Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Већ данима размиљам о човеку који је убио малог сина и жену у Бг-у... Онај монструм како је могао дићи руку на малог невиног дечака. 4,5 година... Туга.
Анђеле мали..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad sam na forumu politika postavio temu sa ovim govorom Džordža Fridmena, jednog od kreatora spoljne politike SAD, čoveka koga zovu šefom CIA iz senke. Čovek sat vremena objašnjava šta USA rade zadnjih 100 godina, od WW1 do Ukrajine i Sirije.Rekoh, pošto je video videlo ukupno manje od 100000 ljudi, a bitan je i za nas, treba ga pogledati.
I onda dodje mod po imenu "đavolčić" i zaključa temu - kao fora "nepravilno postavljena"
Ovde te bar mod upozori, "postavi pitanje" ili "promeni pitanje" , pa ako ništa ne uradiš, onda zaključa.
Upravo gledam Pink i cudom se cudim...
Zamislite, Pens je otpratio vucica do automobila i mahao mu dok se ovaj gubio u daljini...
Da li su ovi u Pinku normalni?
Imaju li grama mozga o cemu pricaju, kako pricaju, pa ovo je smejurija.
Sad samo cekam da sutne Trampa i da postane i predsednik SAD.
Kakve lujke na Pinku. Kolektivno ludilo. Porodica Manson.
Ne brinem ja za amere, znaju oni šta rade. Naši mangupi sa druge strane...
- - - - - - - - - -
Ne treba uopšte da hledaš to đubre...Čak i 24 sata, dnevni magazin, su pretvorili u svoj propagandni bilten...Kakvi god bil i strani mediji, tipa BBC, Russia Today, Euronews ipak su objektivniji nego naši poslušnički!
samo mene `baba žvanu` nesto kao nervira
dobih obozavano kozje mleko, dok stigoh sa tresnje-ukvari se![]()
Jeftina politizacija 'oluje'' i nove ''pretnje'' samo sada ''boxera'' sa slomljenim zubima i rukama...
Ne znam. Glupe...Valda misle da će još jednom da umoće noge u more kod karlobaga...![]()
Ova paklena vrucina, jer ne mogu da nosim kuce sa jednog na drugi kraj grada da bi joj snimali srce.
I to bas moram tamo da je vodim, jerali nece da priznaju snimke iz drugih ordinacija.
Jao, dosta mi je tog njihovog "ti meni, a ja cu tebi".
Ali, tako nam je sve u Srbiji.
Verovatno neka od nas dve se ne bi danas vratila ziva...
A da trosim pare na taxi i da hocu - nemam.
Samo dva snimka njenog srca ce me kostati 3.000.
A jos za pregled i lekove?
Ne znam sta cu.
Na Veterinarskom to da odradim - ne mogu, aparat im ne radi preko leta!?!
Zato sam iznervirana. A ima i drugih razloga... samo se skupljaju... dok ne puknem.
U jednoj bolnici su dobili neki aparat za snimanje putem donacija, za ljude ne za zivotinje, i izbacili ga napolje. Kada dodje pacijent kazu mu da aparat ne radi, pa ako hoce posalju ga kod sebe u privatnu ordinaciju ili kod svog prijatelja koji ima privatnu ordinacijuSerbia.
Mislim da je vrlo opasno prizivati novu ''oluju'' osim kao vremensku nepogodu koja bi donela kišu i ohladila vazduh jer bi ona mogla pomesti teritorije mnogo bliže nama...kakve su to pretnje?