RiRi11
Domaćin
- Poruka
- 4.337
Mene ona nervira, ponasanje , izgled, karakter, celokupna licnost... Zato out...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cujem da su Marina i Ismeta u gadnoj svadji a veceras sam se u to i sam uverio...
Stvarno nije fer sto Ismeta toliko propagira takmicare po nacionalnoj osnovi...
Ismeta je bar mnogo profesionalnija od Marine .... Ume bar da objasni šta kod nekog ne valja, šta valja ... Marina mi je sirova i neotesana .... i mnogo je subjektivnija od Ismete - a to se sinoć videlo.
.
I Pijana...Marina je toliko bila pijana sinoc da je to strasno!!!!

Da znas!I nije joj prvi put.Cudi me da to novinari ne komentarisu.Bar ja nisam videla.ON JE JADAN I ZALOSTAN,ALI MI GA JE I ZAO POMALO.MOZDA ON SAMO IMA KOMPLEXE,JER JE IPAK VANBRACNO DIJETE.A MOZDA JE ISTINA DA JE HOMIC PA JE NJEGOVO PONASANJE U NEKU RUKU NORMALNO
Ma jok.Nema,nevaspitanje i bezobrazluk,veze sa sexualnim opredeljenjem,vec sa kucnim vaspitanjem.da, svi homići su nevaspitani i bezobrazni...![]()
mislila sam na njegovo zenskasto ponasanje.a i o tome da ga sve vrijedja i tako mi nekako djeluje osjetljiv.ma,ukratko nema nista muzevno u sebi.treba samo malo vise da bude musko,a sto se tice vaspitanja to nema veze sa njegovim sexualnim opredeljenjem(taman posla) Mozda sam se pogresno izrazila.
ma to što je ženskast, gay, šta god, uopšte nije problem.
problem je to što je drzak i nevaspitan...znači obrisao bih pod onim njegovim šiškicama kad bi mi rekao ono njegovo "odj*ebi u skokovima"...
a što se tiče onog dečka za koga je Marina rekla da nikad neće biti zvezda...upravu je.
MOžda ne bi bilo loše da im dopuste da sami odaberu pesmu ..... činimi se da bi i studenti bili opušteniji i mnogo bolji .... ovako uvale neku kurton pesmu i kao onda ''parola snadji se''