- Poruka
- 131.575
sta ti fotkas grebo 

ali moram priznati da su meni najludji likovi koji ovo lajkuju

ali moram priznati da su meni najludji likovi koji ovo lajkuju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otisle u mesaru da pazarimo i kao obicno,nedeljom,guzva
Cemu li ta majka uci svoje dete?
A sto da ne?Ako moze dete od nepune dve godine da ceka u redu,moze i dete od cetiri.Da ceka u redu ispred mesare?
Кад се неко задржава на банкомату 100 година..
није ми јасно шта раде толико.
gde pada?Kiša...
gde pada?
Кад се неко задржава на банкомату 100 година..
није ми јасно шта раде толико.
Demonsko vristanje deteta iz komsiluka nocas sat vremena i vise!!!!! Aman ljudi jel su oni culi za hitnu ili egzorcistu?![]()
Neka neka kad posle bude bolesno onda ce da se mole svetom ovom i onom al bice kasno.Zna se da su prvi simptomi bilo cega neuroloskog smetnja u snu i sve.Nikome nije do zore gorela.Komsija od gore ima dete koje vristi non stop. Cak mu je komsinica pored nekoliko puta dolazila na vrata jer je zena pomislila da tuku dete. Dobila je odgovor "on je takav". Sta bre takav, maltretira ceo komsiluk danju i nocu, sto ti kazes ili lekar ili crkva pa se moli. Desava se da mi ozbiljno smeta, narocito kada me krici probude u sred noci.
Inace sada vristi kad god krene da grmi. Na ivici sam strpljenja i zivaca i umorna i neispavana.
Daj bre ja sam 86sto nema sta nisam prosla zapalo me generacijski,i onda cujem kako pricaju da je sad opasno povecana stopa kriminala,i mislim se ali ljudi a 90sete?Slazem se da su debelo razmazeni.Kako mi bre nismo vrištali a prošli smo sito i rešeto u ratu...Razmažena derišta...