Šta znaci biti psihički zdrav?

Да истрпи психички притисак, без дугог остајања у екстремима агресије и депресије...

Отприлике, ум би требао да се прикује за добру тематику и поред навлака на зло, срце за утешно осећање и поред разочараности, а воља ка делатном кретању рада, а не пасивност...

Једном речју - рад и песма (позитивни)

Po kojoj logici?
Evo, ja sam psihički zdrav, pa nemam centa u džepu.
Plus što nemam ženu ni djecu, ali sam psihički zdrav.

🐈
Не баш скроз...

Уравнотежен си емотивно због хумора и високог интелекта, ал за опште здравље мора да и умујеш правилно и радиш вољом конструктивно...

I koje su to crte licnosti koji odaju zdravu i uspjesnu osobu ?
JA :heart:
JAČI SAM I OD SRČANOG UDARA!

AA1uhcxg.img

stooo oooo jkoooo.... stooo jkooooo..... vratiiii seeee....

:srecan:

Не баш скроз...

Уравнотежен си емотивно због хумора и високог интелекта, ал за опште здравље мора да и умујеш правилно и радиш вољом конструктивно...
Hvala na komplimentu 🥰, boldano sam pročitao, ostatak koji meni ne ide u korist, u glavi sam iskonstruirao.

🐈

To što nije boldano, ostavimo za idući život.
Pa ne moramo ni mi nesavršeni ljudi sve ispuniti u ovom jednom, treptaju oka, koji nije ni 1/999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 vremena u oceanu vremena u kojem živimo.
Samo polako i opušteno, ni YHWH nije stvorio svijet preko noći, već je nakon šest dana dobio upalu mišića, pa proglasio odmor.

Nisam siguran da li je ovo kompliment ili isprdavanje.

Pogledajte prilog 1656977
Није ни битно у кончаници, ти га исконструиши да буде сајбер позитива...

Док себе не замимујеш спамом, ништа од стенд-ап комедијашења код тебја...

ozbiljni ljudi psihicki nisu zdravi po meni.
Ovde se ne bih slozio- kad bi covek bio stalno opusten, sretan i nasmejan- verovatno ne bi dugo ziveo, verovatno bi ga brzo udario auto zbog nedostatka paznje.
Mnogim zadacima treba pristupiti ozbiljno i skoncentrisano, humor je dobra stvar, ali nije uvek vreme za humor.

Back