Sta vas je danas iznerviralo

kreteni
umesto da kaznjavaju vlasnike pasa koji ih napustaju ( sve je vise rasnih pasa na ulicama ) ili one debile koji ne skupljaju gofna za svojim psima pa su parkovi a i trotoari minska polja, oni hapse staricu koja hrani lutalice, za koje drzava nikada nije imala resenje, osim da eto kaznjava one koji ih hrane
muka mi je

a to sa igralistem...
ujutru ih vidim na sred igralista,dok je rano i nema dece...setaju pse
pre toga,par dana,mala mi je na igralistu rukama izmuljala go.vno koje je bilo na travi pored penjalice
popizdela je slaba rec za to sto mi se desilo u tom trenutku
i to jutro,kada sam odvela cerku u vrtic,svratim do prodavnice i vidim ih kako stoje i pricaju,na sred igralista a psi idu oko njih
krenem ja ka njima besna..,pre sam i ja setala psa sa njima pa se znamo iz vidjenja
i taman da kazem alo majmuni,kreteni,idioti,jel nemate gde nego bas tu,ujedem se za jezik i nastavim svojim putem
decu ne vodim vise na to igraliste
ide zima,mala krece isto u vrtic,posle vrtica cemo se spustati u veliki park na pravo lepo igraliste ako ne pada kisa a ovi ovde nek rade sta hoce
imam i ja psa pa opet ne vodim na igraliste...ustvari vodim nekad,retko,kad vec izvedem decu ali se postaram da moj pas ne ostavlja pakete i zamke :roll:
i sad sam kao ja debil a ovi su pametni
a lutalice,tj ovi lokalni,ne dolaze na igraliste nego su uvek negde na svojim mestima i ne prave probleme...imaju ko ih hrani,cisti od parazita i koga prate po kraju :lol:
ljudi su ...ne znam

Upala zlezde neke na desnom uvetu...
Posle svega mi je samo i to trebalo...

- - - - - - - - - -

pitam jesu li agresivni ili nisu?

Sad bi ti odgovorila u mom stilu ali s obzirom na moje sadasnje zdr. stanje ne smem da se nerviram.
Sta sad ako su agresivni i iskidaju nekog znaci treba ljudska zrtva da se podnese onda bi ti bila za to da se uspavaju i slicno.A ako ne ko ih j... neka setaju.E pa vidis ako tebe nije ujeo nijedan pas ili prepao ima koga jeste i da posto verovatno mislis da su to sve osobe a ne dzukele lepo ih vodi kod sebe kuci pa ih drzi vezane ili ne u zavisnosti od stanja.Ja sam samo prokomentarisala jbni clanak iz novina KAKO MOGU JA ZNATI DA LI SU AGRESIVNI KAD NE ZIVIM TAMO?!?!?

Pa fali to što nam svima ide na živce. Lepo joj ponudim da ja usisam taj njen deo...kaže, ne radiš to dobro...
A ona usisivač drži na 20 cm od papučice, sagnuta, sve lije znoj sa nje. Kaže da ako ne drži tako, usisivač ne usisava kako treba, jer mora se dobro pritisnuti papučica... Usisivač je inače jedan od boljih, sa vodenim filterom, slovenački, ne kineski. I tako dobro vuče sa skida i mrlje sa savesti a ne dlačice sa tepiha.

:lol::lol::lol:

nije bas da me iznerviralo, i nije samo danas, ali posto znam da puno ljudi prati ovu temu...
cim otvorim krstaricu, antivirus program odmah prijavljuje "najezdu" virusa. ne znam da li to ima veze sa krstaricom ili se slucajno poklapa.
nemam pojma o cemu se radi (i ne interesuje me puno, antivirus uvek kaze da je sprecio, obrisao... sta god) ali eto, cisto da znaju i oni koji nemaju stalno aktivan antivirus program...

Back