Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 71.714
Neću majmuna, po cijeli dan sam okružena majmunima, smisli nešto boljeDaćemo ti majmuna da se igraš, da ti ne bude dosadno, al bez šamaranja!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neću majmuna, po cijeli dan sam okružena majmunima, smisli nešto boljeDaćemo ti majmuna da se igraš, da ti ne bude dosadno, al bez šamaranja!
Ja već pijem drugi vinjak, al i dalje drhte ruke.sad mi malo frka
Još samo tuljana imamo, ostalo je za glavne glumce. Al šta tuljan, on ne zna ni da se raduje, samo nešto bezveze neke zvukove pušta i ubalavi te skroz.Neću majmuna, po cijeli dan sam okružena majmunima, smisli nešto bolje![]()
Pobogu, moj tata je direktor cirkusa, ne zanima me ništa od životinja!Još samo tuljana imamo, ostalo je za glavne glumce. Al šta tuljan, on ne zna ni da se raduje, samo nešto bezveze neke zvukove pušta i ubalavi te skroz.
ja ne smem ni da kažem šta mi drhtiJa već pijem drugi vinjak, al i dalje drhte ruke.
Ihh, pa ne može to sad tako bez pripreme i plana. Mislim, može, ali posle bude "zašto me boli guza ili zašto su usta utrnula i sl.".Da sam to pratila, nikad ne bih *******![]()

e super je bilo, trebalo bi ovo nekad da ponovimoOk, sad može lock, samo mi je bilo bitno da temilica pređe stotku! Tnx svima koji su učestvovali, hvala i Vanji 192 i bobanu.
MOže, samo da prođe neko vreme da se oporavimo, jer iako vas ima 3, nisam ni ja mačiji kašalj, umem i ja da uzvratim!e super je bilo, trebalo bi ovo nekad da ponovimo
bolje od dosade nego od smradaJao evo ga i Boban došo, saće pocrkamo od dosade... tugica.
Ajde ade ne budi pussy pisi slobodno blamirai seMOže, samo da prođe neko vreme da se oporavimo, jer iako vas ima 3, nisam ni ja mačiji kašalj, umem i ja da uzvratim!
Neću se više oglašavati na ovoj temi, nije u redu zbog bobana i drugih.
aj da te ne pratim, znaš već i samMOže, samo da prođe neko vreme da se oporavimo, jer iako vas ima 3, nisam ni ja mačiji kašalj, umem i ja da uzvratim!
Neću se više oglašavati na ovoj temi, nije u redu zbog bobana i drugih.

Šta ti je ljubomora, cccc ..@ tema![]()

žapac pazi bre ovde se ne zna ko koga.političke poze![]()

Ali kad bolje razmisliš, šta će nam Zoki.A što ti biraš? Pa ja dala predlog. Dakle, Zoki, ja i zgodni forumaš
![]()
ja ako dam šlagvort onda teško da ću ostati da samo čitam ljis, teško me je zaustaviti kad jednom krenem
Trojka bez trećeg, nova temaAli kad bolje razmisliš, šta će nam Zoki.

Slažem seЛагерта вреди за две.
Bočni šah.A što ti biraš? Pa ja dala predlog. Dakle, Zoki, ja i zgodni forumaš
![]()
Ovde se elitizam provlaci tako sto su nas obicne forumase proglasili debilima a drugima nadenuli nadimak i status VIP.Dokle taj elitizam
2 il 3
Da se skupimo lepo nas 50-ak, ma i vise,pa da bude lepa gomila
Kad je bal nek je maskenbal