Sta vas je danas iznerviralo

Неспретно сам спустила тацну са две кафе и две чаше воде и све је завршило на тепиху, по мени, по столу, ужас.

Сама себи сам направила нови посао, на страну што сам разбила чаше.

Кад се неко задржава на банкомату 100 година..
није ми јасно шта раде толико.

E то!

Драги боже, ја мислим да они не знају за опцију 'неки други износ' него подижу двадесет пет хиљада из три пута.

Totalno nepoštovanje pešačkih prelaza od bahatih vozača, čudi me da nema više žrtava...Hbt umesto da se oni nama sklanjaju kao u civilizovanom svetu sklanjamo se mi njima...Pritom ja vozim bajs...Saobraćajaca nigde i kada jesu prisutni zatvaraju oči na to kao da je nebitno...

sto vec drugi put idem u jednu parfimeruju u podzemnom prolazu na terazijama,i prvi put mi rekla za to sto trazim-nemamo trenutno,dodjite za dva dana dobicemo...odem jutros kaze `naruceno je,stize brzom postom,dodjite za sat vremena`...
slucajno nazovem proizvodjaca i pitam ga da li su im isporucili taj proizvod,kazu-nisu ga ni na rucili,vec 10 nekih drugih...znaci,opet bi dzabe tabala
stvarno je ovca ona prodavacica,laze kao pas i seta me

1. Setam psa po asfaltu, baba neka nalaktila se na prozor i pendzerise okolinu. I eto nje, prigovara mi...
Rekla mi je da ni slucajno ne pustim psa na njenu zelenu povrsinu ispred kuce (koja je odmah do asfaltiranog puta za pesake) i nema nikakvu zastitnu ogradu.
E sledeci put cu sve koji me opominju za kuce da teram u trri leppe piccke matterine.
Dosta je bilo da im cutim.
Sad idem djonom.

2. Dobih groznicu na usni. Fasovala je sigurno kod zubara. Drzavnog. Nemam para za lekic.

Demonsko vristanje deteta iz komsiluka nocas sat vremena i vise!!!!! Aman ljudi jel su oni culi za hitnu ili egzorcistu? :dontunderstand:

Komsija od gore ima dete koje vristi non stop. Cak mu je komsinica pored nekoliko puta dolazila na vrata jer je zena pomislila da tuku dete. Dobila je odgovor "on je takav". Sta bre takav, maltretira ceo komsiluk danju i nocu, sto ti kazes ili lekar ili crkva pa se moli. Desava se da mi ozbiljno smeta, narocito kada me krici probude u sred noci.

Inace sada vristi kad god krene da grmi. Na ivici sam strpljenja i zivaca i umorna i neispavana.

Komsija od gore ima dete koje vristi non stop. Cak mu je komsinica pored nekoliko puta dolazila na vrata jer je zena pomislila da tuku dete. Dobila je odgovor "on je takav". Sta bre takav, maltretira ceo komsiluk danju i nocu, sto ti kazes ili lekar ili crkva pa se moli. Desava se da mi ozbiljno smeta, narocito kada me krici probude u sred noci.

Inace sada vristi kad god krene da grmi. Na ivici sam strpljenja i zivaca i umorna i neispavana.
Neka neka kad posle bude bolesno onda ce da se mole svetom ovom i onom al bice kasno.Zna se da su prvi simptomi bilo cega neuroloskog smetnja u snu i sve.Nikome nije do zore gorela.

Kako mi bre nismo vrištali a prošli smo sito i rešeto u ratu...Razmažena derišta...
Daj bre ja sam 86sto nema sta nisam prosla zapalo me generacijski,i onda cujem kako pricaju da je sad opasno povecana stopa kriminala,i mislim se ali ljudi a 90sete?Slazem se da su debelo razmazeni.

P.S.Danas mi ide na q.... to sto eto manjina iz zgrade treba da trpi vecinu jos oko mesec dana zbog toga sto vecina treba da pokupi orase kad padnu juuuu mosh misliti.A to sto se grane trebaju rezati to nikom nista.

- - - - - - - - - -

I da ako se nastavi "egzorcist" jbs mi sve reci cu Im u lice kao ovde da zovu popa ili hitnu.

Комшија по не знам који пут изводи ротвајлера без поводца и корпе.

Враћам се из куповине цигара и НЕ СМЕМ да уђем у рођену зграду јер се бојим!

На мој повик да склони џукелу одговара да га боли к***ц и да се терам у мајчину.

Следи пријава. Још само да сазнам како се презива, стока сељачка.

Back