- Poruka
- 41.499
I koje su to crte licnosti koji odaju zdravu i uspjesnu osobu ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je psihički zdrav automatski je i uspešanZdrav ne mora biti uspesan i obrnuto..
ok ok...Ako je psihički zdrav automatski je i uspešan
Uspešan u tome da je u ivom svetu sačuvao sebe
Psihicki zdrav, da ne dobije secer, srcanu bolest, poviseni pritisak ....u danasnje vreme to je podvig.I koje su to crte licnosti koji odaju zdravu i uspjesnu osobu ?
ok ok...
Uspesno je sacuvao svoje zdravlje
Ne kapiram sta treba da znaci >
Ja sam bas pisao o tome kako uspesnost donosi nezdravu psihu...sam fokus na uspeh kao relaciju donosi nezdrave psihicke odnose...Zdrav ne mora biti uspesan i obrnuto..
ne znam...mozda ti neko adekvatniji odgovori na toZbog toga pitam za crte licnosti
Nezdravo forsiranje i jurenje za nekim "uspehom" nije bas dobro.Ja sam bas pisao o tome kako uspesnost donosi nezdravu psihu...sam fokus na uspeh kao relaciju donosi nezdrave psihicke odnose...
Ja sam onako polunormalan, ne smatram sebe da sam bas normalan ...a crte licnosti, hladna glava koliko je to moguce, zivci debeli ko bandera, znaci covek da istrpi svasta a da ne odlepi,,,bogami tesko u danasnje vreme.Zbog toga pitam za crte licnosti
Treba biti fleksibilanA jos kad krenu neki maleri, znas i sama Ruki kako je to
Da, kao crevo od ves masineTreba biti fleksibilan
Jel nije jos neka macka zavrsila slucajnoTreba biti fleksibilan
bezi bre .....uh kako mi to poznato zvuci...obicno Kerki zna da se tako obrati forumasima kad se naljuti.bezi bre ovde ko je normalan on je vec na izlazu ...
vecina se stvari moze promeniti ... treba naci nacin i ici polako, treba vremenaTreba se pomiriti sa tim sto se ne može promijeniti
Da, kao crevo od ves masine