CAHJAP
Zainteresovan član
- Poruka
- 265
Predpostavljam da je to virtualna trojka ili pozicionirate mobile telefone u gaćama na vibriranje i šaljete jedno drugom prljave poruke, možda čak I preko krstarice pa može trojka da se poveća u broju 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jake vibracijePredpostavljam da je to virtualna trojka ili pozicionirate mobile telefone u gaćama na vibriranje i šaljete jedno drugom prljave poruke, možda čak I preko krstarice pa može trojka da se poveća u broju![]()
Onaj čiji mobilni ima najjače vibracije je najbolji u krevetu a ko šalje najviše poruka je najistrajniji jeb@čJake vibracije![]()

E jbg moj vibrira jako....Onaj čiji mobilni ima najjače vibracije je najbolji u krevetu a ko šalje najviše poruka je najistrajniji jeb@č![]()
Taj status se dobija samo u slučaju da imaš puno postova a nimalo ili vrlo malo kazni. Mislim na VIP. Što se tiče teme, ni Zoki ni ja nismo bili vođeni time, nama VIP znači nešto sasvim trećeOvde se elitizam provlaci tako sto su nas obicne forumase proglasili debilima a drugima nadenuli nadimak i status VIP.
VIP == Veoma Istaknuti PoslušniciTaj status se dobija samo u slučaju da imaš puno postova a nimalo ili vrlo malo kazni. Mislim na VIP.
Uvek operemo poruke pre upotrebePredpostavljam da je to virtualna trojka ili pozicionirate mobile telefone u gaćama na vibriranje i šaljete jedno drugom prljave poruke, možda čak I preko krstarice pa može trojka da se poveća u broju![]()
ako sam ja veoma istaknut poslušnik...VIP == Veoma Istaknuti Poslušnici![]()
Iskreno za.... me za taj status, samo sam naglasio.Taj status se dobija samo u slučaju da imaš puno postova a nimalo ili vrlo malo kazni. Mislim na VIP. Što se tiče teme, ni Zoki ni ja nismo bili vođeni time, nama VIP znači nešto sasvim treće![]()
zato što sam vip?Tebe ću ja da kaznim![]()
Jok, ti si samo balkanka bez ''za''ako sam ja veoma istaknut poslušnik...
Evo,daću ti ga jaIskreno za.... me za taj status, samo sam naglasio.

Ne znam šta da ti kažem, ja spadam u trojčiceJa bih zveknuo @Lagerta jedan na jednu, a Zoki može da hvata beleške sa strane, pod uslovom da mi ne remeti koncentraciju.

Pa dobro, ja sam svecki čovek, napravim poneki izuzetak, ako je dobro delo u pitanjuNe znam šta da ti kažem, ja spadam u trojčices obzirom na tvoja interesovanja , mislim da se ne uklapam
![]()
šta će tek sad ljudi da misle o meniJok, ti si samo balkanka bez ''za''što se tiče trojke
![]()
Šta te briga, ja te volimšta će tek sad ljudi da misle o meni

iskreno i ja bih me volela nakon onakve trojkeŠta te briga, ja te volimčekam da budem pogrešno shvaćena
![]()
Dobro jutro i tebi, može još jedna kaficane, nije trebalo ovako narcisoidno da zvuči
htedoh da kažem da volim i ja tebe
Nadamo se samo da deci delis petice umesto trojki...Ne znam šta da ti kažem, ja spadam u trojčices obzirom na tvoja interesovanja , mislim da se ne uklapam
![]()

Mhmzato što sam vip?
Nov sistem bi trebao da uvede reforme, besplatna ugradnja petica za prosvetarkeNadamo se samo da deci delis petice umesto trojki...![]()