Sta vas je danas iznerviralo

nije bas da me iznerviralo, i nije samo danas, ali posto znam da puno ljudi prati ovu temu...
cim otvorim krstaricu, antivirus program odmah prijavljuje "najezdu" virusa. ne znam da li to ima veze sa krstaricom ili se slucajno poklapa.
nemam pojma o cemu se radi (i ne interesuje me puno, antivirus uvek kaze da je sprecio, obrisao... sta god) ali eto, cisto da znaju i oni koji nemaju stalno aktivan antivirus program...
ja ga odavno nemam uopste:sad2:

posle sto godina odvedem decu na ovo nase famozno nazovi igraliste...na 20 minuta,u povratku iz prodavnice...
i naravno dete ugazi u da ne kazem sta
sledeci put kad budem srela ujutru te morone sto setaju pse na igralistu,pored toliko zelenih povrsina u kraju,plus blizu ima i park za pse napravljen,ima da im sve po spisku lepo
prosli put nisam htela nista da im kazem,kao da ne smaram,iako sam bila besna jer je mladja ruke umuljala u paket nekog od tih pasa(tada sam i prestala da ih vodim tu),dan pre toga
misim jbte pored toliko mesta,da budes tolika stoka da psa dovedes BAS na mesto gde je igraliste
a ja debil,psa ne dovodim tu...a oni pametni
nek bar pokupe to,kreteni
dodje mi da pokupim ja,pa da im svima ostavim ispred vrata stana,ionako ih znam i znam gde zive...da sam samo malo ludja,uradila bih to
sa sve porukom,zasto se to nalazi na njihovom otiracu

na uglu bulevara i beogradske preko puta pravnog kupih veliku kesu kokica...grozota kako su bile odvratno uzegle i ni malo slane
Моје су хоум мејд 100%.
Коокоорооз за кокање је наш и то онај љубичастог, шиљатог, оштрог зрна, печемо их на путеру.
Додуше путер купим на пијацА од једне жене што има мини млекару, али и дан данас на салашу имамо цинтрифугу за добијање павлаке и путера, немачки квалитет(!!!), покојни деда је купио још између два рата, краве немамо, али козе и овце дају још приносније млеко бар што се млечне масти тиче!
Нажалост со морам да купим.

ОРЛ... државни... однос пема деци као према зидовима... ма није то ништа... али ајд да то извадим пинцетом.... док ње његове руке покрећу милиметар у минути дете већ изгубило стрпљење... ма то ће проћи само од себе.. нећемо вадити...

Strmoglav pad opstih kolektivnih vrednosti.

Stanje u drustvu je zabrinjavajuce, ranije su informacije o zvaketanju oruzjem kao tokom ulaska Amerike u vijetnamski rat bile propracene od vecine, a narocito mladih, javnim protivljenjem. Nastao je visemilionski pokret koji je gradio citava naselja kao vid otpora. Svakodnevni protesti, demonstracije i koncerti bili su svakodnevna slika.

Danas isto imamo rat koji preti da preraste u potencijalno gori rat od vijetnamskog, a situacija kod obicnih ljudi je suprotna. Trecina se sklanja i ne dotice ga, takoreci svakodnevno svastari. Druge dve trecine, podsticu i prizeljkuju, upoznato sa naoruzanjem, od obicnih pistolja i nozeva, do imena i karakteristika najsitnijih tehnickih detalja jaceg i krupnijeg oruzja.

Stranice zapadne civilizacije mesecima bruje proizvodima koji izadju iz vojne fabrike, otvoreno se huska, preti, poziva na istrebljenje.

Zato i kazem da treba djuture, odmah se dogovoriti koliko kosta i platiti im kada zavrse. Ako se puste da rade na dnevnice razvlacice nekoliko dana, jedan ekser ukucavaju pola sata. Problem nije samo u novcu vec sto ni ne urade kako treba pa se trebaju traziti drugi majstori da isprave sto cesto moze biti neizvodljivo jer kad urade malter ili bitulit ispravke nema.

Sve "make up", odradjen ne jedan vec tri majstorska posla, a nije ti po volji? Kakvi su danas majstori treba biti zadovoljan.

Mozda covek zeli sto vise vremena da provede van kuce, dosta ih ima koji zbog problema sa zenom i obrnuto, nesvesno isprojektuju sebi poslove na poslove, ceo dan su zauzeti a samo da bi sto manje vremena provodili kuci jer ne vide izlaz iz situacije.

- - - - - - - - - -

Nista, danas me obradovalo sto se konacno pocela povlaciti magla. Ne secam se da je bilo toliko dugo koliko ovih dana.

Ljudi koji nemaju obicaj da gledaju gde idu pa se sudaraju sa prolaznicima, ili masu rukama nesvesni da mogu da potkace nekoga iza sebe.

I da, najgora sorta: Ljudi koji drze cigaru u ruci i tako hodaju s njom medju drugim ljudima, ulaze u guzvu, nesvesni da mogu da upropaste tudju odecu.

....dobro jutro...
...zar si ti to tek sad shvatio, video, cuo....eeeeeeeee...a ima tome unazad vec xy godina kako se tako ponasaju, uglavnom polupismeni sa kravatom oko vrata i nekakvim
tabletom u rukama...da ga pitas cemu sluze neke osnovne stvari ne bi znao..ali da terorise je nacuio jos kod mame u stomaku dok je bio....bagra...

10382165_718855994917494_2300323022156575974_n.jpg

da se razumemo
nije me iznervirala zena sa slike, vec mogucnosti koje se nude i sve veci broj onih koji su spremni da prihvate sve, a na stetu postenog sveta.

Back