Star Academy iliti Operacija Trijumf

Mislim da se sve ovo polako pretvara u VB.Mislim da nece pobediti devojka,ne znam,imam takav osecaj...Devojke su zesce alapace,sve do jedne...Moram da priznam da mi je i drago sto pustaju dnevne izvestaje,da vidimo ko se kako ponasa,jer nekima je 'slava' vec sada zviznula u glavu.Sto se tice Sonjine nominacije,mislim da je to dokaz da oni ne traze samo dobar glas.Ona peva fenomenalno,ali mi je jako odbojna.Da li je tako predstavljena,ne znam,ali mislim da sem glasa nema nista drugo...nema 'ono nesto'.Nije mi jasno zasto Milica nije nominovana,ne zna da peva,Madonu je pevala vise nego ocajno,ni Abbu nista bolje.A i ziri im je bez veze....

Mislim da se sve ovo polako pretvara u VB.Mislim da nece pobediti devojka,ne znam,imam takav osecaj...Devojke su zesce alapace,sve do jedne...Moram da priznam da mi je i drago sto pustaju dnevne izvestaje,da vidimo ko se kako ponasa,jer nekima je 'slava' vec sada zviznula u glavu.Sto se tice Sonjine nominacije,mislim da je to dokaz da oni ne traze samo dobar glas.Ona peva fenomenalno,ali mi je jako odbojna.Da li je tako predstavljena,ne znam,ali mislim da sem glasa nema nista drugo...nema 'ono nesto'.Nije mi jasno zasto Milica nije nominovana,ne zna da peva,Madonu je pevala vise nego ocajno,ni Abbu nista bolje.A i ziri im je bez veze....

SLAZEM SE SA TOBOM. SONJI STVARNO HVALI HARIZMA I MALO SARMA, A MILICA JE SLATKA ALI IMA LOS GLAS.PO MENI JE NAJBOLJA NINA I ONAJ DECKO STO JE PJEVAO PJESMU -MARINA-

Spisak pesama za GALU 5 :

Nikola P & Adnan - Bos ili hadžija - Zabranjeno pušenje
NIkola S - Here I go again - Whitesnake
Sonja - Negativ - Zbunjena
Jasmina - Takvi kao ti - Nina Badric
Aleksandar - Tamara - Boris Novkovic
Milica - Ko je kriv - Boris Novkovic
Igor - Nije htjela - Kemal Monteno
Nina - Ovako ne mogu dalje-KemalKemal Monteno
Vukašin & Ana - Kids - Robin Wiliams & Kylie
Danijel - Ima nesto u tom sto me neces - Željko Joksimovic
Đorđe - Paradise city - Guns'n'Roses

PRETPOSTAVKA: Andrea - NOVA PESMA - Sky Wikluh&AjsNigrutin

par stvari ovde nisu loše

slazem se......

mozda zato sto spada u one kojima je bitnija karijera od djeteta ili u one koji zele po svaku cijenu da budu u centru paznje pa makar to ukljucivalo i koriscenje njihove bebe.ona je meni ok ali ipak kad je vec trudna ne bi trebala praviti budlu od sebe vec bi trebala da izadje.(mozda malo pretjerujem:???::rumenko:)

Sem ovog takmičenja u pevanju,tako bih voleo da vidim da neko od ukućna promeni lični opis onom reta.diranom yd.otu Danijelu tako da bi istog momenta zaplakao i zatražio njegovu mamu.....prosto je neverovatno kako neki čovek može toliko da iritira ljude koji to prate pored TV-a :otkacio::otkacio::otkacio:

mozda zato sto spada u one kojima je bitnija karijera od djeteta ili u one koji zele po svaku cijenu da budu u centru paznje pa makar to ukljucivalo i koriscenje njihove bebe.ona je meni ok ali ipak kad je vec trudna ne bi trebala praviti budlu od sebe vec bi trebala da izadje.(mozda malo pretjerujem:???::rumenko:)
Preterujes, kada je trebalo spasiti studenta naljutila se na Danijela sto je glasao za nju, a cujem da je u NOSD zamolila da se ne glasa za nju. Ona zeli da izadje, ali da sve bude u skladu sa pravilima i koliko vec sutra napusta akademiju :)

Preterujes, kada je trebalo spasiti studenta naljutila se na Danijela sto je glasao za nju, a cujem da je u NOSD zamolila da se ne glasa za nju. Ona zeli da izadje, ali da sve bude u skladu sa pravilima i koliko vec sutra napusta akademiju :)

Malo mi je glup taj njen fazon ..... kao ''nemojte glasati za mene, nemojte'' .... a da je ljudi ostave sutra, ona će biti na akademiji još ko zna koliko.

Ako se već odlučila da rodi, suludo mi je to sedenje na akademiji po svaku cenu .... ne znam šta time hoće da postigne.

Back