Šta vas u startu odbija od nekog?

Šta je za vas red flag prilikom upoznavanja ili u vezi?
Šta vas u startu iritira ili odbija od nekog...

Mene recimo u startu odbije kad vidim da je neko nervozan dok vozi i psuje sve redom a ako kaže -ovo je žena za volanom sigurno..pa ne da nema šanse kod mene nego ni u snu..:lol:
#1 lenja
#2 neuredna
#3 nervčik, živčana, bučna i sl.
#4 neiskrena, lažljiva
#5 veruje u horoskop, sujeverna i sličan bullshit (u prevodu ne baš pametna)

Retko sta u startu da moze nesto da me odbije a i retko sta u startu moze da me privuce.

Ne dajem zakljucke na osnovu prvih utisaka i ne defenisem osobe tako.Posle nekog vremena sa njima mogu da kazem sta me odbija i sta privlaci jer sve u startu moze da bude pogresno ocenjeno i da to uopste osoba nije i ne radi ali eto nesto je nateralo da to uvini tih par dana i dan jer svako nekad nesvesno poludi i otrgne se izvan sebe...

pa odbijalo bi me recimo neko trnje ili neki sanac ili bodljikava zica ili neki odbojnici namenski namesteni da me odbiju ili neki jak vetar ili rafalna paljba u mom pravcu ili bojni otrov ili struja ili neko polje leseva koji su umrli od kuge ili tako neka nepremostiva prepreka ili recimo vatreni zid ili gama zraci ili rupa sa otrovnim zmijama ili tako recimo nesto

žene bre , u zadnjih desetak godina ubiste nas sa tom vašom željom da vam muškarac ima bradu
pre izvesnog vremena i nevezan razgovor , onakoe porodično na okupu , kažem starijem sinu , _ de bre daj obrijaj tu bradetinu , skoči snajka pa mi kaže , ne dolazi u obzir da to uradi , pored ono drugo ja, kaže ona , zaljubih senu njega i zbog brade
, a i pre dva tri dana kaže mi koleginica na poslu
, vreme ti je da i ti pustiš bradu
izgleda vam je to sad nešto interesantno
treba da te boli ali apsolutno da te boli hurac sta zene zele i onda ce sve da te zele

svaka sama da mapu na prvu loptu. Prvih nekoliko sekundi.
Ako te na prvu gleda s visine, znaci nesigurna u svoju vrednost i celog zivota ces joj se dokazivati da bi se ona osetila vrednom. Kada bude bila, dosadices joj.
Ako te na prvu krivi za sve i svasta, znaci neodgovorna.
Ako te na prvu kastrira, frigidna - katastrofa.
Ako te na prvu ponizava - slabo misljenje o sebi ima.
Ako te na prvu gleda kao ortak -ne zna o muskarcima.
Ako ti na prvu popuje o marljivosti - lose motivisana
Ako ti na prvu prica o porodici, por vrednostima - trazi nekog da iskoristi za bebu. Ti nisi bitan, ti si nosoic sperme.
Ako te na prvu smatra slabicem - patologoija, trazi agresiju da bi se osetila sigurnom.
Ako na prvu ocekuje vernost - racunaj da ce te prevariti.

Jedino na prvu sto moze je da bude nonsalantna, pristupacna - naravno s integritetom ali pravim, otvorena, komunikativna i nasmejana, pa i ako joj nije dan, makar vestacki nasmejana.

Žena je slabašno biće i štiti se na razne načine. Neke žene imaju rešetkastu odbranu koja je lako prolazna i skroziraju muškarca, neke imaju tvrdjava gard, neke nežni spoljni omotač i meke, klizave...nekima iskaču bodlje. Suština je uvek sakrivena čak i posle pušenja u kolima, sexa na brzinu, ispada na ulici.
Odbija me naduvena usta i nadmeno nasilničko ponašanje, ali lako puštam samo ono što mi nije zabavno i pristojno, za sve ostalo postoji laso.

žene bre , u zadnjih desetak godina ubiste nas sa tom vašom željom da vam muškarac ima bradu
pre izvesnog vremena i nevezan razgovor , onakoe porodično na okupu , kažem starijem sinu , _ de bre daj obrijaj tu bradetinu , skoči snajka pa mi kaže , ne dolazi u obzir da to uradi , pored ono drugo ja, kaže ona , zaljubih senu njega i zbog brade
, a i pre dva tri dana kaže mi koleginica na poslu
, vreme ti je da i ti pustiš bradu
izgleda vam je to sad nešto interesantno

Neki muskarci su lijepi i bez brade, ali svaki je lijep sa bradom.
I pritome, to je muzevna odlika.
Zato vecina i pusta danas

Back