Sta vas je danas iznerviralo

Prihvatam
Zaista treba prihvatiti razlicite ljude i umeti ih saslusati, ja samo imam ponekad utisak da stalno odgovaram na pitanja a nikad ih ne postavljam, jer me ne interesuje kako ko odgaja svoje dete, a onda opet kazu da nisam komunikativna
Ti samo imas svoj zivot i imas svoje stavove koji se, pretpostavljam razlikuju od misljenja onih koji te okruzuju. Verovatno zato tako i misle, oni sa kojima se intenzivno druzis, za njih si komunikativna.Nekad je vaznije sta pricas sa nekim, i da li je tema ono sto te interesuje.
i za mene kazu da nisam komunikativna jer odbijam da tracarim.

Nepristojnost medicinskih sestara kad sam htela da promenim doktorku,onu budalu sto me je mesec dana zavlacila,i naravno sam je promenila ali uz diplomatiju i poznavanje zakona i par psovki na kulturan racun zato sto su one prve pocele i napale me njih 3.Sve u svemu sad je ok.

Nepristojnost medicinskih sestara kad sam htela da promenim doktorku,onu budalu sto me je mesec dana zavlacila,i naravno sam je promenila ali uz diplomatiju i poznavanje zakona i par psovki na kulturan racun zato sto su one prve pocele i napale me njih 3.Sve u svemu sad je ok.

I ja imam u planu promenu dr.. Po savetu jedne prijateljice to cu prepustiti mom dragom muzicu, kad ga budu videli morace nam izaci u susret.:)

Jos ako ima 100+kg ima da srede odmah :D
Ma ajde bre jos smo bolesne jos nas i za*ebava*u.
Ja pocela lepo kulturno a kad su me napale kako ja to mislim te kakav je to nacin ovo ono.....Kazem diplomatski i kulturno ali uz par psovki su prosle,nisam ih stedela (sto ce mi poverovati svi sa foruma :mrgreen: )
Takvu nekulturu i bezobrazluk davno nisam videla,da je neko ko se ne bori za sebe zivog bi ga pojele kobiletine.

Ja sam samo realna i ne ocekujem od zivota roze oblacice i hepi end.
21 vek je i zivim u koliko toliko normalnom okruzenju i ko me voli nek me voli ko me ne voli ko ga *ebe.

tako je

- - - - - - - - - -

Inace hvala na makar malom razumevanju i strpljenju i neosudjivanju,druge bi vec oplele po meni. :heart:

pa to neko ko je ispao iz kalupa ne kapira da nije nenormalno ...da...nisi iz kalupa...jel...?

Temp vazduha je možda oko 35 + na to se doda usijani asfalt koji zrači...Sigurno ima oko 40...Danas sam vozio bajs oko 12 i ne deluje da je samo 35...
Вероватно.
Зове се субјективни осећај топлоте.
Као кад је зими -10 целзијуса, али дува јак ветар па ти се чини да је много хладније него што јесте.

Lazi o temperaturi, skratili podeok za pet stepeni i vise. Meteorolozi svake godine cute, prodane duse.
Подеок се не може скратити, продужити и слично, није од гуме.
Температуре су ОК приказане на ТВ, мере се на 2метра висине, у сенци, на месту удаљеном од издува клима уређаја, даље од асфалта, бетона и зграда да би се избегао топлотни ,,отисак" околине.
Само тако се добијају валидни резултати који су битни за оцену глобалног отопљавања, промена климе услед промена руже ветрова, утицаја температура на биљни покривач итд.
Данас је било 37 целзијуса у граду и 36 целзијуса на отвореном у атару, слично и у НС.
Нигде у Србији није било преко 40 целзијуса.

Подеок се не може скратити, продужити и слично, није од гуме.
Температуре су ОК приказане на ТВ, мере се на 2метра висине, у сенци, на месту удаљеном од издува клима уређаја, даље од асфалта, бетона и зграда да би се избегао топлотни ,,отисак" околине.
Само тако се добијају валидни резултати који су битни за оцену глобалног отопљавања, промена климе услед промена руже ветрова, утицаја температура на биљни покривач итд.
Данас је било 37 целзијуса у граду и 36 целзијуса на отвореном у атару, слично и у НС.
Нигде у Србији није било преко 40 целзијуса.

Pripadas onima koji ne sto trose mozdane kalorije na televizor vec i veruju televizoru.

Mostar 41, Podgorica 40 stepeni
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/balkan-najtopliji-u-europi-mostar-41-podgorica-40-stepeni

U Beogradu kao najvecem gradu regiona je bilo 38. Sta mislis mozgu, da su za rekli za visemilionski grad da je preko 40 kao sto i jeste bilo? Bili bi duzni da proglase vanrednu situaciju a to im ne odgovara zbog NOVCA. Sa druge strane ljudima u koje spadaju i osobe koje ti poznajes bi odgovaralo da se proglasila vanredna situacija jer bi imali zakonsko pokrice da se ne pojave na radnom mestu. Ova vrelina ima po organizam POSLEDICE.

Back