Sta vas je danas iznerviralo

Affro, ti si moje srce.
Zaista nisam verovala da bi me nesto ovako moglo snaci.
Zaista ne gledam muskarce, ali tacno si to napisala, usamljena sam, sama sam odavno i eto, desilo se da mi znaci.
Razlika je devet godina.
On ima 40+5 godina i oci sanjalacke na koje su sve zene pale.
On je rekao da ima nekoga, ali nikada mu ja ne bih rekla svoja osecanja.
Tako sam vaspitana.
Pa i po cenu da mu to kazem, a necu, a on to prihvati.
Nisam taj tip.
Valjda ce me proci kada se rasturi grupa.
To je samo pitanje dana.
Ali, opet, lep i istovremeno bolan osecaj.
To ce znati svako ko je zaljubljen...
Carica si. Hvala ti na odgovoru.
Ne mogu da ti dam reputaciju. Ali pamtim.
Ljubim...

Affro, ti si moje srce.
Zaista nisam verovala da bi me nesto ovako moglo snaci.
Zaista ne gledam muskarce, ali tacno si to napisala, usamljena sam, sama sam odavno i eto, desilo se da mi znaci.
Razlika je devet godina.
On ima 40+5 godina i oci sanjalacke na koje su sve zene pale.
On je rekao da ima nekoga, ali nikada mu ja ne bih rekla svoja osecanja.
Tako sam vaspitana.
Pa i po cenu da mu to kazem, a necu, a on to prihvati.
Nisam taj tip.
Valjda ce me proci kada se rasturi grupa.
To je samo pitanje dana.
Ali, opet, lep i istovremeno bolan osecaj.
To ce znati svako ko je zaljubljen...
Carica si. Hvala ti na odgovoru.
Ne mogu da ti dam reputaciju. Ali pamtim.
Ljubim...

...sta li te je iz svega gore napisanog toliko odusevilo, pitam se :lol:

...nije to neka razlika u tim godinama, i neka to, tako sam vaspitana, pa vidis da se ne slazes sa tom sto te
vaspitavala...dovoljno si velika da znas i sama sta ti treba u zivotu i sta je po tebi dobro za tebe...

...stvarno mislim da to sto nas vecinu u mnogo cemu koci to vaspitanje iz onog veka, je glupost nad glupostima,
koga vise briga za to sta je neko mislio tad...novo vreme, nova pravila...
...meni je jedino vazno da ne napravim neku budalastinu da me se deca ne postide, sve ostalo me bas briga,
imam dovoljno godina da me apsulutno nije briga sta ce ko misliti ili steci utisak, sto, necu se udati, nece mi doci
na slavu ili sta vec....ma idi molim te, zivi taj svoj zivot dok te jos nosi taj elan i ta energija, posle ces ionako moci
samo da sedis na klupi i posmatras kako neki drugi zive...:ok:

..p.s. samo da dodam da ne bude da sam nenormalna, meni se zadnjih ihahaj godina nije desilo da vidim neko musko
o kome sam mislila do mraka, a o sturadan da ne pominjem...da li su mi kriterijumi prestrogi ili sam ja malo iscasena ne znam,
ali ono sto necem valja je vecimom vec zauzeto i to srecno..

U pravu si da su oni koji nesto vrede vec neciji... sto bi se ono reklo.
Ne znam, ali nesto me je privuklo tom coveku, ali kao sto sam vec napisala, on mene ne gleda onako kako ja njega gledam.
Juce mi je bio posebno tezak dan, jer me je kulirao, sto bi rekli mladi.
Nema veze, bar sam otkrila da jos mogu nekog da zavolim nakon poslednjeg ljubavnog loma.
A od ovoga sigurno nece biti nista, ali prija mi i kad ga gledam... i to mi je dovoljno, kad vec ne mogu nesto vise.
Ionako smo sasvim slucajno ukrstili svoje zivote sa nekim drugim ljudima s kojima komuniciramo.
Ma nema veze. Sinoc sam sve to, celu situaciju "osvestila".
Ne ocekujem nista. Ali lepo je gledati ga.

sto nas rastavljaju u sitna crevca, sto nam svi i za sve traze licne podatke koje moramo da damo (iako je jasno ko dan da nemaju pravo), sto se o svakom pojedincu bukvalno sve zna kao da smo u nekom rijalitiju
u ovoj drzavi su nasi licni podaci transparentni, nasa imovina je transparentna...imam osecaj da ce bukvalno imati pravo da nam nekakvi upravnici upadaju u stan, a sve po zakonu.
ja se osecam ogoljeno, uplaseno, nezasticeno od strane institucija
osecam se kao da imam samo obaveze a prava nigde
:confused:

Стигли ми резултати теста интолеранције. Од воћа смем да једем самио - папају! Бемтисунце, како ми по крви провалише да сам тако хох, није ми јасно! Папаја! То се и римује, само нисам мушко, па немам сучим римовати!
Забрањена ми употреба свега што сам икад јела и пила, а од пића смем да уносим у себе само воду, флаширану и дестиловану! Као да сам пегла на пару! :dash:

Стигли ми резултати теста интолеранције. Од воћа смем да једем самио - папају! Бемтисунце, како ми по крви провалише да сам тако хох, није ми јасно! Папаја! То се и римује, само нисам мушко, па немам сучим римовати!
Забрањена ми употреба свега што сам икад јела и пила, а од пића смем да уносим у себе само воду, флаширану и дестиловану! Као да сам пегла на пару! :dash:

...mene uzasno nerviraju ti testovi, ne verujem uopste u njih, niti mi je normalno da kao oni mogu da znaju po tom nekom testu sta tebi prija, pre ces sama ustanoviti ako malo
vise obratis paznju na to sto jedes, to je po meni, cista mamipara koja ti nicemu ne koristi..

Sta nije?
Raspad sistema kod mene.
Ne mogu ni knjigu da drzim u rukama, a kamoli da je citam.
Bolna sam u dusi i srcu.
Romanticna osecanja su me prosla.
Shvatila sam da me ne gleda i digla ruke...
Niko mi ne treba, ne zelim da me ikad vise neko povredi, ma i nesvesno...
Sneg mi je tesko pao.
Bolelo bi me pedu za sneg, nego se brinem da mi se kuce ne razboli, ne voli kad je susim fenom kad se vratimo u nasu slepu sobu.

Sta nije?
Raspad sistema kod mene.
Ne mogu ni knjigu da drzim u rukama, a kamoli da je citam.
Bolna sam u dusi i srcu.
Romanticna osecanja su me prosla.
Shvatila sam da me ne gleda i digla ruke...
Niko mi ne treba, ne zelim da me ikad vise neko povredi, ma i nesvesno...
Sneg mi je tesko pao.
Bolelo bi me pedu za sneg, nego se brinem da mi se kuce ne razboli, ne voli kad je susim fenom kad se vratimo u nasu slepu sobu.

I to je za ubijanje :eek:

Back