a danas bih ubila nekog koliko sam nervozna
da ne duzim sad zasto, uglavnom,setim se usput, pre neki dan u parku majka sa bliznakinjama od 20 meseci,koje su onako mirne...nista posebno...(za razliku od moje male koja nema ni 19 meseci a juri ko metak i skidamo je sa plafona po stanu)
i ima bebu od mesec i po
i pitamo je kako izdrzava
kaze ona,svi angazovani...babe,dede,tata,devojku neku placa da joj pricuva kad treba itd itd
a ja taj dan bila luda jer su me drndale klinke ko idiota i taj dan i danima pre toga...
i izdrzavam ja nekako i u jednom trenutku prsnem i pitam malu moju sta ti je danas jbte vise,onako iznervirano jer je drecala bez veze...a ja nit naspavana nit normalna...naisao period takav jbg...prodje sve to al treba izdrzavati toi kad si 24h upregnuta ko krava bez babe dede,muza koji stalno radi itd...
i ona,ta super majka koja ima upregnutu celu familiju plus dadilju,prokomentarise(nisam ja cula nego drugarica moja koja je automatski popizdela u moje ime jer zna kako mi je) kao sta sta joj je,vruce je,boze....
posle ja nesto pricam sa drugaricom i prokomentarisem kako ne znam sta bih da imam blizance ili trojke,ovako sama po ceo dan sa njima,tacno bi se obesila(to je naravno bio onako komentar bezvezan i naravno nisam ozbiljno mislila mada bih sigurno odlepila) a ova super majka s4e ubacuje u nasu pricu u fazonu sttaaaaa??? zbog toga bi odlepila? slusam te i prosto ne verujem da kazes tako nesto,blabla truc
ja kazem pa sama sam,nemam babe dede,devojke...naravno da bi odlepila
ona se kao cudi i bechi mi se tu
pa sestro slatka...rodicu ja i osmorke laganica samo da ima ko da me menja,znas?
sad si ti majka tereza sa bliznakinjama i bebom a celu familiju si upregla da ih paze i pomazu ti
teraj se u tri lepe
ostani sama 24/7 sa njima,bez da se okupas u miru,vuci ih svaki put do prodavnice sa sobom,pa se vracaj ako nesto zaboravcis,po pljusku/na plus milion,penji se peske na 3 sprat par puta sa sve detetom i kesurdacama u rukama,pa da vidim kako bi ti bilo
a prokomentarisala bila ona pre cele price,kad je sa bebom ostala trudna,molila doktora da lepo proveri koliko ima beba,da ide odmah u lazu ako je vise od jedne opet
kako neki sebi dozvole da se mesaju i serendaju bez da znaju bilo sta o tudjem zivotu
Treba Atu da joj odvedem tamo da joj objasni sta znaci imati blizance i jos dvoje a biti bez pomoci divne familije i bebisiterke...mrs