Стари се...

ee,stari..za.ebo si se...
..trebao si da ustanes,ponudis starijem gospodinu da sedne,ispadnes fin,kulturan,vaspitan..ona se odusevi tvojim vaspitanjem,eliminises gospodina koji je gusi..i nastavis da je gusis...ti..!!..i sidjes za njom ..kao i ti ides u tom pravcu..i eto ti ga..

Приајтељу, није он хтео да седне.
То што сам сео је небитно у целој причи.
Аутобус је био полупразан...
Требало је да сиђем...

Kazu da nista u zivotu nije slucajno, a to znaci da ni Vas susret nije slucajan. A ako, zaista treba da udje u Tvoj zivot, prilika ce se ukazati- pre ili kasnije....jedino Ti ostaje da se nadas da ne bude previse kasno..

Meni se tako desi da hoću da odštampam vežbu. I jedva ustanem, ionako treba da krenem za pola sata. Zove neka Rumunka i traži D&(%#/), treba mi 5 minuta da joj objasnim da ne govorim taj jezik, da govorim rado bih joj objasnila da je pogrešila broj. Ako uopšte jeste :(
Ker laje. Što laje? Došli da skidaju sat, jer je neko prijavio da imamo dva. Yeah, morao si baš sad? Ignorišem.
Upalim kompjuter ono Windows did not start successfully. Yebote, pa nije mu se ovo desilo bar... nedelju dana :(
I prčkam tu nešto, vraćam ga, palim ponovo, restartujem, on startuje i ja sva srećna pustim ga 15 minuta da odmori, dok se spremim..... dođem ono :shock: on radi i čak mogu da selektujem neku ikonicu sa desktopa, ako baš poželim. Stignem čak i do otvaranja fajla i paljenja štampača, kad ono nestane struje.

Ko zna zašto je to dobro :(

Odem na faks, ono nemamo vežbe.

...O, mama, nisam bio ja za nju,ma, nisam bio ja za nju....
....Ne, stvarno, nisam bio ja za nju,nisam bio ja za nju....
...Sretnemo se ponekad.Pita me šta radim sad, ispriča mi ukratko,šta se zbiva, ko se muva..
...Kažem joj da tugujem,kartam se i lumpujem, s oblacima drugujem,ona kaže: "Sam si tome kriv".. ..
...Nisam bio ja za nju,ma, nisam bio ja za nju.Ne, stvarno, nisam bio ja za nju,nisam bio ja za nju....
...jel 'vako bilo...:mrgreen:

Сцена из 25.
Јуче...
Враћам се из града, нервозан и помало уморан.
Поред мене стоји предивна девојка с прелепим очима.
Музичарка, схватим из разговора који води с једим господином, а и по гитари коју носи.
Скоро завршила Академију.
Гледам је учи и она ми узвраћа поглед.
Прва скреће у страну...
Кад ме је поново погледала, упутио сам јој осмех.
И осмех ми узвраћа...
Она излази, а ја седим и гледам за њом...
А желео сам само да је упознам...
Сад се кајем што нисам изашо и покушао да разговарам с њом...
Некад сам то радио...
Да ли вам се то дешавало - да вам се допадне неко на улици - и како сте се понашали у тим ситуацијама?

Scena sa autobuske stanice u NS...
Od pre neki dan...
Stojim u redu ispred šaltera, opušten i pomalo gladan...
Pored mene, u susednom redu, stoji neka devojka, meni okrenuta leđima, ne vidim joj lice...
Muzičarka, shvatim po tom čudu od futrole koju nosi na leđima...
Sigurno je na Akademiji...
Pogledam slučajno nekog tipa, koji stoji u redu odmah iza nje, i on mi uzvraća pogled...
Prvi počinje da dobacuje: "Kao u Desperadu, marijači s mitraljezom u futroli."...
Kad me je ponovo pogledao, odgovorio sam mu: "Ortak, suviše je to veliko za mitraljez, pre bi moglo da bude neko bestrzajno topče. Snimaju neki novi nastavak Desperada." i počeo sam da se kikoćem...
I on mi cerekanjem uzvraća...
Ona je kupila kartu i s mukom izlazi iz zgrade, a ja se kliberim i gledam za njom...
A želeo sam samo da vidim kako će to violončelo uspeti da ugura u prtljažnik busa...
Sad se kajem što nisam izašao, otišao za njom do perona i pokušao da vidim to čudo...
Nikad nisam to radio, postao sam previše radoznao...
:D:D:D

Scena sa autobuske stanice u NS...
Od pre neki dan...
Stojim u redu ispred šaltera, opušten i pomalo gladan...
Pored mene, u susednom redu, stoji neka devojka, meni okrenuta leđima, ne vidim joj lice...
Muzičarka, shvatim po tom čudu od futrole koju nosi na leđima...
Sigurno je na Akademiji...:D:D:D

Mnogo si se naglavio na te muzicjarke :) Da ne planira$ da pravi$ neko veselje skorije?

Hmmm...

Ziva istina...

Stari se...

Prolece, ove godine...Oterao ja auto kod majstora na redovan servis,ulje, filteri, itd... Guzva tamo, Rekoh ajde da prosetam po gradu, ionako sam na odmoru...

ulazim u neki bus na dusanovcu, nemam pojma koji je broj, i nije mi ni bitno,ide u pravcu slavije,..

Ulazim na pocetna vrata, kupujem od majstora kartu,okrecem se da otkucam, kad....

Njene oci...Plave kao vedro nebo..Smedja kosa se spusta preko ramena..Sitne je gradje..Lice andela..
Lepe,uzdignute grudi..Pirsing na pupku..One uske trenerke,helanke,sta li su..A koza bronzana..Kao da je upravo dosla sa mora,iako je mart mesec..

Vreme nije postojalo,buljio sam u nju pokusavajuci da povucem automat za karte...

Kako je lepa..neverovatno...Ali nije to samo lepota..to je ono nesto kad osetis a ni sam ne znas sta..Mislio sam da je savrsena,najsavrsenija..Boginja..Atina..

I zaludjen tim prizorom ja ne znam sta bi rekao.A samo jedno mi u mislima.."Ti si prelepa"

Da li joj reci to?Ne smem.
-Sta ne smem,sta mogu da izgubim..Ali...Jezik ne radi..mozak trokira samo na ono lepa si...:rumenko::rumenko::rumenko:

Izlazi kod Hrama..Ja pruzam ruku,jezik zaplice..ne cuje me..Okrenula se kad su se vrata zatvorila i osmehnula..ili sam halucinirao...Nisam ni izasao iz autobusa,okrenuo se na slaviji,i otisao sam po moj auto...

Da li sam mator,jer pre me nikada nije bio blam.Pitao bio je..ali toga dana...

Ne znam..I da je opet vidim ne znam sta bi rekao..Nije kao Dijenekova situacija,on nije odlepio kao ja..ili jeste,ne znam. Znam da od tada kada mogu ostavim kola u garazi i provozam se busom...:sad2:

Poslednja izmena:
Hmmm...

Ziva istina...

Stari se...

Prolece, ove godine...Oterao ja auto kod majstora na redovan servis,ulje, filteri, itd... Guzva tamo, Rekoh ajde da prosetam po gradu, ionako sam na odmoru...

ulazim u neki bus na dusanovcu, nemam pojma koji je broj, i nije mi ni bitno,ide u pravcu slavije,..

Ulazim na pocetna vrata, kupujem od majstora kartu,okrecem se da otkucam, kad....

Njene oci...Plave kao vedro nebo..Smedja kosa se spusta preko ramena..Sitne je gradje..Lice andela..
Lepe,uzdignute grudi..Pirsing na pupku..One uske trenerke,helanke,sta li su..A koza bronzana..Kao da je upravo dosla sa mora,iako je mart mesec..

Vreme nije postojalo,buljio sam u nju pokusavajuci da povucem automat za karte...

Kako je lepa..neverovatno...Ali nije to samo lepota..to je ono nesto kad osetis a ni sam ne znas sta..Mislio sam da je savrsena,najsavrsenija..Boginja..Atina..

I zaludjen tim prizorom ja ne znam sta bi rekao.A samo jedno mi u mislima.."Ti si prelepa"

-Sta ne smem,sta mogu da izgubim..Ali...Jezik ne radi..mozak trokira samo na ono lepa si...:rumenko::rumenko::rumenko:

Izlazi kod Hrama..Ja pruzam ruku,jezik zaplice..ne cuje me..Okrenula se kad su se vrata zatvorila i osmehnula..ili sam halucinirao...Nisam ni izasao iz autobusa,okrenuo se na slaviji,i otisao sam po moj auto...

Ne znam..I da je opet vidim ne znam sta bi rekao..Nije kao Dijenekova situacija,on nije odlepio kao ja..ili jeste,ne znam. Znam da od tada kada mogu ostavim kola u garazi i provozam se busom...:sad2:

dedaaaaa!!!!! :mrgreen:

Hmmm...

Ziva istina...

Stari se...

Да.
То је некако тренутак у коме желиш све да кажеш, а ниси у стању да то урадиш...
Срце ти закуца необично и само зажалиш кад нестане тог флуида који вас повезује, или, бар, тебе повезује с њом...
Ја редовно користим линију 25 и увек се надам да ће ући у Рузвелтвој или да ће ући на старој окретници...
А да уђе...
Нисам сигуран да сам у стању да јој приђем и данас...

Ајој... :rumenko:

Слична ситуација. Аутобус, само није градски превоз... овог лета, пре месец и нешто. Девојка - прелепа. Крупне очи, као срна, дуга смеђа права коса, висока, згодна... перверзно леп осмех. Млађа пар година, види се. "Жена", што би рекао С. Кнежевић. Са том разликом што смо се упознали, разговарали, разговарали... и онда сам схватио колико сам "матор". :)

Cemu ta patetika?
smaras-1.jpg

pa, onda si se usro tipa ribe...koje su ti privlačne ...a neosvojive..a ne konkretne sitooacije....a i mator si..probbli.....

Ma jok. Meni je to generalno seljacki startovati ribu na ulici. Ne znas da je neosvojiva dok ne probas,tako da nije ni to..I inace nikada nemam problem da stupim u kontakt sa mnogo boljim ribama,ali eto ta situacija...mozda me ponela atmosfera GSP-a..Hebi ga,ko ce ga znati..

Back