- Poruka
- 4.419
Inace hvala na makar malom razumevanju i strpljenju i neosudjivanju,druge bi vec oplele po meni. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mi nismo drugeInace hvala na makar malom razumevanju i strpljenju i neosudjivanju,druge bi vec oplele po meni.
, tu smo da te saslusamo 

Ti samo imas svoj zivot i imas svoje stavove koji se, pretpostavljam razlikuju od misljenja onih koji te okruzuju. Verovatno zato tako i misle, oni sa kojima se intenzivno druzis, za njih si komunikativna.Nekad je vaznije sta pricas sa nekim, i da li je tema ono sto te interesuje.Prihvatam
Zaista treba prihvatiti razlicite ljude i umeti ih saslusati, ja samo imam ponekad utisak da stalno odgovaram na pitanja a nikad ih ne postavljam, jer me ne interesuje kako ko odgaja svoje dete, a onda opet kazu da nisam komunikativna
Nepristojnost medicinskih sestara kad sam htela da promenim doktorku,onu budalu sto me je mesec dana zavlacila,i naravno sam je promenila ali uz diplomatiju i poznavanje zakona i par psovki na kulturan racun zato sto su one prve pocele i napale me njih 3.Sve u svemu sad je ok.

) Ja sam samo realna i ne ocekujem od zivota roze oblacice i hepi end.
21 vek je i zivim u koliko toliko normalnom okruzenju i ko me voli nek me voli ko me ne voli ko ga *ebe.
Inace hvala na makar malom razumevanju i strpljenju i neosudjivanju,druge bi vec oplele po meni.![]()
...kad neko u 6h ujutru kosi travu ili pila drva.

Ovde u mom iskustvu, niko nije ''novajlija''![]()

Ovo ovde je kao začarani krug...Circulus vitiosis...
Вероватно.Temp vazduha je možda oko 35 + na to se doda usijani asfalt koji zrači...Sigurno ima oko 40...Danas sam vozio bajs oko 12 i ne deluje da je samo 35...
Подеок се не може скратити, продужити и слично, није од гуме.Lazi o temperaturi, skratili podeok za pet stepeni i vise. Meteorolozi svake godine cute, prodane duse.
Подеок се не може скратити, продужити и слично, није од гуме.
Температуре су ОК приказане на ТВ, мере се на 2метра висине, у сенци, на месту удаљеном од издува клима уређаја, даље од асфалта, бетона и зграда да би се избегао топлотни ,,отисак" околине.
Само тако се добијају валидни резултати који су битни за оцену глобалног отопљавања, промена климе услед промена руже ветрова, утицаја температура на биљни покривач итд.
Данас је било 37 целзијуса у граду и 36 целзијуса на отвореном у атару, слично и у НС.
Нигде у Србији није било преко 40 целзијуса.