Stigla ruska humanitarna pomoc. Hvala braco Rusi!

dali Japanci mnogo vise pa se niko njima ne zahvaljuje i ne spominje ih , naravno da treba se treba zahvaliti i Rusima na pomoci mada je malo otuzno to slanje humanitarne pomoci kad vec i drzava izdvaja oko 400 miliona evra godisnje za Srbe na Kosovu , nisu oni socijalni slucajevi i deca Somalije da im trebaju ruske konzerve i gumene cizme i djebad , njihovi problemi su potpuno drugacije prirode

400 miliona evra
lelelelelelelele
pa jel znas kolko je to po glavu kosovskog srbina
to je bre 4000 evra po glavu godisnje .mesecno 333 evra puta tata mama dvoje dece to ti je burazer 1332 evra mesecno po porodicu.a kod nas u srbiju 300 evra plafon mesecno po porodicu.
mlogo bre.da se nisi zayebo u neku nulu.

Gle čuda...
Jomini, zar ti nisi zastupao tezu koliko smo pomoći dobili od zapada (nakon što su nam polupali i srušili fabrike, mostove, pruge, javne institucije...)
Zar ti nisi ovde iznosio teze koliko ćemo donacija i kapitala (čitaj kredita) imati na raspolaganju ako uđemo u EU.
E, sada ti mrsko kada dobiješ nešto od Rusa (a da ti ništa ne uzmu) a mnogo ti drago kada dobiješ nešto od Amerikanaca ili Evropljana (nakon što ti uzmu 300 milijardi imovine na Kosovu)...

Meni je ta tvoja retorika čudna do zla boga...

Mrsko mi je što se na ovu sitnicu (za Ruse) palite kao hepo kockice.

400 miliona evra
lelelelelelelele
pa jel znas kolko je to po glavu kosovskog srbina
to je bre 4000 evra po glavu godisnje .mesecno 333 evra puta tata mama dvoje dece to ti je burazer 1332 evra mesecno po porodicu.a kod nas u srbiju 300 evra plafon mesecno po porodicu.
mlogo bre.da se nisi zayebo u neku nulu.

ma kakvi jutros je o tome pricao ministar Cvetkovic na Kaziprstu ,rekao je da je skoro 500 miliona u pitanju

Mrsko mi je što se na ovu sitnicu (za Ruse) palite kao hepo kockice.

Jednom je Tito rekao " mnogi nas danas kritikuju sto mi dobijamo Americku psenicu a ja kazem da je ona bolja od Ruske koju nismo dobili..." Epa sad se malo okrenulo ovi nam nude imaginarnu demokratiju na sva usta a mi u stvarnoist od Rusa dobijamo, brasno ,secer, ulje ( jer kod nas se vise suncokret ne cveta?) i bice kazu jos.

Evo ja ću. Hvala Japanci, hvala Šveđani. Ono braćo ću preskočiti jer su priznali nezavisno Kosovo.
Nego da ja tebe nešto pitam...
Zar ti pre nekoliko dana nisi napisala da ako ne uđemo u EU (jer je to jedini put i treba njime iće bez obzira što ćemo time izgubiti Kosovo...) dakle, zar nisi tada napisala da neće biti donacija i bilo čega drugog sa zapada ako nismo članica EU???Hmmmm :)

Takvu besmislicu ja ne mogu da napišem. Pretpostavljam da misliš na strane investicije.

Znaš šta. Nije bito koliko je bitno je da je poslata.
Srbima na Kosmetu je značio i jedan mali agregat i pedesetak litara goriva kada su im pre par godina isključili struju na mesec dana u sred zime.
Osim toga, kaže se "hvala" a ne gleda se poklonu u zube.
40 tona svega toga (u prvoj turi) uopšte nije malo za te ljude koji nemaju skoro ništa...

Ne znam ko mi je mrskiji od tih što su otimali i rušili: NATO ili Milošević s radikalima.

dzaba im.na busa se sprema atentat on stvarno nema pojma od istoriju i geografiju.ovo je zemlja atentata.odavde se komanduje sa svet a ne iz vasington.

joj mora sam sebe da branim.seti se a sta ako stvarno ukokaju busa na ovu turneju.nayebo sam.ima oma da mi se u avliju pojave oni sa crni odela i cvikeri i da me ispitaju oklen sam znao da ce busa da ukokaju.ne ide mi se u onu buvaru na kubu muka mi u avion.
pa cito sam onomad od jednog sto se bavi svradzbinu i on je predvideo da ce u april da ubiju busa.taj prorok je to napisao ovde na forum.jel se neko seca.

Cestitam Milune, dobio si nagradno letovanje u toplom Gvantanamo Beju!

Pun pansion, sve placeno, samo ponesi narandzastu pidzamu i kuran (ako si Srbin muhamedanske vere). Sve ostalo placa Ujka Sem.

Morao sam da te prijavim FBI i Secret Service-u za ovu pretnju na predsednikov zivot. Nadam se da razumes i da ostajemo prijatelji.

Šteta što na većini Bay-ova nisu viđeni SrBski Ziloti...ne da im Amfilohije...kaže štetno po zdravlje i razum...

Klinjo, drmno bih ti tom praznom tikvom o zid, ne bi znao ni gde si ni ko te napravio.

Doduse, ni ovako ne znas. Glup si, supalj, i prost, i malo mi je glupo da sa tobom nesto kao pricam.

Zato odyebi.

Slušaj matori Zilote,

prvi si počeo da vređaš...zato, ućuti...ali bih stvarno voleo da te vidim i da vidim taj tvoj pokušaj lupanja o zid...

Cestitam Milune, dobio si nagradno letovanje u toplom Gvantanamo Beju!

Pun pansion, sve placeno, samo ponesi narandzastu pidzamu i kuran (ako si Srbin muhamedanske vere). Sve ostalo placa Ujka Sem.

Morao sam da te prijavim FBI i Secret Service-u za ovu pretnju na predsednikov zivot. Nadam se da razumes i da ostajemo prijatelji.

ma di sam pretio.nisam leba mi.samo sam to procito pa mi lepo zvuci.ajd oma da nazoves taj tvoj fbi i ss i da im objasnis da je u srbiju normalno da se za politicarom juri sa sekiru.nema veze sto je bus.od tu sekiru je nayebo i djindjic i stambolic i tito doduse on od noz pa onda neki obrenovici pa karadjordjevici a bilo je i ferdinanada.

Back