Sta vas je danas iznerviralo

Јуче ме је опет изнервирала цика и вриска у Рода супермаркету.

Јел то неки провод за децу можда па целе фамилије иду да купе три јогурта и кутију кекса?

Јуре, вичу, плету се у ноге...

Родитељи дебили.

Јуче ме је опет изнервирала цика и вриска у Рода супермаркету.

Јел то неки провод за децу можда па целе фамилије иду да купе три јогурта и кутију кекса?

Јуре, вичу, плету се у ноге...

Родитељи дебили.

Na prvu "loptu" uvek sebi kazem: "A sto ne opomenu decu" - onda se setim da bi onda trebali i da reaguju, pride, ako dete ne poslusa, a i u krajnjoj liniji - da su kadri da procene da treba da reaguju na nedolicno i neumesno ponasanje sopstvenog nakota - ne bi ni bilo potrebe za tim - bili bi dolicno vaspitani i istoga takvoga ponasanja.

Могу ти рећи да изузетно ретко виђам родитеље који муштрају своју децу ако се неприкладно понашају на јавном месту.

Осталима изгледа ништа не смета, зомбирани су? Отпорни на вику, цику, размажено захтевање?

Prodavnica koja se zatvara pre radnog vremena... Rade do 23h, ja krećem u 22:50h, trčim i stignem na zatvorena vrata.
Nisam imao sat sa sobom, ali kući se vraćam polako i stignem u 23:03h, znači da sam tamo sigurno stigao pre 23h.
Dok me ne prođe bes, ne idem kod njih. Nadam se da će to potrajati.

Otisle u mesaru da pazarimo i kao obicno,nedeljom,guzva,posle 10ak minuta dolazi zena sa starijim detetom od Lele,kao krece da stane u red,neka zena prokomentarisa,idite vi sa detetom ispred,vi ne morate da cekate,zena krece i vidi mene sa detetom i nastavlja da prolazi,samo sam stala ispred nje,mozete posle mene ako vas puste,pre nikako,zena revoltirana grabi sina za ruke i komentarise,ovo jos nisam dozivela,ovoliki bezobrazluk,ovde vise ne dolazimo.
Cemu li ta majka uci svoje dete?

Otisle u mesaru da pazarimo i kao obicno,nedeljom,guzva,posle 10ak minuta dolazi zena sa starijim detetom od Lele,kao krece da stane u red,neka zena prokomentarisa,idite vi sa detetom ispred,vi ne morate da cekate,zena krece i vidi mene sa detetom i nastavlja da prolazi,samo sam stala ispred nje,mozete posle mene ako vas puste,pre nikako,zena revoltirana grabi sina za ruke i komentarise,ovo jos nisam dozivela,ovoliki bezobrazluk,ovde vise ne dolazimo.
Cemu li ta majka uci svoje dete?

Добро си урадила, увек треба бранити своје право.

Nije danas već noćas, mada sam već navikao na glasnu priču, odnosno vikanje, psovanje, dernjanje, između 1 i 3 časa po ponoći, kulova i kulovki koji se motaju oko silikonske doline, koji su dan zamenili za noć, koji nemaju nikakvog obzira prema ljudima koji tu žive i pokušavaju da spavaju!
Užasavaju me navaspitani, primitivni, bahati, bezobzirni ljudi, kojih je iz dana u dan sve više! :rtfm: :evil:

Добро си урадила, увек треба бранити своје право.
Nije samo to u pitanju,vec vise to neko nepostovanje ljudi koji cekaju ispred tebe.
Po cemu roditelj samo zato sto je sa detetom treba da ima prednost nad drugim ljudima?I do koje detetove godine vazi to pravilo?
Istina je da trudnice i zene sa malom decom imaju prednost i da je to na nekim mestima istaknuto,ali to neznaci da to pravo treba bezobrazno koristiti,samo zato sto je guzva,necu nikog nista da pitam,ja imam prednost.

Nije samo to u pitanju,vec vise to neko nepostovanje ljudi koji cekaju ispred tebe.
Po cemu roditelj samo zato sto je sa detetom treba da ima prednost nad drugim ljudima?I do koje detetove godine vazi to pravilo?
Istina je da trudnice i zene sa malom decom imaju prednost i da je to na nekim mestima istaknuto,ali to neznaci da to pravo treba bezobrazno koristiti,samo zato sto je guzva,necu nikog nista da pitam,ja imam prednost.

Не знам колика су деца у питању, али дете од шест-седам година може да стоји и чека у реду.
Чудим се људима који им још увек устају у превозу, рецимо.

Pre par dana u apoteci oogroman red koji se proteže napolje. Apoteka prodaje lekiće po nižim cenama i uvek je gužva. U redu nas osmoro mlađih i troje baaaš starih ljudi, sa štapovima, jedva se kreću. I svi uredno čekamo. Da bi se u nekom momentu pojavila trudnica sa mužem i detetom, muž se sklonio sa strane a ona uz objavu (nije nas pitala već je saopštila) "Ja sam trudna i moram da kupim vitamine" uđe u apoteku. Nije se ni osvrnula na moju opasku da je to njen problem i da ako je trudna neka muž čeka u redu dok ona šeta dete. Još jedna gospođa komentariše kako je ipak trudna i treba je razumeti. Pitah je zbog čega onda ne propusti ove stare ljude koji po vrućini čekaju da za crkavicu kupe lek, kad je već dobra duša.
Inače primetih da je to slučaj svuda. Stari ljudi se gledaju ko niža bića. Da me ne razumete pogrešno, u prevozu ću uvek ustati trudnici kao i staroj osobi. Da je ne bi udarili u stomak, da se ne truska i sl. Propustila bih je i ovde da je ljubazno pitala ili samo stala u red. Ali taj stav "mesta za trudnu princezu" me je baš iznervirao.

Pre par dana u apoteci oogroman red koji se proteže napolje. Apoteka prodaje lekiće po nižim cenama i uvek je gužva. U redu nas osmoro mlađih i troje baaaš starih ljudi, sa štapovima, jedva se kreću. I svi uredno čekamo. Da bi se u nekom momentu pojavila trudnica sa mužem i detetom, muž se sklonio sa strane a ona uz objavu (nije nas pitala već je saopštila) "Ja sam trudna i moram da kupim vitamine" uđe u apoteku. Nije se ni osvrnula na moju opasku da je to njen problem i da ako je trudna neka muž čeka u redu dok ona šeta dete. Još jedna gospođa komentariše kako je ipak trudna i treba je razumeti. Pitah je zbog čega onda ne propusti ove stare ljude koji po vrućini čekaju da za crkavicu kupe lek, kad je već dobra duša.
Inače primetih da je to slučaj svuda. Stari ljudi se gledaju ko niža bića. Da me ne razumete pogrešno, u prevozu ću uvek ustati trudnici kao i staroj osobi. Da je ne bi udarili u stomak, da se ne truska i sl. Propustila bih je i ovde da je ljubazno pitala ili samo stala u red. Ali taj stav "mesta za trudnu princezu" me je baš iznervirao.

To bi i mene iznerviralo, ona je mogla ili da sete dete ili da negde sedne u hlad sa malim detom a muz ceka u redu.

Mogla je lepo da ode kuci, pricuva sopstveno dete, dok muz ode u kupovinu. A ovo je izivljavanje, iz najverovatnije setnje.

Back