintage-a su samo šira analiza![]()
prekinite sa spamom.
...a ko nas je ovako udesio pa da sad zavisimo od humanitarne pomoci...jos malo pa nam humanitarna pomoc biti uslov za opstanak kao onima u Africi
spam je desetak poruka koje sam obrisala,a koje se ne vide.
njihove sam ostavila jer je i po meni sirenje teme....nisam mogla sve da brisem da tema ne bi izgubila tok price.
e gde je sada Eremita da odigra jedan kazacok zahvalnosti i podigne kvalitet teme :|
Pink - petak, 21. decembar 2007.
Vlada Japana obezbedila je 20 miliona evra donacija Srbiji u oblasti poljoprivrede za projekta jačanja kapaciteta proizvodnje đubriva, izjavio je ambasador Japana u Srbiji Tadaši Nagai. On je rekaoe projekat Pomoć sektoru poljoprivrede u Srbiji putem oživljavanja domaće proizvodnje đubriva doprineti povećenaju proizvodnje poljoprivrednih useva, a to je veoma značajno... »
Kliknite ovde da biste pročitali vest u celini na sajtu rtvpink.com »
http://www.naslovi.net/2007-12-21/pink/donacija-japanske-vlade/527158
Kao što rekosmo......
Ne čujem: hvala braćo Japanci, hvala braćo Šveđani???
Ova ''pomoć'' je samo zamazivanje očiju na koje se neki veoma lako pecaju... Lepo od Rusa (drugi ni toliko ne uradiše), ali ovolika radost, ushićenje, uzbuđenje, delirijum, šta li... Užas jedan.
Tako nećete šiziti ni kad vam se dete rodi, a ne na igranku braće Rusa.
Tužna je ova zemlja.
Nije ovo spam, Banshee. Ovo je dokaz koliko je besmisleno uopšte postavljati ovakve teme. O ruskoj pomoći vrednoj nekih milion i po evra?? Lepo od njih, ali isto tako je lepo znati da nisu jedini i da je red setiti se i drugih donatora. Tih drugih se naše "patriote" i ne sete, pa je red da se mi "drugi" setimo. Imamo makar toliko kulture.
Iskreno, da imam vlast na ovom pdf, ova tema bi bila momentalno zatvorena kao besmislena.
...a ko nas je ovako udesio pa da sad zavisimo od humanitarne pomoci...jos malo pa nam humanitarna pomoc biti uslov za opstanak kao onima u Africi
Moram da kazem da toliko o toj pomoci talambasaju da sam sad ocekivao bog zna koje pare, a ne milion dolara u sapunu i kockicama za supu.
Ma brate, ima valjda i Srbija za toliko da kupi 40 tona hrane.
Na nivou drzava to je sitna riba pljuckavica.
Pitaj..... radikale i socijaliste, možda oni znaju odgovor.![]()
A što se ti ne pozabaviš malo svojim dvorištem???
Zagreb čeka predsednika SAD
Muke zbog Buša
Autor: Mira Šuvar | Foto: AFP | 30.03.2008 - 00:02
Dolazak američkog predsednika Džordža Buša u posetu Hrvatskoj ovde je već proglašen političkim događajem godine. Buš dolazi u petak 4. aprila nakon završetka samita Natoa u Bukureštu, s kojeg će, već je izvesno, Hrvatskoj biti upućena pozivnica za ulazak u tu organizaciju.
Hrvatski državni vrh oduševljen je i zbog dolaska Buša i zbog pozivnice za NATO.
No, postoje i mediji i ugledni pojedinci i nevladine organizacije koji malo drugačije gledaju na ovaj događaj. Tako, na primer, splitski "Feral" na naslovnoj strani najavljuje da "Hrvatska spremno dočekuje dolazak Svetoga Oca" i ispod velikog naslova "NATOlička država".
Buš, koji dolazi sa suprugom Laurom, državnom sekretarkom Kondolizom Rajs i drugim saradnicima, prenoćiće u Zagrebu, najverovatnije u hotelu "Westin" (nekadašnjem "Interkontinentalu"). Kada stigne (4. aprila posle podne) u Predsedničkim dvorima će se susresti s predsednikom Mesićem, a sutradan ujutro u Banskim dvorima (sedištu Vlade) sa premijerom Sanaderom, te posle podne napustiti Zagreb.
U tajnosti su se mesecima obavljale pripreme za Bušov dolazak. Tek se nedavno saznalo da se zbog toga u Zagrebu odavno nalazi oko 800 američkih agenata.
Prema podacima hrvatskih obaveštajnih stručnjaka, u čitavu proceduru dolaska i boravka američkog predsednika uključeno je oko 65.000 ljudi, što domaćih, što Amerikanaca. Zagrebački nedeljnik "Globus" tvrdi da će Bušova poseta Zagrebu (koja će trajati ukupno oko 24 časa) koštati više od deset miliona kuna (oko dva miliona dolara), od čega će polovinu troškova snositi SAD, a polovinu Hrvatska. Upoređenja radi, Hrvatsku su nešto manje od pet miliona kuna koštale sve tri posete (zajedno) pape Ivana Pavla Drugog (1994, 1998. i 2003).
Iako je do dolaska visokog gosta ostalo još pet dana, Zagreb se, kako neki primećuju, praktično već nalazi pod opsadnim stanjem, a njegov Gornji grad izgleda kao područje na kojem se "snimaju scene za jedan od filmova o Džemsu Bondu".
Osim uobičajenih mera bezbednosti (zavarivanja šahtova, sklanjanja kanti za đubre, saksija sa cvećem i parkiranih automobila na trasi kojom će se kretati kolona sa važnim gostima), sa fasada zgrada na Gornjem gradu, na kojima se izvode radovi, biće skinute skele, a stanarima će biti naloženo da ne izlaze na prozore. Na krovovima zgrada oko hotela u kojem će Buš odsesti biće razmešteni snajperisti, a biće postavljen i balon sa kamerama za noćno posmatranje.
U bolnicama su obezbeđene dovoljne zalihe krvi i dovoljan broj lekarskih ekipa. Mada se još dosta toga drži u tajnosti, saznalo se da su u dve bolnice (KBC Rebro i Klinički centar Dubrava) obavljene sve pripreme, a u Kliničkom centru Dubrava (nekadašnjoj Novoj vojnoj bolnici) ispražnjen je apartman na sedmom spratu u kojem je poslednje dane života proveo oboleli hrvatski predsednik Franjo Tuđman.
![]()
dali Japanci mnogo vise pa se niko njima ne zahvaljuje i ne spominje ih , naravno da treba se treba zahvaliti i Rusima na pomoci mada je malo otuzno to slanje humanitarne pomoci kad vec i drzava izdvaja oko 400 miliona evra godisnje za Srbe na Kosovu , nisu oni socijalni slucajevi i deca Somalije da im trebaju ruske konzerve i gumene cizme i djebad , njihovi problemi su potpuno drugacije prirode