А и да загребе мало.I ja volim bradu to mi je nekako muzevno i ozbiljno.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А и да загребе мало.I ja volim bradu to mi je nekako muzevno i ozbiljno.
e,to se zove ceskanje cutiА и да загребе мало.
Питање:
Шта ако је ишао на факс, а није га завршио?
Зашто је почетком 2010. године битно?
Да ли може ако се проводио у Сутомору?
Хвала.
Добро, нећемо сад у семантику, може и пилинг да буде.e,to se zove ceskanje cuti
onda mora u tus kabiniДобро, нећемо сад у семантику, може и пилинг да буде.
a mi sa blagim autizmom
Разумем.Početkom 2010-ih jer je to moja mladost
Јаче је од Ерцег Новог 1/1.Ne može Sutomore.
Аха... ја сам мислио на парцијални фејс третман, а ти на комплетан.onda mora u tus kabini
decko, ne sredjuje se samo liceАха... ја сам мислио на парцијални фејс третман, а ти на комплетан.
Сређеност се подразумева, али је најбитнија она у глави.decko, ne sredjuje se samo lice
O zurkama pricam a ume biti zabavno I uciti ne na jurenje proseka nacin nego usvajanje znanja recimo blejimo u kafe pola I vise Dana citajuci slaveno serbski I tumaceci izraze a moz I lektira uglavnom su to cure sa filoloskogNe da se druži sa studentkinjama na predatorski način (matora ja drtina), nego da je i sam bio student. Ispostavlja se da je veoma važno da je čovek prošao intenzivnu socijalizaciju u svojim ranim 20-im inače je socijalno, a donekle i emotivno osakaćen. Posledice su stravične i ogledaju se kasnije u životu
to pri izboru zene ,ovako se zabavljaj.Сређеност се подразумева, али је најбитнија она у глави.
Шта да раде људи који нису студирали, него су ишли на занат, па после кренули да раде?nego da je i sam bio student
Ово не постоји.Da pokušam da nabrojim, ako je glup, mnogo priča, nervozan, nije duhovit, propituje me kao policajac, veruje u teorije zavere, politički je neprihvatljiv, pravi se važan, priča besmislene stvari, voli small talk na glup način, previše je extravertan, ne sluša pažljivo šta sam rekla, okreće se okolo dok sedimo zajendo, nema koncentraciju, ne drži ga mesto, nije završio faks ako je otpočeo, ima vidljive komplekse, ponaša se kao da je neki šef, voli da se hvali, ima rigidne moralističke stavove, ne poštuje me, vidi u meni priliku samo za zaebanciju, odmah kaže kako je mrzeo hemiju ili fiziku, oseća se distanca, osećam se ozbiljno pored njega, ne osećam se lepom, .. mrzi me dalje.
DoskolovavanjeШта да раде људи који нису студирали, него су ишли на занат, па после кренули да раде?
Мора да се дошколује... Па да.Doskolovavanje
Ja u zadnje vreme dobar deo dejta provedem izlagajuci svoje problem sa kicmomRed flag je, sumirano, ako se posle tog sastanka osećaš isceđeno. Nema osmeha na licu.
Ja u zadnje vreme dobar deo dejta provedem izlagajuci svoje problem sa kicmom
Realno nemam sanse pored asistenata i profesora. Jedna je devojka uhodila profu bilukvalbo cak je cesto samo buljila u natpisi prof.dr.na njegovim vratimaМора да се дошколује... Па да.
Не може да буде са женом ако нема мастер.
Zamalo I ja da zaglavim cura me vec odpisala Al Sam nasao finih cura sa problemima slicnoh mojemE, i to. Jendom sam izašla sa nekim ko mi nije rekao da je imao operaciju na kičmi i da jedva hoda.