limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 36.311
Ko nije poludio,taj nije normalan.I koje su to crte licnosti koji odaju zdravu i uspjesnu osobu ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko nije poludio,taj nije normalan.I koje su to crte licnosti koji odaju zdravu i uspjesnu osobu ?
Nije ni meniOzbiljan sam kao inafkt
Nije mi samo jasno sta znaci biti uspjesan.
Definicija uspeha zavisi od osobe do osobe, neki teze materijalnim, neki duhovnim ciljevima itd…no generalno definicija prakticne inteligencije je odgovor na tvoje pitanje: “Osoba koja zna sta hoce, i zna kako to da postigne.”Ajde da zamenim uspešna osoba u jaka ličnost
Predpostavljam da se to radi o nematerijalnom tj. biti roditelj. Odgajati djecu kako treba itd sta se slazem. Drugi dio se vjerojatno veze za ono za sta vecina trci, a mene osobno boli ..rac, a to je trcanje za parama.Nije ni meni![]()
Није проблем и тешко испасти лудак данас, ал је штетно дуго пребивати у том стању лудачења због нечег, јер се навикнеш на болест свог ума...Ko nije poludio,taj nije normalan.![]()
Свестан је... Само шизофреничари и опијатери нису свесни себе на дуг рокValjda onaj ko nije psihicki zdrav nije ni svjestan svoje bolesti?
NisamNa ovoj temi svi su psihicki zdravi![]()
Itekako sam svjestan, za druge ne znam.Valjda onaj ko nije psihicki zdrav nije ni svjestan svoje bolesti?
Не баш скроз...Po kojoj logici?
Evo, ja sam psihički zdrav, pa nemam centa u džepu.
Plus što nemam ženu ni djecu, ali sam psihički zdrav.
![]()
JAI koje su to crte licnosti koji odaju zdravu i uspjesnu osobu ?
Hvala na komplimentuНе баш скроз...
Уравнотежен си емотивно због хумора и високог интелекта, ал за опште здравље мора да и умујеш правилно и радиш вољом конструктивно...
Da razumno reaguje na probleme ,ne panici ,opusten,nasmijan , ozbiljni ljudi psihicki nisu zdravi po meni.I koje su to crte licnosti koji odaju zdravu i uspjesnu osobu ?
Nisam siguran da li je ovo kompliment ili isprdavanje.Каква је легенда овај Чварак, ходајући лек против депресије...![]()
Није ни битно у кончаници, ти га исконструиши да буде сајбер позитива...
Ovde se ne bih slozio- kad bi covek bio stalno opusten, sretan i nasmejan- verovatno ne bi dugo ziveo, verovatno bi ga brzo udario auto zbog nedostatka paznje.ozbiljni ljudi psihicki nisu zdravi po meni.
Прешо си на вињак?JA
JAČI SAM I OD SRČANOG UDARA!
![]()
stooo oooo jkoooo.... stooo jkooooo..... vratiiii seeee....
![]()
Naravno da mora postojati balans ali imas tipova koji su uvijek ozbiljni.Ovde se ne bih slozio- kad bi covek bio stalno opusten, sretan i nasmejan- verovatno ne bi dugo ziveo, verovatno bi ga brzo udario auto zbog nedostatka paznje.
Mnogim zadacima treba pristupiti ozbiljno i skoncentrisano, humor je dobra stvar, ali nije uvek vreme za humor.
Свако полази од самог себе, и то је врло погрешно...Nema psihički zdravih, samo nepregledanih ima.
Ja sam pregledana. Zdrava.Свако полази од самог себе, и то је врло погрешно...