Šta znači Srbin

??

• Narawn0, liberalizatzija FTW

• Ne, kakwi ludatzi b0zxe!!! ****** u0psxte nisu ka0 intzesti

• i pedere i intzestne gradjane na wrbe! Smrt liberalizmu sl0b0da nar0da

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Novi element (parodija)

Naučnici u jednoj banana republici su nedavno izvijestili o otkriću najtežeg elementa dosad poznatog u nauci. Novi element je nazvan Vladijum.

Vladijum ima jedan neutron, 25 pomoćnika neutrona, 88 zamjenika neutrona i 98 pomoćnika zamjenika neutrona, što mu daje atomsku masu od 312. Tih 312 čestica na okupu drže sile zvane moroni. Moroni su još uvijek neistražena supstanca, čiji najveći dio čine džepovi.

Vladijum ima vrijeme poluživota od 4 godine; njegova masa se tokom vremena stalno uvećava, jer se tokom ciklusa raspadanja uvećava masa džepova pomoćnika neutrona, zamjenika neutrona i pomoćnika zamjenika neutrona, i kad dostigne kritičnu vrijednost, dolazi do reorganizacije strukture, kojom prilikom neki moroni postaju neutroni, a dio pomoćnika neutrona i zamjenika neutrona mijenja mjesta. S obzirom da Vladijum nema elektrone, inertan je. Međutim, može se detektovati, zato što ometa sve sa čime dođe u kontakt, a reaguje sa svime što ima elektrone i nije inertno. Količina Vladijuma od jednog minuta dovodi do toga da reakcija, koja se u normalnim uslovima može završiti za manje od jedne sekunde, traje više od četiri dana.

Vladijum se raspada na dva nova elementa, Penzijum i Retardijum, koji je poznat i pod imenom Demencijum.

Uzet citat sa sajta elenafilatova.com

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Dobri su

Mrtav pijan otključao ćeliju, utekao policiji
Ponedeljak, 29. jun 2009. 14:58

Ante E. (32) iz Metkovića, protiv kog je podneto ukupno 59 prijava zbog prekršaja u saobraćaju, u subotu je pošteno „provozao“ makarsku policiju kojoj je uspeo da pobegne dva puta u istom danu i to pijan!

Kada je u Gradacu zaustavljen za upravljačem "fijata" dubrovačkih oznaka, Ante E. je imao 1,18 promila alkohola u krvi, piše Jutarnji hr. Predao je dokumente, pa je nakon alkotestiranja isključen iz prometa. Izgubio je kontrolu, izvređao je policiju.

"Šta se pravite pametni, imate samo osam razreda osnovne škole. Dovešću vam sutra svedoka da ste mi tražili novac..."; nabrajao je Ante da bi potom mrtav hladan uzeo dokumente s krova policijskog automobila, seo za volan i odmaglio magistralom.

Uhvatila ga je policija u Metkoviću i vratila ga kolegama u Makarskoj na "kriminalistićku obradu".

Smešten je u prostoriju za zadržavanje kako bi se otreznio da bi oko 17.30 sati Ante iskoristio policijski previd i išetao iz ćelije. Policajac je, naime, zaključao samo gornju bravu dok je ostavio otključanu donju rezu i sasvim dovoljno mesta da Ante provuče ruku i oslobodi se.

Ante se nakon tri sata na slobodi ipak vratio natrag u PP Makarska, u pratnji advokata.

Dobio je još tri prekršajne prijave a potom i jednu zbog vređanja i omalovažavanja policije.

http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=139243

Sta reci a ne nasmejati se...

Posto sam napravio grupu na FB koja nosi isti naziv kao ova tema, i clanovi grupe postavljaju svoja misljenja na wall-u, cime smaraju ostale clanove grupe, otvorio sam temu na forumu, gde mozete izneti svoje misljenje, kao i komentarisati tudja. pozdrav

Ambasadorka SAD: Kosovo mora da uvažava etičku raznovrsnost

Američka ambasadorka Tina Kajdanou kazala u Prištini da Kosovo mora istinski da nauči da uvažava svoju etničku raznovrsnost, ako želi put u naprednu budućnost.

Ambasadorka Kajdanou je u diplomatskoj misiji Sjedinjenih Američkih Država priredila prijem za zvaničnike institucija u pokrajini, međunarodne zajednice, predstavnike medija i nevladinog sektora povodom nacionalnog praznika njene zemlje, 4. jula.
Kajdanou je na kraju svog trogodišnjeg mandata na Kosovu poručila ovdašnjoj javnosti da ne treba da poštuje odredbe iz Ahtisarijevog plana samo zato što se radi o obavezi, već i zato što očuvanjem i zaštitom prava drugih osigurava sopstveni uspeh.
"Ukoliko zaboravite ovu poruku, trebaće mnogo više vremena i mnogo više truda da evrpski san za Kosovo bude ostvaren", kazala je ambasadorka SAD

Svestan sam da cu zbog ove teme snositi posledice i da ce me moderatorski janjicari kazniti ali ne zalim vise da cutim!
na podforumu "politika" su se zapatili neki jako cudni moderatori, ljudi bez stida i obraza koji se gotovo iskljucivo bave kaznjavanjem onnih koji afirmativno govore o Srbiji i Srpstvu (afirmativno, ne ekstremno).
kada neko od milogoreskih, rvatskih, sipterskih komentatore popljuje Srbiju i Srbe, to se tolerise gotovo bez izuzetka. Prosipanje fekalija po Srbiji i Srbima su nasi "divni" moderatori aminiovali ali probajte zato da u iole negativnom kontekstu (ni slucajno prostom ili vulgarnom) pomenete njihove favorite?
Momentalno stize opomena.
Strasno.
nasi moderatori su izgleda skolu slobode govora izucili kod Cede Jovanovica i Komrakova.
ponasaju se kao najgori janjicari. Besni su, osioni, nadobudni i spremni da svako drugacije misljenje momentalno kazne, i zabrane.
FUJ!!!
I dokle cemo to trpeti?
Dokle cemo gldati i slegati ramenima na pokusaje tiranije raznoraznih likova koji sebe nazivaju modreatorima?
Naravno, kao piz.e se sakrivaju iza internih pravila i ne pada im na pamet da kao pravi ljudi, ljudi sa kicmom ik svojim "JA" obrazloze svoje skandalozne odluke!

Vreme je da ovaj forum dobije nove, postene, odgovorne i savesne moderatore!
Ovi sadasnji su zreli za neku NVO penziju!

Prilicno sam siguran da cu posle ovog teksta biti "sklonjen" posto ti beskicmenjaci ne trpe kritiku, ali se nadam da ce makar nekoliko vernih komentatora shvatiti ovu poruku i
nastaviti borbu za pravu krstaricu koju su ovakvi moderatori upropastili, krstaricu bez cenzure!

Puno vas pozdravljam i zelim vam svako dobro.
takodje vam (nam ) zelim i postene i odgovorne moderatore umesto ovi beskicmenjaka koji se kriju iza raznoraznih pravila i kaznjavaju i brisu sve sto se njima licno ne dopada!

P.S. Nadam se da ce pre brisanja makar jedan moderator biti toliko moralan i da objasni makar mali deo ovih "problema"

Pozdrav
Vracaracc

MODERATORI BUDITE MAKAR MALO LJUDI I DOZVOLITE DISKUSIJU PO OVOM PITANJU!!!
Svestan sam da cu zbog ove teme snositi posledice i da ce me moderatorski janjicari kazniti ali ne zalim vise da cutim!
na podforumu "politika" su se zapatili neki jako cudni moderatori, ljudi bez stida i obraza koji se gotovo iskljucivo bave kaznjavanjem onnih koji afirmativno govore o Srbiji i Srpstvu (afirmativno, ne ekstremno).
kada neko od milogoreskih, rvatskih, sipterskih komentatore popljuje Srbiju i Srbe, to se tolerise gotovo bez izuzetka. Prosipanje fekalija po Srbiji i Srbima su nasi "divni" moderatori aminiovali ali probajte zato da u iole negativnom kontekstu (ni slucajno prostom ili vulgarnom) pomenete njihove favorite?
Strasno.
nasi moderatori su izgleda skolu slobode govora izucili kod Cede Jovanovica i Komrakova.
ponasaju se kao najgori janjicari. Besni su, osioni, nadobudni i spremni da svako drugacije misljenje momentalno kazne, i zabrane.
FUJ!!!
I dokle cemo to trpeti?
Dokle cemo gldati i slegati ramenima na pokusaje tiranije raznoraznih likova koji sebe nazivaju modreatorima?
Naravno, kao piz.e se sakrivaju iza internih pravila i ne pada im na pamet da kao pravi ljudi, ljudi sa kicmom ik svojim "JA" obrazloze svoje skandalozne odluke!

Prilicno sam siguran da cu posle ovog teksta biti "sklonjen" posto ti beskicmenjaci ne trpe kritiku, ali se nadam da ce makar nekoliko vernih komentatora shvatiti ovu poruku i
nastaviti borbu za pravu krstaricu koju su ovakvi moderatori upropastili, krstaricu bez cenzure!

takodje vam (nam ) zelim i postene i odgovorne moderatore umesto ovi beskicmenjaka koji se kriju iza raznoraznih pravila i kaznjavaju i brisu sve sto se njima licno ne dopada!

P.S. Nadam se da ce pre brisanja makar jedan moderator biti toliko moralan i da objasni makar mali deo ovih "problema"

Pozdrav
Vracaracc

MODERATORI BUDITE MAKAR MALO LJUDI I DOZVOLITE DISKUSIJU PO OVOM PITANJU!!!
Strasno.
FUJ!!!
I dokle cemo to trpeti?

Pozdrav
Vracaracc

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

kakav ingeniozni , domoljubno rastrojeni mod je mogao da temu o 4 julu , danu nezavisnosti , premesti u PDF "severna amerika".....:hahaha1::hahaha1::hahaha1:

yebote, da sam stavio neku paradu na crvenoj yebenom trgu , sa kepecima u lozi kako salutiraju slavnoj crvenoj yebenoj armiji............ne bi je premestio u PDF "svetske vukoyebine":roll:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:u prodaji semenki...................:hahaha::hahaha::hahaha:

Srbi opet osvojili Vimbldon!

Nenad Zimonjić i Kanađanin srpskog porekla Danijel Nestor odbranili titulu na najprestižnijem svetskom turniru! Oni su u finalu bili bolji od Majka i Boba Brajana - 3:1 - 7:6 (9:7), 6:7 (3:7), 7:6 (7:3), 6:3!

cestitam:worth::worth::worth::worth:

Back