Zaposleni u Kontroli letenja Srbije i Crne Gore (SMATSA) najavljuju štrajk

Морам три туре да упластеничим да бих имао толико .. Какви бедници .. Али разумем их .. Свако за себе ..

Уосталом шлепери мени иду шта ме брига за полетања слетања и прелетања.. не плаћа се то из мога џепа ... или се плаћа ?! :sad2::think:

@miso6207
Baji, ti si go ko crkveni miš i zato ovde botuješ do iznemoglosti.

Умоља ва се екипа неутралних и лојалних да хитно доже на аерордом да замени побуњенике.. плата 14 000 евара

@Stojkov Menidjer @KPCTAHK @Schrodinger @Neno @Kerkyra @leki1 ......

Небо ј еграница
zamolio me Vučić da vam javim na forumu da cigani lete u nebo, nije mogao lično otišo da ukrade nešto baš mu se navilo danas

Умоља ва се екипа неутралних и лојалних да хитно доже на аерордом да замени побуњенике.. плата 14 000 евара

@Stojkov Menidjer @KPCTAHK @Schrodinger @Neno @Kerkyra @leki1 ......

Небо ј еграница
1756297122283.png

kontrolori i nemaju, ali sve demokrate upošljene da prave štrajk imaju izmedju 6 i 15 hiljada evra....
Proverio sam o čemu se radi, šta traže i šta je pozadina štrajka. I sve sam saznao i sve mi je sad savršeno jasno.

Jesi li ti proverio o čemu se radi, ili si samo čitao Informer?

Proverio sam o čemu se radi, šta traže i šta je pozadina štrajka. I sve sam saznao i sve mi je sad savršeno jasno.

Jesi li ti proverio o čemu se radi, ili si samo čitao Informer?
Ako se osjećate preplavljeni mislima da ne želite živjeti ili imate porive da pokušate samoubojstvo, odmah potražite pomoć.

• Nazovi SOS liniju za samoubojstva.
    • U Hrvatskoj možete pozvati besplatan SOS broj: 0800 123 123

Back