Sta vas je danas iznerviralo

nedeljama me na zove br 024/4156-055...javim se, sa druge strane se ne cuje nista, ni šum
danas odmah po pozivu prvi put ja pozovem taj br, i sa druge strane mi automat kaze `telekom srbija, besplatno obavestenje, pozvali ste nepostojeci broj`:eek:
moj fiksni je preko sbb-a, proverim svoj listing poziva i pise mi da je taj poziv 9 dinara, a nema obelezeno koji sam br zvala
zovem sbb sluzbu, oni neznaju o cemu se radi

kontam da je to neka telekomova `babarada`, smislili kako da ubiraju pare od onih koji nemaju fiksni preko njih...:mafijas:

Neki moroni zvone na interfon nocu.
Prvi put u dva nocu. Ajde da pozvone jednom,nego zvone vise puta. I to ne samo nama nego svima,cuje se.
Pre petnaestak minuta su opet zvonili. Onda pas zalaje par puta i oni opet zvone...naizmenicno... Cerka se probudila....sledeci put ima da im izletim dole da ih gadjam papucom. Ovo veceras je neki trideseti put da zvone od kraja avgusta, od kad smo u ovom stanu. Skoro su pravili i zurku i trestali su neki bolesni elektro folkeri ili kako se to zove, ne znam ni koja je to muzika, do cetri ujutru, nedelja na ponedeljak. To tresti to se dere,peva,vristi. Mladja cerka se probudila u dva i nije spavala dok nisu ugasili muziku.
Evo trenutno se cuju.
Sve ja kapiram,mladost,zezanje,al ako pozvone jos jednom,stvarno cu da ih castim maskom od sirovih jaja.

Pa to kad je bila zurka, dolazila je policija, ne znam ko je zvao.
U ulazu ima osam stanova, mi sa malom decom i stariji ljidi ispod nas a pored su neki nasih godina sa starijim detetom,ostale ne znam. Jako retko vidjam komsije
Sad se vise ne cuju,otisli su u neki provod izgleda. I ne znam ko tu zivi al vini mi se da je neka klincadija ili matorci nisu tu povremeno pa onda vilene gore

...da jeste grozno bas, danas smo upravo o tome razgovarali kako se mrak tako brzo spusti kao da neko ugasi svetlo...

- - - - - - - - - -

..celi grad bljesti, upaljeni novogodisnji lapioni tolio sve okiceno i sareno da ometa vozace...a tek koliko ce to da nas kosta..to cemo videti naknadno...

Back