Starosedelačke Lale iz Bosne, Like i Crne Gore

Polovina rodbine mi zivi u Sad i Kanadi i tamo nigde niko te ne pita ni ko si niti odakle si, brat mi je u Torontu 10-tak godina i nikada nije imao problem ni sa kim , samo se ovde takva pitanje povlace, da li si Srbin ili manjina , potom ako jesi Srbin , da li si dodjos ili starosedeoc,pri tom koliko nebuloza se prosipa na tu temu coveku se sve zgadi , apsolutno je sve to besmisleno vazno je kakav si covek
Idi na Kosovo pa objasni šiptarima da nije važno ko si ili šta si ili u Hrvatsku,muslimanski deo Bosne,hrvatski deo Bosne,Sloveniju...tamo se traže ljudi širokih pogleda na Svet kao što si ti.:worth::hahaha:

Tamo je to nebitno , nedavno je o tome Sergej Trifunovic pricao , niko te ne pita ni za sta , u Torontu recimo apsolutno ti niko nece prigovoriti niti nesto zameriti ako si Srbin

Moguce da je tako i ako jeste dobro je da su nas zaboravili, da nismo vishe bad guys. Mada ne verujem da su ravnodushno gledali na recimo Arape u SAD u vreme onih teroristichkih napada.

Idi na Kosovo pa objasni šiptarima da nije važno ko si ili šta si ili u Hrvatsku,muslimanski deo Bosne,hrvatski deo Bosne,Sloveniju...tamo se traže ljudi širokih pogleda na Svet kao što si ti.:worth::hahaha:

Ja za Kosovo nisam ni govorio , niti Hrvatsku vec Sad i Kanadu a drugo sovinizam je bolest .Nastanku i razvoju šovinizma u jednom društvu doprinosi zatvorenost nacionalne ekonomije, nedemokratsko ustrojstvo društva, neprosvećenost, nagomilane socijalne tenzije.

Poslednja izmena:
Ja za Kosovo nisam ni govorio , niti Hrvatsku vec Sad i Kanadu a drugo sovinizam je bolest Настанку и развоју шовинизма у једном друштву доприноси затвореност , недемократско устројство друштва, непросвећеност, нагомилане социјалне тензије.
Truć,truć...ja sam rekao da treba tvoj kosmopolitizam da zagovaraš među narodima bivše Juge pljuge,onima koji pljuju na to a ne da držiš licemerne lekcije Srbima na ovom forumu.Srbija ima preko 30% nesrpskog stanovništva,idi zagovaraj tvoje ideje u zemljama koje su 90% etnički čiste.:)

Ja za Kosovo nisam ni govorio , niti Hrvatsku vec Sad i Kanadu a drugo sovinizam je bolest .Nastanku i razvoju šovinizma u jednom društvu doprinosi zatvorenost nacionalne ekonomije, nedemokratsko ustrojstvo društva, neprosvećenost, nagomilane socijalne tenzije.

Nastanku i razvoju demokratije u jednom drustvu doprinosi otvorenost nacionalne ekonomije za shpekulativne poslove ,liberalno ustrojstvo drushtva(****** su cool itd.),manipulativna medijska prosvecenost,nagomilane socijalne tenzije

Truć,truć...ja sam rekao da treba tvoj kosmopolitizam da zagovaraš među narodima bivše Juge pljuge,onima koji pljuju na to a ne da držiš licemerne lekcije Srbima na ovom forumu.Srbija ima preko 30% nesrpskog stanovništva,idi zagovaraj tvoje ideje u zemljama koje su 90% etnički čiste.:)

Znaci to treba da bude opravdanje da se ljudi dele na jedne i druge

Pa pazi, ja sam ti generalno hardcore izdajnik kada su u pitanju srbske antiameričke patriJote, ali sam hardcore ultra patriota severne Srbije.

Потпуно се слажем и потписујем све што си написао У УВОДНОМ ПОСТУ ТЕМЕ осим ове реченице - ту си начисто омануо:

Srbiju, dok se današnji srpski patriotizam uglavnom veže za Rusiju i antiamerikanizam i komunizam, koji je poremetio srpski sistem vrednosti za 180 stepeni.

Себе сматрам великим антикомунистом, антиамериканцем и Русофилом... а ти боље објасни бар себи ако нећеш нама ШТА ТЕБЕ КОЈИ МОЈ УОПШТЕ У БИЛО КОМ ОБЛИКУ ВЕЗУЈЕ ЗА ЈЕНКИ-ГОВЕДАРЕ ???

Poslednja izmena:
Ovo shto sam citirao sam prochitao. Ne bih se bash slozhio da su hercegovvachki Hrvati bili komunisti a Zagrebchani da su bili ustashe. Pre ce biti obrnuto. Najgore pokolje nad Srbima su uchinili upravo Hrvati iz Zapadne Hecegovine. Osim toga Ante Pavelic, Maks Luburic i Jure Francetic su upravo Hercegovci, dok je Tito iz Zagorja, dakle jako blizu Zagreba.

Е да сам јуче умро не бих знао да су Херцеговци и пургери комуњаре и партизани.Много сте гледали ,,Капелске кресове,,и ,,Куда иду дивље свиње,,
Хе,хе Хрвати херцеговци ,,ослободили,,Загреб:hahaha:
Скоро сви Хрвати (90%)су били или усташе или проусташки расположени нешто мање ,,мачековаца,,и најмање комуниста који су гле чуда држали све полуге власти хрвато-комунистичке Југославије.Што се тиче Срба у Војводини ја их делим на СРБЕ и на СТОКУ усташку наКострешену Чанколизачку.Свако ко је и мало писмен зна да је аутономија Војводине потпуна бесмислица .Зна се да су Срби у Војводини добили аутономију (ВОЈВОДСТВО СРБИЈА)у оквиру Аустрије и да је војводина добила име по српском
војводи који је њоме управљао(Стеван Шупљикац).Имају ли Французи аутономију у Француској ,Шпанци у Шпанији,Хрвати у Хрватској НЕМАЈУ .Па зашто да Срби имају аутономију од Србије.Као да немамо превише администрације ,шта ће нам и две скупштине,владе,премијера...исл
Интересантно је да се српски непријатељи ЕУ и САД залажу за што већу,,децентрализацију ,,Србије а истовремено се залажу за што већу ,,централизацију,,БиХ и Косова.Размислите мало о томе.

Aha te podele su ok i takve vrste predrasuda koje vode raspirivanju mrznje
Nisu u redu ali ti i onaj što je postavio temu duvate u istu frulu.
16.gif

Back