електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Ја данас платила рачуне и сад могу да дувам у прсте. Хорор.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја данас платила рачуне и сад могу да дувам у прсте. Хорор.
Onaj simpa cuvar plaze se pretvorio u zver. Neprepoznatljiv.
![]()
![]()
ali vidi nebulozu - pise da mu je knjizica overena do 2016 a sad je 2017...ovi se krecu retrogradno...moja majka jos nije dobila knjizicu, a receno mi je da je gotova, i da ce stici na kucnu adresu, ja da je podignem ne mogu, ona ne moze da dodje za nju....bas cu da odem ove
nedelje tamo da vidim jesu li oni normalni....
ali vidi nebulozu - pise da mu je knjizica overena do 2016 a sad je 2017...ovi se krecu retrogradno
sin predao za z.knizicu u februaru 2017, podigao je prosle nedelje...na papiru pisu podaci koji su na cipu, i pise da je overena do 2016
proveri na sajtu zdravstvenog osiguranja i tamo izadje da je overena do 2018...
kakva je ovo budalastina
stvarno smo smesna zemlja
zar ne znas da ce biti bg izbori?Zar je moralo sad sve da se radi, rusi, gradi, popravlja... ili su to mogli po nekom prioritetu?
Ne razumem.
zar ne znas da ce biti bg izbori?![]()
Obicni rebrasti cips. Nema deset listica, dzabe bacih pare.
Ma znam...
- - - - - - - - - -
Ja cips vise i ne kupujem.
Eventualno one najjeftinije stapice od 19,99 u Maxiju.
Nema ni tu previse stapica, ali eto ponekad to kupim kad mi se jedu neke slanoce.
- - - - - - - - - -
Danas cu morati da trazim neku ulicu na Banovom brdu, a uopste ne znam taj kraj.
Valjda ce mi neko od prolaznika pomoci.
Nerviram se od sabajle zbog toga, jer mi se desavalo doduse samo jednom da ne pronadjem lokaciju, ali tada sam dobila pogresan broj zgrade pa nisam ni mogla nista tu da ucinim.
Valjda cu naci, a da li je vredno odvojenog vremena za taj posao koji nude, videcu.
A nemam snage za taj posao, jer bih trebala da primam infuziju, ali to je druga prica. To nije bitno kad se nema posao. A ne mozete da ga nadjete u struci.
Obicni rebrasti cips. Nema deset listica, dzabe bacih pare.
Koju ulicu trazis?
Nasla sam je. U pitanju je bila ulica Mira Popare, blizu Pozeske. Pozvana sam bila na razgovor za posao cistacice.
Ali, nista od toga. Radi se kako njima odgovara tj. sve zavisi od klijenata koji traze ciscenje, neki put od devet do dvadesetjedan cas 3 dana zaredom, pa dan pauze... a ja to ne mogu da ispratim jer imam obavezu da cuvam bolesnika sa srcanim oboljenjem.
Sutra opet idem na drugi razgovor, valjda ce uslovi biti povoljniji, mnogo se nerviram jer ne mogu da nadjem nesto sto bi mi odgovaralo.
A sama da postavim oglas, javljali bi mi se svakojaki sa svakojakim predlozima...
Pisala sam o tome.
Posto ne mogu da nadjem posao u struci, trebalo bih da otvorim agenciju Ocajne spremacice, samo da imam pocetni kapital.
- - - - - - - - - -
Ako nekom treba spremacica za odrzavanje poslovnih prostorija ili stana, idealno bi bilo 4-satno radno vreme, u popodnevnim casovima, ili od deset do cetrnaest sati.
Ali, neeema takvih ponuda.![]()
...ajde bas javi sta su ti odgovorili....
...da ti odgovorim na repku...nije jos...idem od 1-og da vidim sta se tu desava, ne mogu pre da se ne smaram sa kontrolorima....