DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 51.635
Ja volim da kazem ne moze se glavom kroz zid.Treba se pomiriti sa tim sto se ne može promijeniti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja volim da kazem ne moze se glavom kroz zid.Treba se pomiriti sa tim sto se ne može promijeniti
istina je, inace mi je komsinicabezi bre .....uh kako mi to poznato zvuci...obicno Kerki zna da se tako obrati forumasima kad se naljuti.
A jug ....opasne ste vi juznjakinjeistina je, inace mi je komsinica![]()
BesneA jug ....opasne ste vi juznjakinje![]()
Ne bih nazvao besne ali onako ostre, zivahne i ne daju na sebe
Nisam bas psihicki zdrav, ali nema veze. Ne vjerujem ni da cu postat s koliko sam bolesnika i maloumnika bez dijagnoze okruzen. Malo drugacija svjest jbg.I koje su to crte licnosti koji odaju zdravu i uspjesnu osobu ?
Biti slizan s "bitnima"Nisam bas psihicki zdrav, ali nema veze. Ne vjerujem ni da cu postat s koliko sam bolesnika i maloumnika bez dijagnoze okruzen. Malo drugacija svjest jbg.
Nego, sta znaci biti uspjesan?
Po kojoj logici?Ako je psihički zdrav automatski je i uspešan
Ne u tom smislu totalnog opsesivnog oboljenja, nego totalno je druga psiha....igre, rezultata i igre uspeha...ne moze se lako preci ajd sledece nedelje cu biti drugaciji.Nezdravo forsiranje i jurenje za nekim "uspehom" nije bas dobro.
Slatka osoba , sretna osoba...Ajde da zamenim uspešna osoba u jaka ličnost
pa gde ima toKoja ne mari za tudje misljenje i u miru je sama sa sobom
Zasuči Miško rukave pa ćeš imati.Po kojoj logici?
Evo, ja sam psihički zdrav, pa nemam centa u džepu.
Plus što nemam ženu ni djecu, ali sam psihički zdrav.
![]()
Molim vas bez flertovanja na ovoj temi
Očekujem ozbiljan pristup
Zasuči Miško rukave pa ćeš imati.
Sta se teme tice. psihicko stanje je povezano sa racionalnim razmisljanje. Ne donosenje ishitrnih odluka, biti zadovoljan sam sa sobom....
Ozbiljan sam kao inafktMolim vas bez flertovanja na ovoj temi
Očekujem ozbiljan pristup
Pa kad si sve deponirao na Banque nationale Suisse i razbacujes se karticama