Banovic_Strahinja
Primećen član
- Poruka
- 948
Ovo je kontradikcija na tvoju prethodnu poruku.Ja sam pregledana. Zdrava.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je kontradikcija na tvoju prethodnu poruku.Ja sam pregledana. Zdrava.
Obje su čista zaebancija.Ovo je kontradikcija na tvoju prethodnu poruku.
Ako je zezancija da si zdrava, Znaci onda da nisi zdrava?Obje su čista zaebancija.
Tako je.Ako je zezancija da si zdrava, Znaci onda da nisi zdrava?
Dođi batici, da te pregleda.Ja sam pregledana. Zdrava.
Kako znas, ako nisi pregledana?Tako je.
Pa pregledali me.Kako znas, ako nisi pregledana?
Samo se šalim.Није проблем и тешко испасти лудак данас, ал је штетно дуго пребивати у том стању лудачења због нечег, јер се навикнеш на болест свог ума...
Mislis da Bog ne voli salu?Каква је легенда овај Чварак, ходајући лек против депресије...
П.С. једино се са Богом увек збиљи, шала је резервисана само за несавршене...
sve obrnute crte od kako se nas dvoje ovde ponasamoI koje su to crte licnosti koji odaju zdravu i uspjesnu osobu ?
Не мислим већ - Знам!Mislis da Bog ne voli salu?![]()
Ali to ne znaci da ne voli kad se ljudi sale.Не мислим већ - Знам!
Никад се за живота на земљи Бог није насмејао нити направио шалу, био је врло фокусиран на наше спасење сопственим примером трезвене збиље у свему...
Шала је утеха за наше мале људске снаге које не трпе предугачак фокус на паметне теме...
Не воли Бог мајмунисање људско, јер их није направио да буду вечити трабуњави дебили и кловнови већ синови и кћери које ће на Њега да личе побожношћу...Ali to ne znaci da ne voli kad se ljudi sale.![]()
sve obrnute crte od kako se nas dvoje ovde ponasamo![]()
Sala nije debilisanje.Ne znam kako si izveo takav zakljucak?Ljudi koji znaju da se sale su inteligentniji i duhoviti od onih koji ne znaju,nisu majmuni.Не воли Бог мајмунисање људско, јер их није направио да буду вечити тарбуњави дебили и кловнови већ синови и кћери које ће на Њега да личе побожношћу...
Шала је само олакшица да се прикупе ограничене интелектуалне снаге, за каснији умни напредак ка Њему...
Не мислим већ - Знам!
Никад се за живота на земљи Бог није насмејао нити направио шалу, био је врло фокусиран на наше спасење сопственим примером трезвене збиље у свему...
Шала је утеха за наше мале људске снаге које не трпе предугачак фокус на паметне теме...
Ok, ovde vidim poentu, ima ljudi koji su uvek ozbiljni i ukoceni, pa se covek zapita,Naravno da mora postojati balans ali imas tipova koji su uvijek ozbiljni.
Кога брига шта ти мислиш да Бог мисли о шалама...Sala nije debilisanje.Ne znam kako si izveo takav zakljucak?Ljudi koji znaju da se sale su inteligentniji i duhoviti od onih koji ne znaju,nisu majmuni.
Ja salu ne smatram kreveljenjem,niti smijanjem ko "lud na brasno" nego inteligentnim izrazom,cak i dobrodusnoscu.
Ви изБосне, за дубље ведрине духа ни не знате... Цепанице бона...Zilot je uzeo ulogu Bozijeg advokata.
Sala,sala...![]()
Naravno da nije.A nije ni ti.Кога брига шта ти мислиш да Бог мисли о шалама...
Није Он ти...
Он је Свет, психологичарко малена ума...Naravno da nije.A nije ni ti.
I sigurno nije tako iskljuciv.
Ovakve "bogougodne" rijeci Bog sigurno voli.Ви изБосне, за дубље ведрине духа ни не знате... Цепанице бона...