Star Academy iliti Operacija Trijumf

GALA 4

Bilo je jako dobro. Aleksandar me je oduševio, ponovo i pokazao koliko je prilagodljiv jer stalno peva sa dosta različitim vokalima( Karolina,Milica (fuj) i Željko )... Malo me nervira što je apsolutni favorit a ne znam što :think:... Mislim da je Danijel užasno otpevao kao i Milica koje bi ja nominovao umesto Sonje i Nikoe Sarića. Na kraju ostali Sajko i Andrea . Ona ispada 96%.

Nisi jedina kojem je to čudno...zaista nije mi jasno po kojem kriterijumu je ona nominovana :dontunderstand:
Napravili su neverovatno glupost njenom nominacijom čak i da je podrigivala celu pesmu nije trebala na klupi za ispadanje da se nađe,a zašto?!Sećate se da je na prvoj gala večeri Nina iz Crne Gore bila katastrofalna (čak ja mislim da je to sada i bio najgori nastup sa bezbroj falširanja) i kada je došla pred žiri oni su joj rekli da ovo nije baš dobro urađeno ali znaju kakave su njene glasovne mogućnosti i da je ipak prošla...to je isto i Dragić potvrdio.
Pa molim lepo,šta je to onda Sonja uradila da je nominuju?A devojka ima fantastičan glas i čak je jedna Anastazija pohvalila...uz to mislim i da je sigurno jedan od glavnih favorita za pobedu.

Sad kad su ushle ove dve budale, bice veselo.
Pisalo u nekim novinama da ih je B92 ubacio zbog male gledanosti, shto je verovatno istina. Ali je smeshno to shto je takodje pisalo da su chak i reklame na Pink-u gledanije od ove emisije.

Milica kao da je ugrozhena vrsta. Nije ni u shirem krugu za nominacije, a poslednje dve nedelje je bila verovatno najgora.

Ne volim shto ljudi, po svemu sudeci, glasaju po nacionalnom kljuchu. Tako da ce 'Lexandar verovatno pobediti. Mozhda i ne sasvim nezasluzheno, ali je svejedno zhalosno tako glasati.

Takodje, ovo neki kapiraju kao VB, pa onda glasaju za najsimpatichnije im u ovim dnevnim ukljuchenjima. Shto je opet sranje, ali ***. Takav narod.

Spisak pesama za GALU 5 :

Nikola P & Adnan - Bos ili hadžija - Zabranjeno pušenje
NIkola S - Here I go again - Whitesnake
Sonja - Negativ - Zbunjena
Jasmina - Takvi kao ti - Nina Badric
Aleksandar - Tamara - Boris Novkovic
Milica - Ko je kriv - Boris Novkovic
Igor - Nije htjela - Kemal Monteno
Nina - Ovako ne mogu dalje-KemalKemal Monteno
Vukašin & Ana - Kids - Robin Wiliams & Kylie
Danijel - Ima nesto u tom sto me neces - Željko Joksimovic
Đorđe - Paradise city - Guns'n'Roses

PRETPOSTAVKA: Andrea - NOVA PESMA - Sky Wikluh&AjsNigrutin

Spisak pesama za GALU 5 :

Nikola P & Adnan - Bos ili hadžija - Zabranjeno pušenje
NIkola S - Here I go again - Whitesnake
Sonja - Negativ - Zbunjena
Jasmina - Takvi kao ti - Nina Badric
Aleksandar - Tamara - Boris Novkovic
Milica - Ko je kriv - Boris Novkovic
Igor - Nije htjela - Kemal Monteno
Nina - Ovako ne mogu dalje-KemalKemal Monteno
Vukašin & Ana - Kids - Robin Wiliams & Kylie
Danijel - Ima nesto u tom sto me neces - Željko Joksimovic
Đorđe - Paradise city - Guns'n'Roses

PRETPOSTAVKA: Andrea - NOVA PESMA - Sky Wikluh&AjsNigrutin

A zar nije ona dobila nesto od Severine?! :think:

Pa Alexandar i jeste najbolji .... i treba da pobedi ..... Nema tu nacionalnog ključa, bar kad je on u pitanju.

Nema nacionalnog ključa. Antonija je najviše glasova dobila iz srbije , u BIH je šou najgledaniji pa Adnan ima 10%, Aleksandar ima 52 % što je mnogo više nego što bi mu makedonci mogli dati...

Makedonske zastave, izjave ljudi iz publike da navijaju za "nashu Antoniju, i ostale iz Hrvatske" uz piskaranje po forumima o "omiljenim Srbima" i "omiljenim Hrvatima" u OT...

A to shto je emisija najgledanija u BiH, ne znachi mnogo. Koliko ljudi koji gledaju emisiju, glasa? Ja, recimo, ne. Plus, BiH obuhvata i Republiku Srpsku.

Ne znam, ne deluje mi uopshte da je ovaj show rasterecen nacionalistichkih strasti.

Evo ja nemam nikakve veze sa Makedonijom pa svake nedelje glasam za Aleksandra.

Nisam ja ni rekao da ljudi iskljuchivo tako glasaju.

A šta ti se najviše sviđa kod "vaginalne manipulacije"?;)

Verovatno sprovodjenje.

slazem se..bas malopre sam to wideo....BRUKA:dash::dash::dash:.... :dontunderstand: kako mogu to da rade....oni tako samo ponizawaju sebe...gde ide owaj swet :dash::dash::dash:

Najveći biser među biserima koji je BLJAK TV objavio je da su čak i njihove reklame gledanije od OT i Dnevnika 2 na RTS-u - ZAJEDNO
mega_shok.gif

Back