Sta vas je danas iznerviralo

ja bih volela Malenu da upoznam
stvarno :)
kapiram da je kul lik
koliko god delovala kao baksuz i ko zna sta sve ovde
kapiram da uopste nije takva :D

- - - - - - - - - -

I Elektriku isto
awwwwwwwwww

al pazi,njih dve ce sve da ti spucaju u lice sto im smeta
takva sam i ja
sad zavisi kome govorim,prema nekom sam nezna a prema nekom ostra...zavisi od situacije i od bitnosti osobe
:)
nesto nekad i precutim al ono
nisam ljiga koja je sa svima dobra a ovamo mutim
mrzim takve idiote

- - - - - - - - - -

imamo zajednicke stavove neke nas tri...mada ja malenu cesce ne razumem sta hoce da kaze...al verujem da bi se fino ispricale uz kafu
Ja sam u stanju i da napadnem ako neko bas ne razume da mi nesto smeta,jako sam teska sto se toga tice.Mislim sta je tesko ako ja cutim i iskuliram nesto za cega me zabole sta taj ili ta prica,da taj ili ta isto to uradi?To je cisto nepostovanje po meni.
...slicne ste "vestice" :lol:
Inace za sve citirano jedno veliko aaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwww
I mene neko da voli.

Inace sam pocela da vezbam tj da trcim ne bi li ispraznila glavu o nebitnoj osobi koja me je izdala.
Neka ta osoba place i nervira se od mene moze samo q....c da dobije.

Nesto je zagusilo wc solju a ja nemam sajlu da to odgusim. :mrgreen:
Celo jutro pokusavam i nema rezultata. Wc solja se napuni i onda voda polako otice, zakljucujem da nije nista veliko ali da se nezgodno namestilo.
Ako potraje zovem ove nase sto odrzavaju zgradu da otklone kvar.

Epilog zagusene wc solje, javila ja ovima sto odrzavaju zgradu za situaciju, nije proslo dugo, nekih sat vremena, eto ih, sa sve spravom za odgusenje, ona pumpa rucna, i pitam ja njih sta bi mogao biti razlog, s obzirom da vodim racuna sta bacam u wc solju, rekli su da moze da se desi da se zagusi ako se wc papir zalepi, i dodali da moze da se desi da se zagusi ako se ubacuju vlazne maramice :rumenko:.
Hvala bogu, da su brzo otklonili zagusenje, a ja vise necu ubacivati vlazne maramice u wc solju.
Za ovo stvarno nisam znala :(

To se i nama ponekad desi, verovatno od wc papira..
Imaj ti pri ruci tu gumu što se koristi i za otpušavanje lavaboa., za svaki slučaj, što se kaže.
Efikasna je i za takve stvari u wc -u.

A mene jutros probudio komšija koji strugo drva, nisam mogla da spavam od toga..:fdlan:

Epilog zagusene wc solje, javila ja ovima sto odrzavaju zgradu za situaciju, nije proslo dugo, nekih sat vremena, eto ih, sa sve spravom za odgusenje, ona pumpa rucna, i pitam ja njih sta bi mogao biti razlog, s obzirom da vodim racuna sta bacam u wc solju, rekli su da moze da se desi da se zagusi ako se wc papir zalepi, i dodali da moze da se desi da se zagusi ako se ubacuju vlazne maramice :rumenko:.
Hvala bogu, da su brzo otklonili zagusenje, a ja vise necu ubacivati vlazne maramice u wc solju.
Za ovo stvarno nisam znala :(

Имаш влажне марамице које се отапају у ВЦ шољи, не могу да се сетим који беше произвођач, чини ми се Нивеа.

Ове Памперсове сам једном грешком гурнула у машину за веш, вероватно са дечијом гардеробом, макле нису.

Једино више нису тако мирисале.

i mene ubi ova vrucina
jos sam se juce usinula dok sam usisavala jbt
sagla se da dohvatim detetovu papucu i presece me i sad sam ko invalid
nocas jedva da sam oka sklopila jer nisam mogl;a da se namestim nikako a da me ne boli

jbt dok sam bila klinka san sam zrtvovala za svakakve gluposti a sad kad ocu da spavam stalno me nesto drnda
predhodne noci komarac..pre toga dete
a tog komarca ako nadjem,pojescu ga

- - - - - - - - - -

nego...koliko traje ta usinutost i to...meni se to prvi put desilo sad
lupala me promaja i to al da se usinem,jok
to je bilo juce ujutru

Nisam vozio nedelju dana bajs zbog posla i danas se spremim, krenem da sednem kad zadnja probušena! Ili izduvana...Čudno mi što sam prethodnih dana skidao sestrin bajs dole 100 puta i ništa nisam primetio a sad odjednom...A taman se uželeo zbog ''Tour''-a...:(

i mene ubi ova vrucina
jos sam se juce usinula dok sam usisavala jbt
sagla se da dohvatim detetovu papucu i presece me i sad sam ko invalid
nocas jedva da sam oka sklopila jer nisam mogl;a da se namestim nikako a da me ne boli

jbt dok sam bila klinka san sam zrtvovala za svakakve gluposti a sad kad ocu da spavam stalno me nesto drnda
predhodne noci komarac..pre toga dete
a tog komarca ako nadjem,pojescu ga

- - - - - - - - - -

nego...koliko traje ta usinutost i to...meni se to prvi put desilo sad
lupala me promaja i to al da se usinem,jok
to je bilo juce ujutru

e šipak, ne videh ovo ranije, kupi DEEP RELIEF gel,
to je brufen i deluje preko kože, meni zaustavi bolove
od neuropatije u stopalima, mnogo dobra stvarčica, a
ne moraš da uništaavaš stomak pijući tablete, to dok
samo ne odluči da se otkoči ništa ne pomaže sem da
zaaustaviš bol

a danas bih ubila nekog koliko sam nervozna
da ne duzim sad zasto, uglavnom,setim se usput, pre neki dan u parku majka sa bliznakinjama od 20 meseci,koje su onako mirne...nista posebno...(za razliku od moje male koja nema ni 19 meseci a juri ko metak i skidamo je sa plafona po stanu)
i ima bebu od mesec i po
i pitamo je kako izdrzava
kaze ona,svi angazovani...babe,dede,tata,devojku neku placa da joj pricuva kad treba itd itd
a ja taj dan bila luda jer su me drndale klinke ko idiota i taj dan i danima pre toga...
i izdrzavam ja nekako i u jednom trenutku prsnem i pitam malu moju sta ti je danas jbte vise,onako iznervirano jer je drecala bez veze...a ja nit naspavana nit normalna...naisao period takav jbg...prodje sve to al treba izdrzavati toi kad si 24h upregnuta ko krava bez babe dede,muza koji stalno radi itd...
i ona,ta super majka koja ima upregnutu celu familiju plus dadilju,prokomentarise(nisam ja cula nego drugarica moja koja je automatski popizdela u moje ime jer zna kako mi je) kao sta sta joj je,vruce je,boze....
posle ja nesto pricam sa drugaricom i prokomentarisem kako ne znam sta bih da imam blizance ili trojke,ovako sama po ceo dan sa njima,tacno bi se obesila(to je naravno bio onako komentar bezvezan i naravno nisam ozbiljno mislila mada bih sigurno odlepila) a ova super majka s4e ubacuje u nasu pricu u fazonu sttaaaaa??? zbog toga bi odlepila? slusam te i prosto ne verujem da kazes tako nesto,blabla truc

ja kazem pa sama sam,nemam babe dede,devojke...naravno da bi odlepila
ona se kao cudi i bechi mi se tu
pa sestro slatka...rodicu ja i osmorke laganica samo da ima ko da me menja,znas?
sad si ti majka tereza sa bliznakinjama i bebom a celu familiju si upregla da ih paze i pomazu ti
teraj se u tri lepe
ostani sama 24/7 sa njima,bez da se okupas u miru,vuci ih svaki put do prodavnice sa sobom,pa se vracaj ako nesto zaboravcis,po pljusku/na plus milion,penji se peske na 3 sprat par puta sa sve detetom i kesurdacama u rukama,pa da vidim kako bi ti bilo

a prokomentarisala bila ona pre cele price,kad je sa bebom ostala trudna,molila doktora da lepo proveri koliko ima beba,da ide odmah u lazu ako je vise od jedne opet

kako neki sebi dozvole da se mesaju i serendaju bez da znaju bilo sta o tudjem zivotu

Treba Atu da joj odvedem tamo da joj objasni sta znaci imati blizance i jos dvoje a biti bez pomoci divne familije i bebisiterke...mrs

bolje mi je
popusta
al namerni nisam htela da trosim pare na te gelove i to...uvek smo kupovali pa posle celu tubu bacimo jer istekne rok

dobro kad je krenulo da popušta,
meni uvek bolje da namackam neki andrak nego da pijem tablete,
svi ti brufeni i itd želudac ostave u dronjcima .....

smiri se, ti trebaš svojoj dečici, na glupavosti ne obraćaj pažnju, pogotovo nekog stranca iz parka pffff....

sve to prođe, deca će porasti, biće lakše, a da bi sebe ponovo našla, sačuvati živce koliko se može,
zato ti lepo otresi ko god ti se namesti, onako muški....
a i nisi ti nigde nestala bre, samo si malo u ilegali ;)
evo jedan bapski petak za ohrabrenje, drž se malecka :ortakinje:

a danas bih ubila nekog koliko sam nervozna
da ne duzim sad zasto, uglavnom,setim se usput, pre neki dan u parku majka sa bliznakinjama od 20 meseci,koje su onako mirne...nista posebno...(za razliku od moje male koja nema ni 19 meseci a juri ko metak i skidamo je sa plafona po stanu)
i ima bebu od mesec i po
i pitamo je kako izdrzava
kaze ona,svi angazovani...babe,dede,tata,devojku neku placa da joj pricuva kad treba itd itd
a ja taj dan bila luda jer su me drndale klinke ko idiota i taj dan i danima pre toga...
i izdrzavam ja nekako i u jednom trenutku prsnem i pitam malu moju sta ti je danas jbte vise,onako iznervirano jer je drecala bez veze...a ja nit naspavana nit normalna...naisao period takav jbg...prodje sve to al treba izdrzavati toi kad si 24h upregnuta ko krava bez babe dede,muza koji stalno radi itd...
i ona,ta super majka koja ima upregnutu celu familiju plus dadilju,prokomentarise(nisam ja cula nego drugarica moja koja je automatski popizdela u moje ime jer zna kako mi je) kao sta sta joj je,vruce je,boze....
posle ja nesto pricam sa drugaricom i prokomentarisem kako ne znam sta bih da imam blizance ili trojke,ovako sama po ceo dan sa njima,tacno bi se obesila(to je naravno bio onako komentar bezvezan i naravno nisam ozbiljno mislila mada bih sigurno odlepila) a ova super majka s4e ubacuje u nasu pricu u fazonu sttaaaaa??? zbog toga bi odlepila? slusam te i prosto ne verujem da kazes tako nesto,blabla truc

ja kazem pa sama sam,nemam babe dede,devojke...naravno da bi odlepila
ona se kao cudi i bechi mi se tu
pa sestro slatka...rodicu ja i osmorke laganica samo da ima ko da me menja,znas?
sad si ti majka tereza sa bliznakinjama i bebom a celu familiju si upregla da ih paze i pomazu ti
teraj se u tri lepe
ostani sama 24/7 sa njima,bez da se okupas u miru,vuci ih svaki put do prodavnice sa sobom,pa se vracaj ako nesto zaboravcis,po pljusku/na plus milion,penji se peske na 3 sprat par puta sa sve detetom i kesurdacama u rukama,pa da vidim kako bi ti bilo

a prokomentarisala bila ona pre cele price,kad je sa bebom ostala trudna,molila doktora da lepo proveri koliko ima beba,da ide odmah u lazu ako je vise od jedne opet

kako neki sebi dozvole da se mesaju i serendaju bez da znaju bilo sta o tudjem zivotu

Treba Atu da joj odvedem tamo da joj objasni sta znaci imati blizance i jos dvoje a biti bez pomoci divne familije i bebisiterke...mrs

Nije ta normalna ali bas nije.Juuuuuu!
Imala sam i ja takvu u pokusaju pa kad sam zavela teror sama cuva i snalazi se.Ono jesi htela?Dobila si niko ti ne smeta cuvaj sad i mrs.Sto ne znaci da ako bi bilo stani pani ili nesto ne znam kako da ne bi pomogla ja ili moji,ali bezobrazluk ne trpim.

Ali molila je doktora da vidi koliko ima beba......
Kako bi ja nju u rudnik i ne bi jela i pila 3 dana nista.

a doslo mi da je pitam,malo je falilo, a sta da je reko da su dve....posto su bliznakinje jednojajcane...znaci realno,mogla je opet blizance da nosi
pa me na trenutak zanimalo sta bi uradila da je rekao da je vise od jedne bebe....samo naravno,nije pristojno postavljati takvo pitanje,pogotovo nekome koga vidis prvi put u zivotu
ma...
i ja budaletina,dozvolim da se nerviram za takvde gluposti
nego su me uvek nervirale zene koje su veliiiiike majkeee,one su ovakve i onakve,ponosne sto su se okotile(sad koristim namerno taj izraz,ko ti kad kazes da se otelila) i sad su one ispunile svrhu u zivotu,posto znas,one imaju decu,pa jos ako je vise od jednog pa to je uzviseno,to ovo ono
idi bre u pm lepo i umukni
jbti ti ja takve
misim imam dve cerke i ok...sta sad?
lepo je,nekad je uzasno tesko al da glumim majku terezu ko debil,necu
koliko zena ima decu i zivi u teskoj situaciji,za koje sam i ja srecnica prava i treba da pevam iako imam svoje muke?
nego tu dosla sa vojskom bebisitera drzi nekom predavanje i iscudjava se
kravetina

- - - - - - - - - -

joj sto bih volela da procita ovo i prepozna se

Back