Sta vas je danas iznerviralo

...to i ovi iznad mene rade, tacno mi dodje da odem gore i da mi se naposecam majke mile...a posle kazu teksa sam, pa nisam ja teska
nego su oni gamad:evil:

....@tema
...sto za 5 ipo godina, imam 6 lekara opste prakse, sto mi se sad u najgorem moguce momentu opet lekarka promenila i sto sad
moze da se desi da imam problem sa novom koja me ne poznaje..ok imam ja svu dokumentaciju i sve sto treba ali opet je dugo
kad vas neko zna neki duzi period....hbt dokle vise, mogu li ja da imam doktorku jednu koja ce da bude tu i ne menja se i ne odlazi
kad joj padne na pamet ili se naljuti na nekog,stvarno a popiiiiidis totalno :besna:

Moraš da imaš čelične živce, poneseš neku knjigu, slušaš mjuzu, meni lično smeta, možda je bezobrazno ali ona sva priča starijih sugrađana o bolestima, smrti...Hbt...Posle svakog sedenja u čekaonici moram da zakažem i kod psihijatra zbog kojekakvih briga koje su mi ušle u glavu.

...ova bagra koja zivi znad mene, ko zna odakle su se dovukli ne mogu godinu i nesto da nauce osnovni red i kako se ponasa u stambenoj zgradi....znaci
nikad, ali nikad mira od njih nemam...ovo je strasno....od 24h iz tog stana je mir samo maximalno 3h...

...sta uraditi nemam pojam vise, ni lepo ni nikako ne pomaze....:besna:

Данас, јуче, прекјуче и накјуче ме нервира предпубертетски синдром: кад кажем пет пута сталожено, пажљиво формулисано и дипломатски утаначено па шести пут ипак дрекнем и добијем одговор уз : ,,Зашто вичеш? Нисам глува.'' Па онда ми стварно дође да пукнем.

predizborna kampanja,

-zivkaju stare ljude telefonom predstavljajuci se kao nadlezna socijalna ustanova (konkretno moje roditelje) pod izgovorom kako je drzava resila da pomogne starim sugradjanima i da ih salje na operaciju katarakte u Bg (iako su oni na spisku u svom gradu u kom zive i gde su ok strucnjaci)
-u sanducicu sam nasla obavestenje da je na mojoj opstini otvorena podrska-besplatna pravna i lekarska pomoc

strasno mi sto zamajavaju jadne ljude

najavljivanje najave...kao sto se i ocekivalo pred 24.04-http://www.kurir.rs/crna-hronika/aleksandar-vucic-ubica-jelene-marjanovic-ce-biti-uhapsen-u-narednih-48-sati-clanak-2231999

1_63531055_13000095_10208122509513343_6875729281114407205_n.jpg

Back