Star Academy iliti Operacija Trijumf

Cujem da su Marina i Ismeta u gadnoj svadji a veceras sam se u to i sam uverio...
Stvarno nije fer sto Ismeta toliko propagira takmicare po nacionalnoj osnovi...

Ismeta je bar mnogo profesionalnija od Marine .... Ume bar da objasni šta kod nekog ne valja, šta valja ... Marina mi je sirova i neotesana .... i mnogo je subjektivnija od Ismete - a to se sinoć videlo.

Mislim da će ispasti Danijel ...... dobar je pevač, ali samo to. Jasmina mi je kompletnija od njega.

Mene nervira Danijel svojim razmazenim zvezda stavom.... ja bi njega istukla od batina!!!

Ne bih volela da ispadne jer bi bilo dosadno gledati ih bez njega,...a volela bi da ispadne i to tako da se pusi,..ali zao mi je sto ga je Marina tako propagirala i slazem se sa Toncijevom izjavom da mora da promeni stav,....

Ma Marina je priča za sebe ..... Ne dopada mi se uopšte ... Logičnije bi mi bilo da je žiri sastavljen od 3 različita člana koji ocenjuju različite aspekte: npr. pevanje, nastup i još nešto ... da su u žiriju zaista školovani ljudi za muziku .... Ovako mi je to uz Marinu sve malo ''ljigavo i jadno''.

mislila sam na njegovo zenskasto ponasanje.a i o tome da ga sve vrijedja i tako mi nekako djeluje osjetljiv.ma,ukratko nema nista muzevno u sebi.treba samo malo vise da bude musko,a sto se tice vaspitanja to nema veze sa njegovim sexualnim opredeljenjem(taman posla) Mozda sam se pogresno izrazila.

Ovo je od osnova pogresno postavljeno, kao Eurosong. Gde to ima da se mogu jednako ocenjivati dijametralno suprotni muzicki pravci i da to ocenjuje jedan te isti ziri (u kom je izmedju ostalog onaj bambus koji nije ni za pink, tako neelokventan, sa onakvim nivoom opste kulture, koji je sam po sebi anti simbol cele ideje ovog show-a, da ista ta buzdovanka ocenjuje neciju koreografiju ili presmu od Whitesnake-a ili G'n'R еј breeeeee?). Takodje mi deluje bezveze da se sili svaki od tih ucesnika za bilo koji pravac.Treba ima dati vecu slobodu da rade ono sto zele, a da ih neko nadzire i da tako ide dok god za to postoje granice dobrog ukusa.

Pozzzzzzzzzzzzzzzzzz

mislila sam na njegovo zenskasto ponasanje.a i o tome da ga sve vrijedja i tako mi nekako djeluje osjetljiv.ma,ukratko nema nista muzevno u sebi.treba samo malo vise da bude musko,a sto se tice vaspitanja to nema veze sa njegovim sexualnim opredeljenjem(taman posla) Mozda sam se pogresno izrazila.

ma to što je ženskast, gay, šta god, uopšte nije problem.
problem je to što je drzak i nevaspitan...znači obrisao bih pod onim njegovim šiškicama kad bi mi rekao ono njegovo "odj*ebi u skokovima"...

a što se tiče onog dečka za koga je Marina rekla da nikad neće biti zvezda...upravu je.

ma to što je ženskast, gay, šta god, uopšte nije problem.
problem je to što je drzak i nevaspitan...znači obrisao bih pod onim njegovim šiškicama kad bi mi rekao ono njegovo "odj*ebi u skokovima"...

a što se tiče onog dečka za koga je Marina rekla da nikad neće biti zvezda...upravu je.

a meni je onaj decko tako sladak a i nema on tako los glas

MOžda ne bi bilo loše da im dopuste da sami odaberu pesmu ..... činimi se da bi i studenti bili opušteniji i mnogo bolji .... ovako uvale neku kurton pesmu i kao onda ''parola snadji se''

Meni se bas to svidja da se malo pomuce i da otepvaju pesmu koja im ne lezi da se vidi kako ce se snaci,..jer najlakse je odabrati pesmu koja ti savrseno stoji i koja ti lezi i naravno da se pokazes u svom svetlu kako treba,..ali ovako je izazov...

Meni se ovo u pocetku svidjalo sve do predprosle gale. Kad sam video da su Ajs i Vikler usli, postalo mi je uzasno. Sta oni traze tamo. "Imaju nesto da ih nauce" hmm? Ne bih rakao, osim ako se misli na prostakluk, banalost i glupost koje su do sada sasvim dovoljno pokazali. Onda ziri koji mi je jedna od stvari koja mi se u startu nije svidela. Neko race, zar iz Srbije je Marina najkompetentija. Mogli su nekog od dosta vrsnijih muzicara da pitaju da ucestvuje. Sama uloga zirija mi je prilicno mutna. Koliko se secam u Idolu od pre par godina, ziri je imao veoma vazno misljenje i pored gledalaca. Posle svakog izvodjenja je takmicar imao mali intervju sa zirijem gde bi svako od njih 3/4 (kako kad) rekao nesto sto mu se svidelo ili nije, napredak koji je zapazen, trud itd, a ovde nista. Ispostavlja se da su oni tu da bi samo rekli ko ide dalje i maaaaaalo prokomentarisali u vezi sa izvodjenjem. Stalno se "vade" kako im je tesko da odaberu, u pitanju su nijanse i onda kad posalju nekoga na klupu tako nafiluju da se zapitam kako se taj neko tako "istakao" medju drugima da zavrsi tamo, a izjave pri tom, kao Marinina od ponedeljka, neci ni da komentarisem, nema potrebe. Jedino ko mi je od njih troje, nekako i najneutralniji je Ismeta. Sve njene izjave zvuce profesionalno i ona kad kritikuje kaze sta joj se ne svidja, a kad je ok onda pohvali i to je sve. To sto hvali Adnana ne vidim kao nesto lose. Adnan bas dobro peva, iz srca, u kuci je bas simpatican, pravi jaran, a i pored Marininog Danijela, sto ne bi i ona forsirala nekoga.
Inace pobedice Milica jer je namesteno. Mozemo mi da glasamo za Aleksandra koliko god hocemo vec se zna. Njeno pevanje mi se uopste ne svidja, katastrofalno i uvek dobije neku brzu, poznatiju pesmu koju moze prilicno lepo da iznese, a ona je upropasti i onda pored svega Tonci je pusti na X faktor, koji, eto, ima bas ona za razliku od drugih.Kad se pojavio u "Mozgu" sinoc, prosipa price kako je taj X faktor toliko vazan, itd itb. Rekoh, ma pusti me covece tih prica, lako je govoriti o necemu neobjasnjivom i nepostojecem koje samo ti vidis a ostali ne. Tako da iz ovoga i uopste propusta zirija Milici mislim da se iza toga nesto krije, pa jos im je sad "selo" da je Danijel nominovan, koji, budimo realni, je jedan od favorita ne vazno za ponasanje, tu smo da ih slusamo ne da se sa njima druzimo.

Poslednja izmena:

Back