Tinar:
winnetou:
jozza:
Ja cu da budem pronalazach!Imacu lepu zenu,zivecu u velikoj i raskoshnoj kuci i vozicu Mechku.Zaboravih da napomenem da cu imati minimum troje dece(mnogo volim decu, yebote)! 8)
i ja cu imati troje dece, ali ne minimum, nego cu da imam troje dece.. osim, ako treci put zatrudnim i saznam da su blizanci, onda cetvoro
Ja bash i nisam zagrejana za to- DECA!!!. Imam dosta iskustva sa njima poshto sam ih stalno chuvala a i imam kumche od tri i polusestru od chetiri godine. Nisu mi bash neshto privlachna... :?
TO, carice

Ja otkad znam za sebe, uvek sam govorila NIKAD SE NECU UDATI, A TEK DECA...BLJAK!! Dobro, ne moslim bas tako, ali znajuci sebe, i ako se udam, moj brak nece dugo potrajati... :wink: Ali ko zna, ako naidje princ...Razmislicemo 8) A sto se decurlije tice...Nije da ih toliko ne volim, ali JAKO smaraju!

I da!Ako budem imala decu, ima da ih ucim da budu slobodna, a ne stidljiva, jer NE VOLIM stidljivu decu...A ni ljude! :shock:

ops: Nemoj da se sad neko uvredi, ali hocu u stvari da kazem da VOLIM kad ljudi znaju sta hoce i to pokazuju 8) :wink: