Star Academy iliti Operacija Trijumf

E upravo zbog toga će i Danijel Derpe ispasti...pa neka mu Marina Cugaković osmišlja balade o Ibica ostrvima i gay populaciji.
Jedan monstrum od žene koja treba da zabode nos u taj u.rani turbo folk,drži predavanje budućim zvezdama koji nemaju veze sa džamija-densom by PINK :thumbdown:

Mislim da je pokrešno nekog toliko napadati samo jer je feminiziran. Ni njemu to verovatno nije milo.

Nisam ni rekao da ga mrzim "zato što je možda gej" nego zbog njegovog ponašanja uopšte...a više od svega ono sve što je pijana Marina govorila o Danijelu (u pozitivnom smislu) i ono srozavajuće neprimereno jednom takmičenju mladih u vezi Nikole P.

Nisam pratila taj dnevni pregled kada je Danijel imao sukob sa Nikolom Paunovicem, tako da ne znam sta se tacno desilo. Rekli su mi da mu je Danijel psovao porodicu.

Ja sam rodom iz Kragujevca bas kao i Nikola P i znam da je Nikoli tata preminuo dva meseca pre ulaska na Akademiju. Ako mu je Danijel stvarno vredjao porodicu, to je onda s obzirom na ove okolnosti groteskno neumesno.

Evo tek sada na youtube-u gledam OT-Mozak i vidim da sto se tice favorita Nina je ta koja je ponovo trebala da bude jedna od cetiri sa najvise glasova.Imala je 19.3 procenta glasova,ej odmah posle Aleksandra a debili od voditelja na gala veceri su digli Jasminu umesto nje..Meni je to mnoogo glupo i nepromisljeno..Jadna Jasmina se sigurno zaradovala..:)

E Preeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesrecna sam zbog toga sto je Danijel:heart: ostao.Ali ovo mi se uopste ne svidja.Jeste da su oni to i vise nego zasluzili studenti su bili toliko glupi da su spasili Sonju koja im je sve ovo i priredila.To jedino ne razumem.A drago mi je zbog Igora, zasluzio je spas.Glasam za Dnijela kao i uvek..Po mojoj proceni ispadaju MIKA I MILICA, najverovatnije:neutral:

E Preeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesrecna sam zbog toga sto je Danijel:heart: ostao.Ali ovo mi se uopste ne svidja.Jeste da su oni to i vise nego zasluzili studenti su bili toliko glupi da su spasili Sonju koja im je sve ovo i priredila.To jedino ne razumem.A drago mi je zbog Igora, zasluzio je spas.Glasam za Dnijela kao i uvek..Po mojoj proceni ispadaju MIKA I MILICA, najverovatnije:neutral:

U potpunosti se slazem!!!!
Danijel jeste najbolji :heart: glasam za njega ali ljudi jel ste culo ono.......juu koja lazovka ona Jasmina, stvarno nemam reci!!!

da li sam ja jedini koga Danijel podseća na......

612~SpongeBob-SquarePants-Posters.jpg

:lol:

Moze li neko da mi kaze ko su bili nominovani, koga je spasao direktor, a koga studenti?
Nisam gledala vecerasnju galu.
Hvala unapred :)

Znam samo da je ispala Jasmina i drago mi je zbog toga iz dva razloga- prvo, Danijel je bolji pevac, a drugo studenti su sve vreme pricali o problemima koje imaju sa Danijelom i tome kako je on konfliktna licnost, a ja sam u proslih nedelju dana videla da je probleme jedino pravila Jasmina, i profesorima i kolegama i sebi. Devojka je bila prosto nepodnosljiva. Kad smo kod kacenja epiteta konfliktne licnosti, ni ona se ne moze pri tome izbeci.

Nominovani su svi zbog komentara o nominacijama. Uzet je Sonjin primer, ali je kroz njega vidjeno da su se svi dogovarali oko nominacija, što nije saglasno ugovoru koji su potpisali.

Publika je spasila Aleksandra (kao i do sad).
Žiri je spasao Djordja i Igora.
Direktor je spasao Anu Bebić.
Studenti su spasili Sonju.

Ostali su nominovani ....... U principu se slažem sa odlukom direktora ..... Stvarno su se raspojasali i opustili .....

Nominovani su svi zbog komentara o nominacijama. Uzet je Sonjin primer, ali je kroz njega vidjeno da su se svi dogovarali oko nominacija, što nije saglasno ugovoru koji su potpisali.

Publika je spasila Aleksandra (kao i do sad).
Žiri je spasao Djordja i Igora.
Direktor je spasao Anu Bebić.
Studenti su spasili Sonju.

Ostali su nominovani ....... U principu se slažem sa odlukom direktora ..... Stvarno su se raspojasali i opustili .....

Hvala ti puno :)

da li sam ja jedini koga Danijel podseća na......

612~SpongeBob-SquarePants-Posters.jpg

:lol:

Stvarno podseca, genijalno si se setio :D

Inace moram da kazem kad je rec o Danijelu, da decko nije gej, moja kuma ga odlicno poznaje i kaze da je jednostavno feminiziran, ali gej nije.
Ovo pisem jer sam primetila da mnogi imaju te sumnje kada je on u pitanju.
Mada, ja iskreno receno, ne vidim kakve veze seksualno opredeljenje ima sa pevanjem, al' dobro.
Danijel mi nije favorit, ali je jedan od boljih pevaca na Akademiji. To je jednostavno cinjenica, momak je muzikalan i ima dara.

Back