Стари се...

devojka je isla u pravcu kara-burme, sam naziv naselja govori kojim redosledom se tamo stvari odvijaju :lol: a i dijenek to dobro zna :mrgreen:

То Кара - бурма значи црна омча, а овај део града је тај назив добио јер је ту било турско губилиште тако да не бих ишао баш у том правцу...

na primer, za mene je to romanticno. ja sebe ne smtram romanticnom, pre sentimentalnom, ali takvi upecatljivi momenti, kojih je, prirodno, malo, zaista znaju da me uznesu u neslucene visine mastanja i drhturavih iscekivanja...samo pogleda, osmeha...niceg vise...kad ti taj maleni trenutak ispuni naredne sate, dane, nedelje...i sve se svede na tu cudesnu caroliju pogleda, osmeha, osecaja....i kad ti vise nista nije potrebno...

Сцена из 25.
Јуче...
Враћам се из града, нервозан и помало уморан.
Поред мене стоји предивна девојка с прелепим очима.
Музичарка, схватим из разговора који води с једим господином, а и по гитари коју носи.
Скоро завршила Академију.
Гледам је учи и она ми узвраћа поглед.
Прва скреће у страну...
Кад ме је поново погледала, упутио сам јој осмех.
И осмех ми узвраћа...
Она излази, а ја седим и гледам за њом...
А желео сам само да је упознам...
Сад се кајем што нисам изашо и покушао да разговарам с њом...
Некад сам то радио...
Да ли вам се то дешавало - да вам се допадне неко на улици - и како сте се понашали у тим ситуацијама?

Desilo mi se jednom da me jedan decko startovao bas na ulici, i u sebi sam pomislila kakva budala, spopada me u podne na sred Kneza.. Mozda je manijak.. Posle ove tvoje price zakljucujem da je ca pocetak mozda hteo samo da pijemo pice...

Desilo mi se jednom da me jedan decko startovao bas na ulici, i u sebi sam pomislila kakva budala, spopada me u podne na sred Kneza.. Mozda je manijak.. Posle ove tvoje price zakljucujem da je ca pocetak mozda hteo samo da pijemo pice...
Pa problem je upravo u tome sto devojke misle da si neki frik/psiho/ocajan/manijak ako ih startujes u gradu, onako bez veze....
A posle govorite da nemamo herza za tako nesto :cross::heart:
:-|

Mislio sam da je kara-burma "crni prsten"
Zanimljivo....

Pa problem je upravo u tome sto devojke misle da si neki frik/psiho/ocajan/manijak ako ih startujes u gradu, onako bez veze....
A posle govorite da nemamo herza za tako nesto :cross::heart:
:-|

Mislio sam da je kara-burma "crni prsten"
Zanimljivo....

У овом конкретном случају значи омча.
Иначе, колико ја знам, бурма значи круг и нисам сигуран да је то реч турског порекла...

Сцена из 25.
Јуче...
Враћам се из града, нервозан и помало уморан.
Поред мене стоји предивна девојка с прелепим очима.
Музичарка, схватим из разговора који води с једим господином, а и по гитари коју носи.
Скоро завршила Академију.
Гледам је учи и она ми узвраћа поглед.
Прва скреће у страну...
Кад ме је поново погледала, упутио сам јој осмех.
И осмех ми узвраћа...
Некад сам то радио...
Да ли вам се то дешавало - да вам се допадне неко на улици - и како сте се понашали у тим ситуацијама?

С обзиром на наслов и на почетак приче...очекивала сам да се заврши тако што ће она устати и уступити ти седиште са речима:''Деко, хоћете ли да седнете?'' :lol:

Некад сам то радио...

Ja mislim da je to ključna stvar.
Ti si SEDEO u busu.
To je luksuz kojeg se čovek ne odriče tako lako, bez obzira na lepotu nekih tamo očiju, koje bi možda bile i ružnije na ulici.

Back