Moaraću i ja da odreagujem kao još jedan forumaš čije sam postove rado čitao;
"Dragi "politika forumaši",
Želim da vas obavestim da me jedno vreme neće biti na pdf politika, koji napuštam iz kolegijalnosti prema mnogim forumašima sličnim meni.
Eto, vi sad ostali možete do mile volje da "cvrkućete" jedni drugima vaše istovetne stavove. A, kad vam to dosadi, i kad se zaželite zdrave diskusije sa nekim ko ne deli vaše mišljenje, reagujte.
Smatrao sam da treba da vas obavestim o ovoj mojoj odluci, da ne pomislite da nemam šta da suprotstavim vašem mišljenju. Naravno da imam. Kao i do sad. Ali, to ostavljam za neka bolja vremena.
Želim vam lep provod na pdf Politika."
Na žalost izgleda da su se i moderatori (a valjda preko njih i vlasnici i urednici) ovog foruma uključili u predizbornu trku zajedno sa Čedom Jovanovićem i LDP-om, po principu "Šalji dalje"...
Nemoguće je ne konstatovati sve veću pristrasnost i jednoumlje koje je zavladalo na ovom forumu.
Forumaši iz susednih Republika i kvazidržava (Kosovo) kada im dosadi jednoobarznost na njihovim forumima (gde je nama ostalima zabranjen pristup) onda dođu ili na forum B92 ili ovde (na žalost) i krenu sa iznošenjem istih tih budalaština koje iznose i u matičnim zemljama. Jedina razlika je bila ta što im se ovde neko suprotstavljao... bar je tako bilo.
Međutim kako vreme odmiče, takvih suprotstavljanja je sve manje, a ja za razliku od nekih nisam plaćen da bih ovde iznosio mišljenje "Moga velikog vođe" ili "moje partije" nego to radim nauštrb svog novca (internet vremena) i svoga vremena...
Zato se i ja povlačim na neke druge forume gde Veliki Brat još nije preuzeo komandu
Čitamo se i pišemo (možda) kada prođu izbori ili kada ovaj forum opet bude ono što je nekada bio.
Žao mi je jedino zbog nekih forumaša sa kojima sam rado "ukrštao polja", ali mi je drago što više neću sretati neke kao alergičnu, bezkorisničkog imena, golden fish-a, markelju i druge "vojnike revolucije"...
Pozdrav svima...