Može li danas iz ničega da se zasnuje porodica?

Nije stvar u Beogradu ili nekom drugom gradu nego ne živeti u nemanju, nemanje je kad živiš u stanu, a imanje se zna šta je. Imaaanje. Znači lepo zasnuješ porodicu u kući sa zemljom i životinjama, voćem, povrćem, to može da bude i Beograd, odnosno neko predgrađe, okolina. Imaš lepo svoju baštu, parče njive i milina. Zdrav život. Meni je to ekstra i savršeno. Čist vazduh. To je bukvalno pravi život, pravo bogatstvo i tu si pravi domaćin. A ne seljak kao seljačina iz grada. Ja ceo život živim u stanu ali sam proveo i pola života na selu. I nije mi više normalno da sa nekim delim zidove, buku i hodnik i sve, osim grejanja. Haha. Nije higijenski. Hoću da budem pravi gazda. Pa ozbiljno. A ne da zavisiš od zaposlenja, posla u zatvorenom. Skupljaš jaja, jedeš, to je super hrana, muzeš koze, možeš i krave, paradajz i sve ostalo, divota, milina. Živiš pravi život u prirodi a ne veštački u gradu. Ne budi lenj, pokreni se. Život je akcija, pokret, umereno. I bicikl. A ne pušenje, alkohol, kola. Užas. Bolest. Hoću zdravlje, to je jedino vredno, pored ljubavi, slobode i mira. Čista voda, čist vazduh. Zdrava super hrana, domaća. I rumene devojke. Hehe

Back