Star Academy iliti Operacija Trijumf

Onda ziri koji mi je jedna od stvari koja mi se u startu nije svidela. Neko race, zar iz Srbije je Marina najkompetentija. Mogli su nekog od dosta vrsnijih muzicara da pitaju da ucestvuje. Sama uloga zirija mi je prilicno mutna. .

Ja se slazem potpuno!

Zasto nisu na primer doveli Kornelije Kovaca umesto Marine,..
ma bre Marina je niko i nista naspram njega a i non stop je pijana i upada u rec i nije dobro sto je izvodjila svog favorita i mislim da nije u redu da se ziri medjusobno prepucava i to sto je Marina rekla Danijelu da ce da saradjuje sa njim znaci namestaljka vec se vidi ko je ciji favorit.

Ceo serijal je nevidjena glupost. Na kraju ce da zapevaju i one najgore narodnjake. Stvarno ne vidim razliku izmedju Granda i ovog fenseraja... I koliko god prezirao narodnjake moram da priznam da oni iz granda znaju da pevaju za razliku od ovih koji nabadaju.

Razlika je ogromna .... a i ljudi sa Akademije znaju da pevaju ... šta si ti gledao uopšte????

I teško da ti prezireš narodnjake, kad znaš da uporediš Grand i OT

U pravu ste po pitanju Marine Tucakovic, ona bolje da je ziri u Zvezdama Granda, pa zena je i radila dosta za narodnjake.
Svidja mi se predlog da su umesto nje mogli da stave Petra Janjatovica ili Kornelija :ok:

Takodje ne vidim ni da je Ismeta nesto ne znam koliko kompetentna. Takodje je preterala sa hvaljenjem Adnana. To radi tako transparentno da je vise postalo glupo i neprijatno.
A da stvar bude gora, Adnan je privatno najvise i pevao folk muziku. Meni se licno ne dopadaju njegove vokalne mogucnosti, cak mi i izgleda nekako šabanski, bas kao lik idealan za folk estradu. Bolje da je popularizovala Jasminu, koja je takodje iz Bosne, ona bar bolje peva od Adnana.
Da zakljucim- nije mi jasan ni izbor Ismete za clana zirija iz Bosne. Mislim da su mogli naci neku kompetentniju osobu iz BIH.

Jedino je opravdano prisustvo Toncija Huljica. Na stranu to da li je on ok lik i slicno, ali covek je trenutno najangazovaniji kompozitor u Hrvatskoj, tako da ima logike da se bas on nadje na mestu clana zirija iz te zemlje.

Licno govoreci- meni se ceo ziri ne svidja uopste. Ne slazem se sa njihovim ukusom ni izborom nominovanih. Ali tako je kako je :)

Poslednja izmena:
Evo nekih postova sa sajta www.operacijatrijumf.net :

Uzmimo da je Danijel Pavlovic vec napolju.Uspeli su u tome da bude NOMINOVAN zbog DNEVNIH PREGLEDA,a ne IZVEDBE na Gali.Dakle palo je pravilo da se ocenjuje glas.Moze se ocenjivati i PONASANJE.
Zato,uzmimo da njega vise nema,da su svi problemi studenata nestali.O njemu ne zelim da se ovde pise.On nije predmet ove teme.
Ziri je otvorio karte,sada znamo da su dnevni pregledi nesto sto kod Ismete igra glavnu ulogu kada nekoga treba izbaciti.Hoce da ide,ne postuje kolege...A glas se gleda Milici...Adnanu se ne gleda nista.On je Bosanac.
Znamo od koga vreba opasnost Sonji,ko koga voli itd...
Karte su otvorene, i pobednik se vec vidi,neko ko ce biti korektan,i od publike i zirija,dakle bezlican,i nikad zvezda.
Da se ne zameri.
Ali ni ziri nije tema,o njima moze da se pise na topicima namenjenim njima.

Tema su STUDENTI,i njihova velika ljubav prema Nikoli.
Predlazem ziriju da Nikolu do kraja ne nominuju.Studenti ce ga sami izbaciti.
Kakvi andjeli!Ocaravajuce.Imaju ga jedan kroz jedan kao nominovanog svake nedelje.I fiks da neko drugi izlazi sve se nadajuci da to nece biti oni.A sinoc Vukasin pametno u basti izjavljuje kako" jeste da mi volimo Nikolu,ali Marina je u pravu."
Dakle, on se spasava a drugi odlaze,treba porazmisliti da li da ga bas toliko volimo? Jer i njega su nominovali jednom zbog ponasanja,ali ga spasili profesori,pa sad moze se to dogoditi opet... kako je krenulo da se ne slusa samo pevanje...Cini mi se da ce lagano da pocne da lobira da se Nikola ne spasava.A kad je njegovo ponasanje u pitanju,ajde neka ga opet nominuju.
On tako pravedan,cudio se zasto je nominovan kad je super pevao.Kakve veze ima ponasanje?Plase ga se mozda?Dakle,ocekujem da se cudi za svakoga ko je dobro pevao zasto je nominovan
Nina dobija TRECU sansu,kazem trecu,jer je vec dve potpuno upropastila.I umesto da se skromno povuce,ona skace i raduje se potpuno ne primereno trenutku.Pevala je sa legendom,a sve vreme se ponasala kao da je ona legenda.Kao sa Zeljkom.Ali spasli su je profesori,a sledeci put ce ce crnogorci.Pa mnogo je.

Jasmina sada ne moze da veruje da je Nikola spasen a ona na klupi!A Ninu spasili profesori.Milica prosla,ah,a ona bi Madonu lako,ne daju joj tako lake zadatke.Slomila se na tri koraka levo, tri desno.Eh,da nije toliko lobirala da vole Nikolu...Ali kasno.Od muke se napila.Bas lepo.
Nikole mi zao,decko je divan,i nazalost nesvestan da ce navodno prijateljstvo ovih hijena trajati jos vrlo kratko.
Sada cemo gledati kako se otvaraju karte,napada onaj koga procene najranjivijim,i pricati eto koga podrzava ziri.
I pripremati teren za njegovo izbacivanje.
Jer lukave hijene i lesinari su shvatili da su dnevni pregledi i njihove ocene postale opravdanje da se diskvalifikuje i nominuje bilo ko. I to obilato koriste.

Vukasin je shvatio znacaj i moc dnevnih pregleda.Djubre.Interesantno kako od nekog simpaticnog na pocetku moze da ti se povraca.
A kad smo kod povracanja,bas bi bilo pravedno da rezija osim Danijelovih negativnosti prikaze Jasminino "dostojanstveno" prihvatanje zasluzene nominacije.

Ja nisam Danijelov fan,ali ni njegov hejter.Njegova odbrana je rezultat zgrazavanja na izivljavanja,montiranja i ogovaranja tog coveka.Svaka kolektivna hajka je odvratna ,pa mi se cini da bih branila i onog koga mrzim kada se na njega obrusava lavina zlobe.A da pri tom krivica toga nije ni malo srazmerna.
"Psovku"su mogli cuti samo oni koji su gledali live,a rezija je naravno,nije pustila jer je nije bilo,vec su rekli "Danijel je opsovao Nikoli roditelje."
Covek kaze da voli babu,i uopste babe,oni se sprdaju-voli kad mu ne da neka mlada...To govori vise o njima nego o njemu ,ali izmontirati to tako da on bude nastran,a oni cool je nedopustivo.
Jedini nije razgovarao sa majkom o svom statusu i o tome kako se kotira.Ali nadjose mu da je psihicki nezreo jer mu nedostaje majka i jer mu kaze da ga ljubi.Zamisli.Pre svega to je zadovoljstvo majke da svom detetu bilo kog uzrasta kaze"ljubi te majka."
Kada covek ima majku,on je dete i kada ima 70 godina. Ja nazalost odavno nemam i tuga mi je kad cujem tu recenicu koju majke upucuju svojoj odrasloj deci.I ni jednog trenutka ne pomislim da su emocionalno nezreli vec emocionalno bliski.
Jasmina nece da peva s njim od trenutka kad dobije pesmu-on kriv.
Sledeci put-isto.
Sad joj je kriv sto je nominovana.nije dolazio na fizicko!
Svi ce problemi biti reseni kad ga nema.
Pa mnogo je .

Evo nekih postova sa sajta www.operacijatrijumf.net :

Uzmimo da je Danijel Pavlovic vec napolju.Uspeli su u tome da bude NOMINOVAN zbog DNEVNIH PREGLEDA,a ne IZVEDBE na Gali.Dakle palo je pravilo da se ocenjuje glas.Moze se ocenjivati i PONASANJE.....QUOTE]

Lepo receno, ali mi je na trenutke konfuzno. Ja i dalje kazem da ce Milica da pobedi i umesto da postane neka pop/r&b zveda ona ce da ode u onaj mracni sokak kojeg se svi sa akademije jaaaako plase, a na kraju ce pisati "Dobro dosli na GRAND!!!!" osveteljno neonskim svetlima dok se iznutra cuje pesma nekog Sabana Sabanovica Ljaksea iz Donje Mocvare, a ispred ulaza se teturaju kamiondzije na putu od polupijanog do delirijuma. Trazili su talente, sad kad su ih dobili odabrali su najmanjeg od svih. Akademija, ooooo daaaaaaa daaaaa!

Back