Šta vas u startu odbija od nekog?

Питање:

Шта ако је ишао на факс, а није га завршио?
Зашто је почетком 2010. године битно?
Да ли може ако се проводио у Сутомору?

Хвала.

Ako ga nije završio, to je odbojno i ukazuje na nepoželjne osobine, a mi sa blagim autizmom smo naročito alergični na nezavršavanje stvari.
Početkom 2010-ih jer je to moja mladost
Ne može Sutomore.

Ne da se druži sa studentkinjama na predatorski način (matora ja drtina), nego da je i sam bio student. Ispostavlja se da je veoma važno da je čovek prošao intenzivnu socijalizaciju u svojim ranim 20-im inače je socijalno, a donekle i emotivno osakaćen. Posledice su stravične i ogledaju se kasnije u životu
O zurkama pricam a ume biti zabavno I uciti ne na jurenje proseka nacin nego usvajanje znanja recimo blejimo u kafe pola I vise Dana citajuci slaveno serbski I tumaceci izraze a moz I lektira uglavnom su to cure sa filoloskog

Da pokušam da nabrojim, ako je glup, mnogo priča, nervozan, nije duhovit, propituje me kao policajac, veruje u teorije zavere, politički je neprihvatljiv, pravi se važan, priča besmislene stvari, voli small talk na glup način, previše je extravertan, ne sluša pažljivo šta sam rekla, okreće se okolo dok sedimo zajendo, nema koncentraciju, ne drži ga mesto, nije završio faks ako je otpočeo, ima vidljive komplekse, ponaša se kao da je neki šef, voli da se hvali, ima rigidne moralističke stavove, ne poštuje me, vidi u meni priliku samo za zaebanciju, odmah kaže kako je mrzeo hemiju ili fiziku, oseća se distanca, osećam se ozbiljno pored njega, ne osećam se lepom, .. mrzi me dalje.

Da pokušam da nabrojim, ako je glup, mnogo priča, nervozan, nije duhovit, propituje me kao policajac, veruje u teorije zavere, politički je neprihvatljiv, pravi se važan, priča besmislene stvari, voli small talk na glup način, previše je extravertan, ne sluša pažljivo šta sam rekla, okreće se okolo dok sedimo zajendo, nema koncentraciju, ne drži ga mesto, nije završio faks ako je otpočeo, ima vidljive komplekse, ponaša se kao da je neki šef, voli da se hvali, ima rigidne moralističke stavove, ne poštuje me, vidi u meni priliku samo za zaebanciju, odmah kaže kako je mrzeo hemiju ili fiziku, oseća se distanca, osećam se ozbiljno pored njega, ne osećam se lepom, .. mrzi me dalje.
Ово не постоји.

Jedan se hvalio kako ima apartmane na Kopu, stan u Herceg novom, veliki stan u NS, stan u Bgd, kako je završio faks u Londonu, kako ima par automobila,... pitah ga kakve sve to ima veze sa mnom ? Da nećeš sa mnom da podeliš neki od tih stanova? Ne vidim šta ja imam od svega toga. Bukv je sve vreme pričao o sebi i hvalio se. veliki red flag.

Back