Sta vas je danas iznerviralo

Ma neka moja kao drugarica.
Uvek kad dođem posle dužeg vremena u Vrnjačku Banju, ona se silno kao obraduje što me vidi, izljubi me i pozove na kafu.
Pet puta odbijem, jednom prihvatim, i ona umesto da priča samnom, ona igra igrice na fonu i još mi strastveno objašnjava u čemu je fora.
<Kao dete je.

Ma neka moja kao drugarica.
Uvek kad dođem posle dužeg vremena u Vrnjačku Banju, ona se silno kao obraduje što me vidi, izljubi me i pozove na kafu.
Pet puta odbijem, jednom prihvatim, i ona umesto da priča samnom, ona igra igrice na fonu i još mi strastveno objašnjava u čemu je fora.
<Kao dete je.

Па то је прави кретен.

majmun koji u zivotu nije seo na bicikl,niti zna kuda ide b.staza,niti na koju stranu sam planirala da vozim-ubi se od savetovanja kada da krenem i za kolko stizem na odredjeno mesto.strava i uzas.iz cuga me prodje volja za rekreacijom.
uzasavam se ljudi koji dele savete a da uopste nisu pitani.

Danas odem na postu da platim racune i naravno zaboravila kad je vreme pauze.Nema veze,cekam pred ulazom da prodje tih pola sata pauze,naidje njih jos dvoje troje,i stvori se red,sesta dolazi neka gospodja,i svi cekamo,sluzbenica se vraca i otvara vrata i gospodja sto je cekala rece:idite vi prvi,ja mogu da sacekam,a na to ce njoj sluzbenica,gospodja i da nije sa detetom imala bi prednost jer je dosla pred pauzu,ulazim unutra i placam racun i gospodja komentarise,vidite kakva nam je omladina postala,bezobrazna i nekulturna,ja u njenim godina nisam ni pitala starije sve sam ih pustala ispred sebe,a dete je samo izgovor.Gospodin koji je dosao treci,cini mi se,priblizno istih godina kao i gospodja je samo pogledao i rekao:zao mi vase dece i otisao da plati racune.Gospodja je ostala bez teksta.
Iako na ovakve stvari ne bih trebalo da reagujem,nervira me to bezobrazno ponasanje nekih starijih osoba.

kazi sledeci put juce je moja keva starija zena ovde placala i cekala red ,niko je nije pustio preko,mozda nije fala bogu ko vi jednom nogom u grobu al svakako je bilo mladjih koji je nisu pustili,***** vam materina raspala
ziva istina-dosao jedan jedva hodajuci sa stapom,puste ga preko reda,on uzme penziju i ode lepo hodajuci,i zaboravi stap koji je odlozio kod saltera.lol

Back