Šta znaci biti psihički zdrav?

Dođi batici, da te pregleda.

🐈
Dolazim!

bad girls club bgc redemption GIF by RealityTVGIFs

Није проблем и тешко испасти лудак данас, ал је штетно дуго пребивати у том стању лудачења због нечег, јер се навикнеш на болест свог ума...
Samo se šalim.😉
To je citat iz doba bombardovanja:"Ko od ovog ne poludi,taj nije normalan".
Autor nepoznat 🙂

Mislis da Bog ne voli salu? :think:
Не мислим већ - Знам!

Никад се за живота на земљи Бог није насмејао нити направио шалу, био је врло фокусиран на наше спасење сопственим примером трезвене збиље у свему...

Шала је утеха за наше мале људске снаге које не трпе предугачак фокус на паметне теме...

Не мислим већ - Знам!

Никад се за живота на земљи Бог није насмејао нити направио шалу, био је врло фокусиран на наше спасење сопственим примером трезвене збиље у свему...

Шала је утеха за наше мале људске снаге које не трпе предугачак фокус на паметне теме...
Ali to ne znaci da ne voli kad se ljudi sale. :roll:
Ako mislis na Isusa Hrista,on je bio sin Bozji i imao je zadatak da spasi ljude,a tu nema mjesta sali.
Ali zasto Bog ne bi volio salu?Nema razloga.
Ljudi koji vole da se sale su obicno dobre osobe.

Ali to ne znaci da ne voli kad se ljudi sale. :roll:
Не воли Бог мајмунисање људско, јер их није направио да буду вечити трабуњави дебили и кловнови већ синови и кћери које ће на Њега да личе побожношћу...

Шала је само олакшица да се прикупе ограничене интелектуалне снаге, за каснији умни напредак ка Њему...

Не воли Бог мајмунисање људско, јер их није направио да буду вечити тарбуњави дебили и кловнови већ синови и кћери које ће на Њега да личе побожношћу...

Шала је само олакшица да се прикупе ограничене интелектуалне снаге, за каснији умни напредак ка Њему...
Sala nije debilisanje.Ne znam kako si izveo takav zakljucak?Ljudi koji znaju da se sale su inteligentniji i duhoviti od onih koji ne znaju,nisu majmuni. :roll:
Ja salu ne smatram kreveljenjem,niti smijanjem ko "lud na brasno" nego inteligentnim izrazom,cak i dobrodusnoscu.

Не мислим већ - Знам!

Kako smo na ovoj temi stigli do Boga ?

Nema ko
Naravno da mora postojati balans ali imas tipova koji su uvijek ozbiljni.
Ok, ovde vidim poentu, ima ljudi koji su uvek ozbiljni i ukoceni, pa se covek zapita,
no mislim da je bolje biti premalo saljiv nego previse, cesto jako saljivi ljudi dobiju epitet dvorske lude, a komicari su iz nekog razloga skloni depresiji, kod stand up komedijasa depresija je izuzetno cesta pojava.

Kao sto si rekao- potreban je balans.

Biti psihički zdrav je precenjeno i gotovo nemoguće u današnje vreme jer postoji dijagnoza za sve i svašta... ladno ima DIJAGNOZA za grickanje noktiju...niko nije zdeav,naročito oni koji za sebe to zasigurno tvrde.
Da li to što neko ima kvrckove znači da nije uspesan-naravno da ne.

Sala nije debilisanje.Ne znam kako si izveo takav zakljucak?Ljudi koji znaju da se sale su inteligentniji i duhoviti od onih koji ne znaju,nisu majmuni. :roll:
Ja salu ne smatram kreveljenjem,niti smijanjem ko "lud na brasno" nego inteligentnim izrazom,cak i dobrodusnoscu.
Кога брига шта ти мислиш да Бог мисли о шалама...

Није Он ти...

Back