- Poruka
- 32.681
Ima i ono kada hoće da se napravi pametan, pa krene da priča o filosofima, matematičarima, kako je pročitao ovo ili ono, šta ga sve zanima iz nauke... red flag.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Вероватно зависи од дужине косе.umeju brade i da budu neozbiljne waga waga
ne razumem na sta konkretno mislis?Вероватно зависи од дужине косе.
Stavlja ti do znanja, da si " izvukla "premiju".Jedan se hvalio kako ima apartmane na Kopu, stan u Herceg novom, veliki stan u NS, stan u Bgd, kako je završio faks u Londonu, kako ima par automobila,... pitah ga kakve sve to ima veze sa mnom ? Da nećeš sa mnom da podeliš neki od tih stanova? Ne vidim šta ja imam od svega toga. Bukv je sve vreme pričao o sebi i hvalio se. veliki red flag.
Ja imam jedan I odmah Sam ga dao curi na koriscenje. Tacnij vise njih al sad je ta jedna u njemu.Jedan se hvalio kako ima apartmane na Kopu, stan u Herceg novom, veliki stan u NS, stan u Bgd, kako je završio faks u Londonu, kako ima par automobila,... pitah ga kakve sve to ima veze sa mnom ? Da nećeš sa mnom da podeliš neki od tih stanova? Ne vidim šta ja imam od svega toga. Bukv je sve vreme pričao o sebi i hvalio se. veliki red flag.
Stavlja ti do znanja, da si " izvukla "premiju".
Имаш.Realno nemam sanse pored asistenata i profesora. Jedna je devojka uhodila profu bilukvalbo cak je cesto samo buljila u natpisi prof.dr.na njegovim vratima
Pa kad mukica ne zna ili ne moze vise da pruźi. Što si takva?Pa kao da ću da se udajem pa da imam nešto od toga.. To su egocentrični tipovi koje treba izbegavati. Mnogo govori o toj osobi i šta ona smatra da je vredno kod nje.
Krstkorocno a to su mi i rekle.kao zabavan si mi dok ne uleti neko bolji tim recima
Лова.Krstkorocno a to su mi i rekle.kao zabavan si mi dok ne uleti neko bolji tim recima
A tu curu Sam cimao za bleju kaze znas ti kolko me njih cima...klasika
Pa kad mukica ne zna ili ne moze vise da pruźi. Što si takva?
Инстаграм, Фејсбук, Тиндер, Твитер, Снепчет,...A tu curu Sam cimao za bleju kaze znas ti kolko me njih cima...klasika
I polozaj.doktor,profesora,direktor
Ma mozda je i napad panike - kud ću šta ću!Ma, više se radilo o potencijalnoj kombinaciji, pa mi nije bilo jasno kakve sa sexom ima veze to šta on sve IMA od materijalnih stvari. Vrv mu je mali, nemam drugo objašnjenje.
I Jos kaze prija joj taj nacin bildanja egaИнстаграм, Фејсбук, Тиндер, Твитер, Снепчет,...
Немам ти кад.
Моћ...I polozaj.doktor,profesora,direktor
Зато кажеш да немаш мреже и да не знаш шта је то...I Jos kaze prija joj taj nacin bildanja ega
Pa to, hteo je da zablista. Ali kod pogrešne osobe.Ma mozda je i napad panike - kud ću šta ću!
Ma nisam ni ja mlad a nemam ni polozajМоћ...
Паре = моћ.
Ал кад дођеш до тога, ниси више млад. Са колико година се постаје професор на факултету?
Бежи бре.
Онда је проблем решен.Ma nisam ni ja mlad a nemam ni polozaj
Ima cura ok ne mogu generalizovatiОнда је проблем решен.