Šta vas u startu odbija od nekog?

Šta je za vas red flag prilikom upoznavanja ili u vezi?
Šta vas u startu iritira ili odbija od nekog...

Mene recimo u startu odbije kad vidim da je neko nervozan dok vozi i psuje sve redom a ako kaže -ovo je žena za volanom sigurno..pa ne da nema šanse kod mene nego ni u snu..:lol:
Meni se najviše dopada otvorenost, odlučnost i samosvjesnost.
Poželjno je da se ta otvorenost širi i na zanimljiva interesovanja, recimo knjige bi bile ogroman plus :)

A ne bunim se ni da je visok, ima bradu i prijatan glas :D

A red flag su mi nedostatak otvorenosti, odlučnosti i samosvjesnosti.

Poslednja izmena:
Na prvi dejt treba izlaziti sa osobama koje već poznajemo “odnekud”

Ovo sa aplikacija meni lično je bezveze 🤷🏻‍♀️
Zamisli dodje neki tip a kad progovori tanak glas kao u tetke
Ko je spomenuo aplikacije..kakve su ovo insinuacije? :neutral:

Tek to mi je red red red reeed flag..da cujem da neko to koristi i catuje naokolo
baca udice redom a ja se upecala?..pa znas kad, nikad sestro slatka...:lol:

Ako ima veoma malo do nimalo seksualnog i romantičnog iskustva
Ako nije išao na faks ili imao period intenzivne socijalizacije, poželjno početkom 2010-ih
Ako se nikad nije ludo provodio u Budvi ili Herceg Novom

Ima još nekih stvari, ali ovo su osnove.
Intenzivnr socijwlizwcije sa studentkinjama da
Bukvalno Sam stalno s nekima curama sto studiraju

Pa nisam to ni napisala
Znam da je mnogo djevojaka bitno da je partner zabavan, i to je sasvim uredu.
Ali po meni je najlakše biti vrckava i vesela kada imaš dobrog partnera, zrelog.
A zabavljačima nekad manjka ozbiljnosti potrebne u životu, pa se žene koje to izaberu znaju zeznuti kad je život sa njima u pitanju.

Ako ima veoma malo do nimalo seksualnog i romantičnog iskustva
Ako nije išao na faks ili imao period intenzivne socijalizacije, poželjno početkom 2010-ih
Ako se nikad nije ludo provodio u Budvi ili Herceg Novom

Ima još nekih stvari, ali ovo su osnove.
Питање:

Шта ако је ишао на факс, а није га завршио?
Зашто је почетком 2010. године битно?
Да ли може ако се проводио у Сутомору?

Хвала.

Znam da je mnogo djevojaka bitno da je partner zabavan, i to je sasvim uredu.
Ali po meni je najlakše biti vrckava i vesela kada imaš dobrog partnera, zrelog.
A zabavljačima nekad manjka ozbiljnosti potrebne u životu, pa se žene koje to izaberu znaju zeznuti kad je život sa njima u pitanju.
То хаха-хихи је нешто што се намеће као духовитост, па се и мушкарци и жене труде да буду духовити, што неретко бива извештачено, а треба да дође спонтано. Међутим, ако прође и та фаза онда се покаже баш то - да мањка озбиљности.

žene bre , u zadnjih desetak godina ubiste nas sa tom vašom željom da vam muškarac ima bradu
pre izvesnog vremena i nevezan razgovor , onakoe porodično na okupu , kažem starijem sinu , _ de bre daj obrijaj tu bradetinu , skoči snajka pa mi kaže , ne dolazi u obzir da to uradi , pored ono drugo ja, kaže ona , zaljubih senu njega i zbog brade
, a i pre dva tri dana kaže mi koleginica na poslu
, vreme ti je da i ti pustiš bradu
izgleda vam je to sad nešto interesantno

На првом састанку може да ме одбије само једно.
Да је женска ту само реда ради...
из било којег разлога, опклада, обећање пријатељици да ће ме упознати, било шта...
Ако је одсутна, и звера около цело време, није требало ни да долази...
Лакше бих то поднео...

На првом састанку може да ме одбије само једно.
Да је женска ту само реда ради...
из било којег разлога, оплада, обећање пријатељици да ће ме упознати, било шта...
Ако је одсутна, и звера около цело време, није требало ни да долази...
Лакше бих то поднео...
Uglavnom dodju reda radi onda se kao zainterwsuju a ume da padne I sex

žene bre , u zadnjih desetak godina ubiste nas sa tom vašom željom da vam muškarac ima bradu
pre izvesnog vremena i nevezan razgovor , onakoe porodično na okupu , kažem starijem sinu , _ de bre daj obrijaj tu bradetinu , skoči snajka pa mi kaže , ne dolazi u obzir da to uradi , pored ono drugo ja, kaže ona , zaljubih senu njega i zbog brade
, a i pre dva tri dana kaže mi koleginica na poslu
, vreme ti je da i ti pustiš bradu
izgleda vam je to sad nešto interesantno
I ja volim bradu :rumenko: to mi je nekako muzevno i ozbiljno.

Intenzivnr socijwlizwcije sa studentkinjama da
Bukvalno Sam stalno s nekima curama sto studiraju

Ne da se druži sa studentkinjama na predatorski način (matora ja drtina), nego da je i sam bio student. Ispostavlja se da je veoma važno da je čovek prošao intenzivnu socijalizaciju u svojim ranim 20-im inače je socijalno, a donekle i emotivno osakaćen. Posledice su stravične i ogledaju se kasnije u životu

Back