Стари се...

ma to je fraza.....koja, u sooštini, ništa ne znači...ako ne učiniš prvi korak...onda ništa neće ni biti...naravno...ali, ako već znaš da se sitooacija ponovi..kada bi se ponovila.......da je ponovo vidiš...da ništa ne bi uradio...eto...to onda govori o nekim droogim stvarima.............

ma to je fraza.....koja, u sooštini, ništa ne znači...ako ne učiniš prvi korak...onda ništa neće ni biti...naravno...ali, ako već znaš da se sitooacija ponovi..kada bi se ponovila.......da je ponovo vidiš...da ništa ne bi uradio...eto...to onda govori o nekim droogim stvarima.............

Рекао сам да нисам сигуран да ли бих ишта урадио...
Разлог таквог става заиста лежи у другачијим околностима у односу на оне пре пар година...
Иначе, ова фраза није празна прича...

Сцена из 25.
Јуче...
Враћам се из града, нервозан и помало уморан.
Поред мене стоји предивна девојка с прелепим очима.
Музичарка, схватим из разговора који води с једим господином, а и по гитари коју носи.
Скоро завршила Академију.
Гледам је учи и она ми узвраћа поглед.
Прва скреће у страну...
Кад ме је поново погледала, упутио сам јој осмех.
И осмех ми узвраћа...
Она излази, а ја седим и гледам за њом...
А желео сам само да је упознам...
Сад се кајем што нисам изашо и покушао да разговарам с њом...
Некад сам то радио...
Да ли вам се то дешавало - да вам се допадне неко на улици - и како сте се понашали у тим ситуацијама?

Naslov ti je odličan...stari se...
nekada (pre 15 godina - kada sam imala 18) bi mi bilo skroz slatko, da neki na prvi pogled simpatični dečko izjuri zamnom iz busa, pa neka pita i ono najglublje " izvini, koliko ima sati?"... sada bih mislila da me ili zeza, ili je manijak ili nešto nije u redu sa njim... ružno i šteta...ali stari se...

Mislim da ne pricamo o istim stvarima.devojka koju sam ja opisao ne treba mi ni kao prijatelj,ni kao devojka. Jednostavno kad vidis nekoga i zelis da mu kazes nesto, a ni sam ne znas sta.. Nije to pitanje startovanja. Koliko puta bi rekao nekoj na ulici :lepa si:rumenko::rumenko::rumenko: ali ne zelim upravo zbog ovoga sto Mrs Shishmish kaze..
Mozda se i tripujem,ko ce ga znati

Naslov ti je odličan...stari se...
nekada (pre 15 godina - kada sam imala 18) bi mi bilo skroz slatko, da neki na prvi pogled simpatični dečko izjuri zamnom iz busa, pa neka pita i ono najglublje " izvini, koliko ima sati?"... sada bih mislila da me ili zeza, ili je manijak ili nešto nije u redu sa njim... ružno i šteta...ali stari se...

izvini,koliko ima sati?:hahaha::hahaha:

pa okej....ako ti posle o tome ne razmišljaš....onda nije nikakav problem.. ....misim, o toj devojci.......eo, totalno bezveze...al meni se desilo.....pre dan, dva....da bih ladno startovao konobaricu u kafiću...sa sam slobodan..........baš sam se bio zagledao........e...da mi je to neko rekao pre nedelju dana...da ću tako da razmišljam.....rekao bih mu da je mentol i da me ne poznaje...ne znaš, u stvari, kako ćeš reagovati.....meni je startovanje na ulici nešto što nikad ne bih radio..eto, to sad kažem...jer prvo nabijem slooške...i ništa ne čoojem....a ne gledam okolo...jer stalno negde kasnim...pa non-stop žoorim....
@ santa fe...nisam mislio na tvoj post....nego na sitooaciju...kad ti posle o tome razmišljaš...voleo bi ponovo da je sretneš...ali opet nisi sigooran da bi išta uradio.......to je meni onda neka drooga priča...što onda priželjkooješ..??

Mislim da ne pricamo o istim stvarima.devojka koju sam ja opisao ne treba mi ni kao prijatelj,ni kao devojka. Jednostavno kad vidis nekoga i zelis da mu kazes nesto, a ni sam ne znas sta.. Nije to pitanje startovanja. Koliko puta bi rekao nekoj na ulici :lepa si:rumenko::rumenko::rumenko: ali ne zelim upravo zbog ovoga sto Mrs Shishmish kaze..
Mozda se i tripujem,ko ce ga znati

Да...
Схватио си суштину онога што сам хтео да кажем...
Боље си то изразио од мене...

pa okej....ako ti posle o tome ne razmišljaš....onda nije nikakav problem.. ....misim, o toj devojci.......eo, totalno bezveze...al meni se desilo.....pre dan, dva....da bih ladno startovao konobaricu u kafiću...sa sam slobodan..........baš sam se bio zagledao........e...da mi je to neko rekao pre nedelju dana...da ću tako da razmišljam.....rekao bih mu da je mentol i da me ne poznaje...ne znaš, u stvari, kako ćeš reagovati.....meni je startovanje na ulici nešto što nikad ne bih radio..eto, to sad kažem...jer prvo nabijem slooške...i ništa ne čoojem....a ne gledam okolo...jer stalno negde kasnim...pa non-stop žoorim....
@ santa fe...nisam mislio na tvoj post....nego na sitooaciju...kad ti posle o tome razmišljaš...voleo bi ponovo da je sretneš...ali opet nisi sigooran da bi išta uradio.......to je meni onda neka drooga priča...

Pa i ne razmisljas o njoj...nego se setis nekada..

ajde sad cu da ti objasnim posto ti ne mozes da ides dovoljno unaprijed
ne mozes da me pratis
e vako stoje stvari
prosjecan momak koji je fin i ne izvadi odma kitu-lagano americki ga odbijes
prosjecan momak koji izvadi odma kitu- i sutra ga zovesi prekosutr a..i volis ga i sve...i saljesh mu razne brezobrazne poruke
znaci kad god momak zeli nesto vise seksa a fin je i prosjecan ti ga degazirash jer si ti princezica i ne zasluzuje te...
ali kad izvadi kitu tebi oci zinu
sve sve svodi na trpanje
ja mislim da je sve to precijenjeno
i nije u redu prema tim muskarcima jer ne znas sta mogu da ti ponude...ne znas jer ih nisi probala..odnosno nisi im dala shansu.
ja ne kazem da si ti trenutno u ovakvoj situaciji ali si sigurno takav karakter
i zalosno je sto ja koji te ne poznajem moram da ti govorim kakva si osoba
cao:bye:

smaras-2.jpg

A kako ja to smaram? Tako sto registrujem patetiku iz vikend romana?:lol:

Back