Софија
Legenda
- Poruka
- 54.680
Мој пост се односио на уводни пост.Vas dvoje, jel mislite na mene ili na Dzhukca?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мој пост се односио на уводни пост.Vas dvoje, jel mislite na mene ili na Dzhukca?
Idi na Kosovo pa objasni šiptarima da nije važno ko si ili šta si ili u Hrvatsku,muslimanski deo Bosne,hrvatski deo Bosne,Sloveniju...tamo se traže ljudi širokih pogleda na Svet kao što si ti.Polovina rodbine mi zivi u Sad i Kanadi i tamo nigde niko te ne pita ni ko si niti odakle si, brat mi je u Torontu 10-tak godina i nikada nije imao problem ni sa kim , samo se ovde takva pitanje povlace, da li si Srbin ili manjina , potom ako jesi Srbin , da li si dodjos ili starosedeoc,pri tom koliko nebuloza se prosipa na tu temu coveku se sve zgadi , apsolutno je sve to besmisleno vazno je kakav si covek
Tamo je to nebitno , nedavno je o tome Sergej Trifunovic pricao , niko te ne pita ni za sta , u Torontu recimo apsolutno ti niko nece prigovoriti niti nesto zameriti ako si Srbin
Idi na Kosovo pa objasni šiptarima da nije važno ko si ili šta si ili u Hrvatsku,muslimanski deo Bosne,hrvatski deo Bosne,Sloveniju...tamo se traže ljudi širokih pogleda na Svet kao što si ti.![]()
Idi na Kosovo pa objasni šiptarima da nije važno ko si ili šta si ili u Hrvatsku,muslimanski deo Bosne,hrvatski deo Bosne,Sloveniju...tamo se traže ljudi širokih pogleda na Svet kao što si ti.![]()
Truć,truć...ja sam rekao da treba tvoj kosmopolitizam da zagovaraš među narodima bivše Juge pljuge,onima koji pljuju na to a ne da držiš licemerne lekcije Srbima na ovom forumu.Srbija ima preko 30% nesrpskog stanovništva,idi zagovaraj tvoje ideje u zemljama koje su 90% etnički čiste.Ja za Kosovo nisam ni govorio , niti Hrvatsku vec Sad i Kanadu a drugo sovinizam je bolest Настанку и развоју шовинизма у једном друштву доприноси затвореност , недемократско устројство друштва, непросвећеност, нагомилане социјалне тензије.
Ja za Kosovo nisam ni govorio , niti Hrvatsku vec Sad i Kanadu a drugo sovinizam je bolest .Nastanku i razvoju šovinizma u jednom društvu doprinosi zatvorenost nacionalne ekonomije, nedemokratsko ustrojstvo društva, neprosvećenost, nagomilane socijalne tenzije.
Truć,truć...ja sam rekao da treba tvoj kosmopolitizam da zagovaraš među narodima bivše Juge pljuge,onima koji pljuju na to a ne da držiš licemerne lekcije Srbima na ovom forumu.Srbija ima preko 30% nesrpskog stanovništva,idi zagovaraj tvoje ideje u zemljama koje su 90% etnički čiste.![]()
Vas dvoje, jel mislite na mene ili na Dzhukca?
Nastanku i razvoju demokratije u jednom drustvu doprinosi otvorenost nacionalne ekonomije za shpekulativne poslove ,liberalno ustrojstvo drushtva(****** su cool itd.),manipulativna medijska prosvecenost,nagomilane socijalne tenzije
Ne,nego treba da ideš da propagiraš etničku i versku raznovrsnost tamo gde ne postoji a ne da prosipaš licemerje tamo gde je imaš oduvek.Znaci to treba da bude opravdanje da se ljudi dele na jedne i druge
A za cega si ti ? Fasizam?
Ne,nego treba da ideš da propagiraš etničku i versku raznovrsnost tamo gde ne postoji a ne da prosipaš licemerje tamo gde je imaš oduvek.
Pa pazi, ja sam ti generalno hardcore izdajnik kada su u pitanju srbske antiameričke patriJote, ali sam hardcore ultra patriota severne Srbije.
Vidish, ovaj tvoj odgovor pokazuje svu tvoju "dubinu" razmishljanja.
Ovo shto sam citirao sam prochitao. Ne bih se bash slozhio da su hercegovvachki Hrvati bili komunisti a Zagrebchani da su bili ustashe. Pre ce biti obrnuto. Najgore pokolje nad Srbima su uchinili upravo Hrvati iz Zapadne Hecegovine. Osim toga Ante Pavelic, Maks Luburic i Jure Francetic su upravo Hercegovci, dok je Tito iz Zagorja, dakle jako blizu Zagreba.
Pa zar se bas u uvodnom postu ljudi ne dele i prave predrasude?
Praviš zamenu teza.Uvodni post pravi podele među Srbima a ne međuetničke podele.To je licemerna podmetačina.Pa zar se bas u uvodnom postu ljudi ne dele i prave predrasude?
Samo te pitam da ako si protiv demokratije za cega si? Da vidim tvoju 'dubinu' razmisljanja
Не... уопште ниси разумео о чему је човек писао...![]()
Praviš zamenu teza.Uvodni post pravi podele među Srbima a ne međuetničke podele.To je licemerna podmetačina.
Nisu u redu ali ti i onaj što je postavio temu duvate u istu frulu.Aha te podele su ok i takve vrste predrasuda koje vode raspirivanju mrznje
Samo te pitam da ako si protiv demokratije za cega si? Da vidim tvoju 'dubinu' razmisljanja